o man atrodo lyg taip ir turetu but.
kas siuvinejot dimensions dalmatina demes pametusi? gal turit kokiu DMC siulu jam reik? turiu schema o ten neaiskus siulai surasyti tik.
gal konvertuot galim?
QUOTE(astulia @ 2010 03 10, 17:41)
rodau naujausią savo darbą - prijuostę siuvinėta ant 28 ct DMC lino per du siūliukus, dizainas - Marabout Rose, kuris šiuo atveju tapo Green
man nelleidžia padidinti
QUOTE(banni @ 2010 03 10, 18:15)
QUOTE(tvikse @ 2010 03 10, 16:53)
o man atrodo lyg taip ir turetu but.
kas siuvinejot dimensions dalmatina demes pametusi? gal turit kokiu DMC siulu jam reik? turiu schema o ten neaiskus siulai surasyti tik.
gal konvertuot galim?
gal konvertuot galim?
Čia yra Diemensions siūlai, reikia konevertuoti į DMC: konverteris
Su kiekviena diena vis daugėja grožybių.
Rytoj vakare laukia siūliukų pervyniojimas ant ričių ir naujo paveikslo siuvinėjimas.
florestina didelis aciu.
prijuoste begalo grazi.
prijuoste begalo grazi.
QUOTE(astulia @ 2010 03 10, 18:37)
matyt, radikal buvo pastrigęs, dabar vėl didinas įkelsiu dar per kitur, jei ten vėl užlūžtų
puiki prijuostė, noriu saldaus
QUOTE(astulia @ 2010 03 10, 17:41)
rodau naujausią savo darbą - prijuostę
Puiki
mano varle karaliene,patupdyta ant kompo
Fainuolė
nu gražutė karalienė
QUOTE(astulia @ 2010 03 10, 18:37)
matyt, radikal buvo pastrigęs, dabar vėl didinas įkelsiu dar per kitur, jei ten vėl užlūžtų
jetau kaip dailu
QUOTE(Florestina @ 2010 03 10, 20:33)
Rytoj vakare laukia siūliukų pervyniojimas ant ričių ir naujo paveikslo siuvinėjimas.
o ką siuvinėsi ,pasirodyk ...aš maniau ,kad dabar paukštukų imsies ,bet suprantu ,kad kažką kitą
QUOTE(zundyte @ 2010 03 10, 21:14)
o ką siuvinėsi ,pasirodyk ...aš maniau ,kad dabar paukštukų imsies ,bet suprantu ,kad kažką kitą
Paukštukų darbe nesiuvinėsiu (rėmo gi nesitempsiu). Dabar baiginėju mezgimą, o po to namuose imsiuos paukštukų.
O darbe siuvinėsiu saulėgrąžas su savo interpretacija: siuvinėsiu ant juodos aidos.