Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Jurate0111 @ 2010 03 21, 14:54)
Visų labai gražūs darbeliai  4u.gif

O čia mano rožė pražydo

bigsmile.gif kokios ryškios spalvos, auksas net žėri thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2010 03 21, 16:54)
Visų labai gražūs darbeliai  4u.gif

O čia mano rožė pražydo

user posted image

Labai gražios rožės ir tokios ryškios smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, as ir noriu pasirodyti, smile.gif tik va siulo pritrukau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxsss: 21 kovo 2010 - 18:35
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 03 20, 17:15)
Kaip as issigandau kai data pamaciau  lotuliukas.gif  2010 05 22  - draugei katik baigiau siuvineti vestuviu proga, tai lygiai tokia pat data  lotuliukas.gif laime, kad vardai nesutampa  doh.gif

chi chi as dar paziurejau is kokio jus miesto tongue.gif mazu ka biggrin.gif
sveikutes na jau jsuu darbai tame stebina, taip greitai judat.. ir tokie visi grazus wub.gif
vyras tai juokiasi is manes sakydamas kad viska siuvineju dovanoms tongue.gif va kad ir si savaitgali tetulei viena issiuvinejau smile.gif

user posted image
vardas ir metai su metal auksiniu jau kaip man jie nepatiko sad.gif susivinioja viduri raides ir jau turi nukirpti nes pardedu raizgalioti snipstas gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2010 03 21, 23:30)
sveikutes na jau jsuu darbai tame stebina, taip greitai judat.. ir tokie visi grazus  wub.gif
vyras tai juokiasi is manes sakydamas kad viska siuvineju dovanoms tongue.gif va kad ir si savaitgali tetulei viena issiuvinejau smile.gif
.....
vardas ir metai su metal auksiniu jau kaip man jie nepatiko sad.gif susivinioja viduri raides ir jau turi nukirpti nes pardedu raizgalioti snipstas gaunasi smile.gif

Lb dailu wub.gif
as irgi viska kol kas tik dovanom ax.gif sau kol kas nieko ax.gif
Atsakyti
nuostabūs visų darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 22, 09:08)
nuostabūs visų darbeliai  thumbup.gif  wub.gif

O aš viską sau siuvinėju, bet vos baigus randu kam labai tinka ir nebespėju pasikabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2010 03 21, 22:30)
sveikutes na jau jsuu darbai tame stebina, taip greitai judat.. ir tokie visi grazus  wub.gif

user posted image

is savo karcios patirties siuvinejant su metaliku, siulau uzrist mazgeli prie adatos, taip jis maziau issipesioja gale.. ir siulo per puse maziau atsikirpti nei iprastai.. grazus darbelis dovanai thumbup.gif bet jau metalikas, kad suerzino tai pilnai tikiu doh.gif as jo ateityje manau stengsiuosi kiek imanoma isvengti schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 03 22, 09:32)
is savo karcios patirties siuvinejant su metaliku, siulau uzrist mazgeli prie adatos, taip jis maziau issipesioja gale.. ir siulo per puse maziau atsikirpti nei iprastai.. grazus darbelis dovanai thumbup.gif bet jau metalikas, kad suerzino tai pilnai tikiu doh.gif as jo ateityje manau stengsiuosi kiek imanoma isvengti schmoll.gif  lotuliukas.gif

Aciu uz patarima , sekanti karta butinai pasinaudosiu, o atkirpineti stengiausi kad nors viena raide issiuvineti uztektu..
Atsakyti
kad ir lb letai judu i prieki ax.gif blush2.gif
http://public.fotki....ukas.html#media
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 22, 09:19)
Labas rytas smile.gif

O aš viską sau siuvinėju, bet vos baigus randu kam labai tinka ir nebespėju pasikabinti  biggrin.gif

o aš dar tik pirmą baiginėju ir jis bus padovanotas mamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 03 21, 19:34)
Sveikutės, as ir noriu pasirodyti, smile.gif  tik va siulo pritrukau...

Ir as pritrukau siulo, tai puodeli siuvinejau kitokio atspalvio siulu, nuotraukoj nelabai matyt, siaip matosi, puodelis kiek sviesesnis blush2.gif

user posted image
Atsakyti