Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

Sveikutes wink.gif
Apsidžiaugiau radusi pranešimą pašto dėžutėj, kad siūliukai ir medžiagėlė atkeliavę, bet nusiminiau pasiėmusi siuntą sad.gif Noriu Nimue siuvinėt ant lino (neturiu patirties visiškai, nes siuvinėdavau tik ant aidos), o pamačiusi medžiagą nusigandau, ji tokia minkšta ir išausta nevienodo storio siūlais. Ką daryt, patarkit, mielosios help.gif Juk ir kryželiai gausis nevienodo dydžio blink.gif Užsisakiau Zweigart Belfast 32 liną.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 21, 09:53)
kokių čia grožybių pridėjot wub.gif  wub.gif  wub.gif ,šaunuolės visos thumbup.gif

ir aš pasirodysiu su paskutiniųjų dešimties dienų darbu wub.gif

na fantastiskas darbelis
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 12:45)
Sveikutes wink.gif
Apsidžiaugiau radusi pranešimą pašto dėžutėj, kad siūliukai ir medžiagėlė atkeliavę, bet nusiminiau pasiėmusi siuntą sad.gif Noriu Nimue siuvinėt ant lino (neturiu patirties visiškai, nes siuvinėdavau tik ant aidos), o pamačiusi medžiagą nusigandau, ji tokia minkšta ir išausta nevienodo storio siūlais. Ką daryt, patarkit, mielosios  help.gif Juk ir kryželiai gausis nevienodo dydžio  blink.gif Užsisakiau Zweigart Belfast 32 liną.

tai ant lino toks siuvinėjimas ir yra. Šiaip kai išsilygina tai nelabai matosi.
Atsakyti
truputį pasistūmėjau su namuku,pasirodau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 22, 12:26)
tai ant lino toks siuvinėjimas ir yra. Šiaip kai išsilygina tai nelabai matosi.

Ačiū už paguodą 4u.gif O ar nebūna kokios kitokios drobės, kad būtų vienodo storio siūlais austa? Bet kokiu atveju teks mėgint siuvinėt ant tokio kokia gavau doh.gif O ar nereiktų pakrakmolyt prieš siuvinėjant? unsure.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 12:28)

Wow kaip gražėja namukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 22 kovo 2010 - 12:50
Senokai čia berašiau - bet temą skaitau, visų darbeliais pasigrožiu wub.gif Tiek grožių prisižiūriu thumbup.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 13:49)
Ačiū už paguodą  4u.gif O ar nebūna kokios kitokios drobės, kad būtų vienodo storio siūlais austa? Bet kokiu atveju teks mėgint siuvinėt ant tokio kokia gavau  doh.gif O ar nereiktų pakrakmolyt prieš siuvinėjant?  unsure.gif

Linas visada yra nevienodo storio siūlais - bet man ant jo siuvinėti darbeliai labai gražiai atrodo, neiškraipo kryžiukų. Beje, Zweigart linas tikrai labai kokybiškas mirksiukas.gif
O vienodo storio siūlais austi yra Evenweave audiniai. Bet jie irgi nebus standūs - ir ant lino, ir ant evenweave aš būtinai naudoju lankelį.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 03 22, 13:00)
Senokai čia berašiau - bet temą skaitau, visų darbeliais pasigrožiu  wub.gif Tiek grožių prisižiūriu  thumbup.gif
Linas visada yra nevienodo storio siūlais - bet man ant jo siuvinėti darbeliai labai gražiai atrodo, neiškraipo kryžiukų. Beje, Zweigart linas tikrai labai kokybiškas  mirksiukas.gif
O vienodo storio siūlais austi yra Evenweave audiniai. Bet jie irgi nebus standūs - ir ant lino, ir ant evenweave aš būtinai naudoju lankelį.

ačiū labai už pasidalinimą 4u.gif Teks ir lankelį dar įsigyt, nors papratus siuvinėt be jo, daug greičiau einasi kai vienu dygsniu vis gerojoj pusėj esi, o su lankeliu taip jau nebeišeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 12:28)

oi kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 10:28)

wub.gif wub.gif Ir as tokio noriu wub.gif wub.gif kartu su visu rainium wub.gif wub.gif
baigsiu savo nameli siuvineti ir eisiu tada katina rinktis wub.gif
(pagal prietarus rusaiciu forume - ko nori, ta ir issiuvinek blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 03 22, 11:00)
Senokai čia berašiau - bet temą skaitau, visų darbeliais pasigrožiu  wub.gif Tiek grožių prisižiūriu  thumbup.gif
Linas visada yra nevienodo storio siūlais - bet man ant jo siuvinėti darbeliai labai gražiai atrodo, neiškraipo kryžiukų. Beje, Zweigart linas tikrai labai kokybiškas  mirksiukas.gif

g.gif O tai kaip tada siuvineti HAED ant evenweave? As specialiai del jo ir kitu dideliu darbu ateity isigijau rema g.gif
Atsakyti
zundyte thumbup.gif
rasiuxsss 4u.gif
LOONA thumbup.gif
Višniukė 4u.gif
Sela:) thumbup.gif
Jurate0111 4u.gif
ruci thumbup.gif
ZMama 4u.gif
amiyra thumbup.gif
visu darbeliai tiesiog nuostabus 4u.gif thumbup.gif
na va mano Pause cafe baigta
user posted image ir
kavos mergaite
user posted image
o cia bus moters galvos siluetas
user posted image
turetu gautis va taip
user posted image
Atsakyti
mergaitės iš kurios pusės reikia lyginti darbelį ??? ir ar sausą ar drėgną ???
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 22, 14:26)
mergaitės iš kurios pusės reikia lyginti darbelį ??? ir ar sausą ar drėgną ???

as tai dregna is blogosios, kartais ir geraja perbraukiu
Atsakyti