Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 03 22, 14:06)
g.gif O tai kaip tada siuvineti HAED ant evenweave? As specialiai del jo ir kitu dideliu darbu ateity isigijau rema  g.gif

aš ir ewe ir lina ant rėmo tempiu , lygiai taip pat kaip aida, ir viskas ok thumbup.gif

QUOTE(e.meskine @ 2010 03 22, 14:29)
as tai dregna is blogosios, kartais ir geraja perbraukiu

lygint reikia drėgna, ir tik iš blogosios pusės, geraja patiesus ant frotinio rankšluoščio.
tada kryžiukai puresni lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 22 kovo 2010 - 23:13
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 22, 22:30)
su arbata merginos dažo, bet mano patirtis skrumna, tai nepatarsiu. Žinau, kad po mirkymo, reikia su karštu lygintuvu užlyginti, kad spalva užsifiksuotu  ax.gif

Tai va va... as ir apie tai pagalvojau - bet sustabde mintis o tai kaip po to isskalbt blink.gif bigsmile.gif
Jauciu pirksiu ta lina ir pabadysiu is jo padaryt ko noreciau.... ax.gif
O noreciau stai tokio rezultato wub.gif
user posted image
user posted image

Gal kas turit ideju kaip toki pasidaryti - cia rankomis dazyta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 22 kovo 2010 - 23:24
Labas vakarėlis 4u.gif

Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko smile.gif ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot? g.gif

user posted image

Ramios nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 23, 01:53)
Labas vakarėlis 4u.gif

Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko smile.gif ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot?  g.gif

Ramios nakties mirksiukas.gif

Oj kaip grazu thumbup.gif O gal galetum atsiusti schemute i escolta.bu@gmail.com?
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 22, 23:53)
Na pabaigiau tą katiniuką<{POST_SNAPBACK}>
Įspūdingas katiniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 22, 22:58)
KLausykit, kas ant rėmo siuvinėjat, kaip gi pradžias ir pabaigas padaryt, nugi nevartysi to rėmo kaskart, o racionaliai niekaip nesugalvoju  g.gif

Pas mane vartosi labai lengvai 360 laipsnių kampu. Nematau tame bėdos, nes trunka vos akimirką. O dviračio čia neišrasi.

Beje ant rėmo galima tempti bet kokį audinį, bet:

1. Aidai tinka rėmas su tais klipais "easy clip" bei visi kiti
2. Ewui labiau tinka rėmas su "lipučkom arba prisiuvant prie skersinių, nes iš tų klipų jis išslidinės.
3. Lino nemačiau, kad kas būtų tempęs, bes aš naudočiau tik prisiuvimą prie skersinių
Atsakyti
sveikos o gal palangoj yra kokia medziageliu ir siuliuku parduotuve... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 03 22, 20:52)
Gal jau simta kartu kalbeta, bet dar paklausiu, kur Panevezietes reminat? Sawex man jau iki gyvo kaulo atsibodo  doh.gif  o kaip jus suzinote paskaiciuojate kur pigiau reminti? niekur kitur dar nesu bandziusi. Jusu visu ir pasportai grazus, o Sawexe nera visai pasirinkimo. Jum ir pasportus graziai ispjauna, ir pataria, o ten tai pamuroja ka nors ir viskas.

labas e.meskine rėminimo salonas yra prie centrinio turgaus ir Respublikos gatvėj ,dailininkų parduotuvėj. Aš dar neperseniausiai siuvinėju, tai dar tik kaupiuosi nešti rėminti ax.gif
Atsakyti
Oho, kiek darbelių užderėjo thumbup.gif thumbup.gif katulis gražiai įsiraitęs thumbup.gif

Eglynius niu tavo vietoj pirkčiau originaliai dažyta, neryzikuočiau schmoll.gif

o šis audinys tau netinka?
http://www.kasiulai....68cm-p-424.html
Atsakyti
Nu teks vartyt tą rėmą išmokt... dar taip siuvinėt neišmokau... kažkaip sunku man su juo g.gif
Atsakyti
Pasirodau su ka tik "iskeptu" angelu blush2.gif dar neplautas ir nelygintas, bet...

user posted image

Belieka kazkur susirast kvadratini rema... kiek ieskojau neradau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 23, 09:11)
Pasirodau su ka tik "iskeptu" angelu  blush2.gif  dar neplautas ir nelygintas, bet...

Belieka kazkur susirast kvadratini rema... kiek ieskojau neradau.... doh.gif

bigsmile.gif oho, kaip greit išsiuvinėjai thumbup.gif thumbup.gif Rėma užsisakyk, kad padarytu rėminimo salone mirksiukas.gif
Atsakyti