Sveikutes
Apsidžiaugiau radusi pranešimą pašto dėžutėj, kad siūliukai ir medžiagėlė atkeliavę, bet nusiminiau pasiėmusi siuntą Noriu Nimue siuvinėt ant lino (neturiu patirties visiškai, nes siuvinėdavau tik ant aidos), o pamačiusi medžiagą nusigandau, ji tokia minkšta ir išausta nevienodo storio siūlais. Ką daryt, patarkit, mielosios Juk ir kryželiai gausis nevienodo dydžio Užsisakiau Zweigart Belfast 32 liną.
QUOTE(zundyte @ 2010 03 21, 09:53)
kokių čia grožybių pridėjot ,šaunuolės visos
ir aš pasirodysiu su paskutiniųjų dešimties dienų darbu
ir aš pasirodysiu su paskutiniųjų dešimties dienų darbu
na fantastiskas darbelis
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 12:45)
Sveikutes
Apsidžiaugiau radusi pranešimą pašto dėžutėj, kad siūliukai ir medžiagėlė atkeliavę, bet nusiminiau pasiėmusi siuntą Noriu Nimue siuvinėt ant lino (neturiu patirties visiškai, nes siuvinėdavau tik ant aidos), o pamačiusi medžiagą nusigandau, ji tokia minkšta ir išausta nevienodo storio siūlais. Ką daryt, patarkit, mielosios Juk ir kryželiai gausis nevienodo dydžio Užsisakiau Zweigart Belfast 32 liną.
tai ant lino toks siuvinėjimas ir yra. Šiaip kai išsilygina tai nelabai matosi.
QUOTE(libaja @ 2010 03 22, 12:26)
tai ant lino toks siuvinėjimas ir yra. Šiaip kai išsilygina tai nelabai matosi.
Ačiū už paguodą O ar nebūna kokios kitokios drobės, kad būtų vienodo storio siūlais austa? Bet kokiu atveju teks mėgint siuvinėt ant tokio kokia gavau O ar nereiktų pakrakmolyt prieš siuvinėjant?
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 12:28)
truputį pasistūmėjau su namuku,pasirodau
Wow kaip gražėja namukas
Senokai čia berašiau - bet temą skaitau, visų darbeliais pasigrožiu Tiek grožių prisižiūriu
Linas visada yra nevienodo storio siūlais - bet man ant jo siuvinėti darbeliai labai gražiai atrodo, neiškraipo kryžiukų. Beje, Zweigart linas tikrai labai kokybiškas
O vienodo storio siūlais austi yra Evenweave audiniai. Bet jie irgi nebus standūs - ir ant lino, ir ant evenweave aš būtinai naudoju lankelį.
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 13:49)
Ačiū už paguodą O ar nebūna kokios kitokios drobės, kad būtų vienodo storio siūlais austa? Bet kokiu atveju teks mėgint siuvinėt ant tokio kokia gavau O ar nereiktų pakrakmolyt prieš siuvinėjant?
Linas visada yra nevienodo storio siūlais - bet man ant jo siuvinėti darbeliai labai gražiai atrodo, neiškraipo kryžiukų. Beje, Zweigart linas tikrai labai kokybiškas
O vienodo storio siūlais austi yra Evenweave audiniai. Bet jie irgi nebus standūs - ir ant lino, ir ant evenweave aš būtinai naudoju lankelį.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 03 22, 13:00)
Senokai čia berašiau - bet temą skaitau, visų darbeliais pasigrožiu Tiek grožių prisižiūriu
ačiū labai už pasidalinimą Teks ir lankelį dar įsigyt, nors papratus siuvinėt be jo, daug greičiau einasi kai vienu dygsniu vis gerojoj pusėj esi, o su lankeliu taip jau nebeišeis
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 12:28)
oi kaip gražu
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 10:28)
Ir as tokio noriu kartu su visu rainium
baigsiu savo nameli siuvineti ir eisiu tada katina rinktis
(pagal prietarus rusaiciu forume - ko nori, ta ir issiuvinek )
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 03 22, 11:00)
O tai kaip tada siuvineti HAED ant evenweave? As specialiai del jo ir kitu dideliu darbu ateity isigijau rema
mergaitės iš kurios pusės reikia lyginti darbelį ??? ir ar sausą ar drėgną ???
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 22, 14:26)
mergaitės iš kurios pusės reikia lyginti darbelį ??? ir ar sausą ar drėgną ???
as tai dregna is blogosios, kartais ir geraja perbraukiu