Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 13:19)
ačiū labai už pasidalinimą  4u.gif Teks ir lankelį dar įsigyt, nors papratus siuvinėt be jo, daug greičiau einasi kai vienu dygsniu vis gerojoj pusėj esi, o su lankeliu taip jau nebeišeis  ax.gif

išeis, nes audinys minkštas mirksiukas.gif

Namukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LAba diena 4u.gif
Reikia patarimuko - ruosiuosi siuvinet Renato Parolini dizaino paveiksliuka ir noreciau kuo smulkesns medziagytes nes paskui labai didelis gaunas - bet kiek ziurejau tankiausia lt 32ct g.gif na as ieskau evenwave lino...

Gal galit patart kur ieskot? 4u.gif
Atsakyti
Tu siuvinėsi per du siūlus?

Yra Zweighart'o:

32ct linas (kaip 16ct aida per du siūlus)
32ct ewas
40ct linas (kaip 20ct aida)

P.S. Šios medžiagos parduodamos liet. neto parduotuvėse, paskutinioji kol kas aptikta tik www.darbstuole.eu
Atsakyti
Ačiū už komplimentus mano nebaigtam darbeliui. Neseniai pabaigiau, liko įrėminti ir padovanoti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 22 kovo 2010 - 16:22
QUOTE(Little angel @ 2010 03 22, 16:10)
Tu siuvinėsi per du siūlus?

Yra Zweighart'o:

32ct linas (kaip 16ct aida per du siūlus)
32ct ewas
40ct linas (kaip 20ct aida)

P.S. Šios medžiagos parduodamos liet. neto parduotuvėse, paskutinioji kol kas aptikta tik www.darbstuole.eu

Aciu - man labiau tiktu manau 40ct linas jei tik spalvos gauciau... nes radau nete siuvineta tai butent ant tokio ir labai thumbup.gif bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 03 22, 16:18)
Ačiū už komplimentus mano nebaigtam darbeliui. Neseniai pabaigiau, liko įrėminti ir padovanoti:

wub.gif pasaka wub.gif

Rodaus savo blyną, pirmą kart prisvilo doh.gif , antru ir nesu visai patenkinta . Niu bet tačiau, jau kaip gavos, taip, daugiau nebekeisiu schmoll.gif blush2.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Gal jau simta kartu kalbeta, bet dar paklausiu, kur Panevezietes reminat? Sawex man jau iki gyvo kaulo atsibodo doh.gif o kaip jus suzinote paskaiciuojate kur pigiau reminti? niekur kitur dar nesu bandziusi. Jusu visu ir pasportai grazus, o Sawexe nera visai pasirinkimo. Jum ir pasportus graziai ispjauna, ir pataria, o ten tai pamuroja ka nors ir viskas.
Atsakyti
labukas smile.gif ohoho kokie grazus darbeliai,visoms po 4u.gif
apsilankau vos ne kas diena, tik kad tyliu blush2.gif
O as si menesi mazai issiuvinejau savo vandene, mazoka laisvo laiko... Siuvinejau sukneles virsu, dabar pradesiu apacia smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 22, 18:45)
Rodaus savo blyną, pirmą kart prisvilo doh.gif , antru ir nesu visai patenkinta  . Niu bet tačiau, jau kaip gavos, taip, daugiau nebekeisiu   schmoll.gif  blush2.gif

unsure.gif o tai kur senasis? as maniau ana isskalbsi ir tik perklijuosi. negi i siuksline nukeliavo? blink.gif siaip tai grazu, toks mielas minimalistinis motyvas wub.gif

simon4, nu kaip smagu haed'us stebet, taip tikroviskai atrodo, ir labai greit judi i prieki mirksiukas.gif

o zundytes namuko jau visai mazai beliko thumbup.gif ir siaip darbeliai superiniai visi, tokie kruopstus wub.gif bet ziuriu kad paskutiniu metu kavos mergaiciu kazko labai daug padave lotuliukas.gif sakau gal ir man reiktu issisiuvinet, i virtuve visai tiktu dar ypac kai as pati tokia kavos mergaite, po 5 puodelius per diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 22 kovo 2010 - 19:00
Simona, gražiai tavo vandenė auga wub.gif
O Paukščiuko knyga visai neatrodo prisvilus schmoll.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 03 22, 15:06)
g.gif O tai kaip tada siuvineti HAED ant evenweave? As specialiai del jo ir kitu dideliu darbu ateity isigijau rema  g.gif

Kiek aš įsivaizduoju, ant rėmo ne tik aidą, bet ir evenweave deda... Juk vis tiek ištempia g.gif
Nemanau kad kas Haed'us su lankeliais siuvinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS KUR PIGIAUSIAI MEDZIAGYTE,IR SIULIUKAI KLAIPEDOJ...GAL KAS PARDUOTUVES PAVADINIMA IR ADRESELY... ax.gif O GAL IR PALANGOJ YRA TOKIA PARDUOTUVE???LAUKIU ADRESIUKU...AS NEVIETINE,BET LANKYSIUOS MIESTE TAD REIKETU MEDZIAGELES..PAS MUS NUSIPIRKAU BET TOKIA ISSKYDUSI,NEBEFAINA NET SIUVINET...O TAIP NORISI...TAI GAL KAS PAGELBES... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 12:45)
Sveikutes wink.gif
Apsidžiaugiau radusi pranešimą pašto dėžutėj, kad siūliukai ir medžiagėlė atkeliavę, bet nusiminiau pasiėmusi siuntą sad.gif Noriu Nimue siuvinėt ant lino (neturiu patirties visiškai, nes siuvinėdavau tik ant aidos), o pamačiusi medžiagą nusigandau, ji tokia minkšta ir išausta nevienodo storio siūlais. Ką daryt, patarkit, mielosios  help.gif Juk ir kryželiai gausis nevienodo dydžio  blink.gif Užsisakiau Zweigart Belfast 32 liną.

Viskas bus gerai. Man asmeniskai siuvinet ant lino maloniausia ax.gif
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 13:28)
truputį pasistūmėjau su namuku,pasirodau
.....

neblogas pasistumejimas thumbup.gif

QUOTE(e.meskine @ 2010 03 22, 15:17)

oho kiek nauju darbeliu bigsmile.gif naktimis tikriausiai siuvineji ax.gif
QUOTE(ruci @ 2010 03 22, 17:18)
.....

Lb lb wub.gif

QUOTE(simon4 @ 2010 03 22, 19:53)
labukas  smile.gif  ohoho kokie grazus darbeliai,visoms po  ....O as si menesi mazai issiuvinejau savo vandene, mazoka laisvo laiko... Siuvinejau sukneles virsu, dabar pradesiu apacia  smile.gif
...

wow bigsmile.gif kaip grazu jau wub.gif o jis dar net nebaigtas wub.gif
Atsakyti