Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(romanciuke @ 2010 03 18, 18:37)
lendu ir as lauk is pogrindzio... su savo kukliais darbukais...  blush2.gif  ax.gif

]

PS. nelabai draugauju su fotoaparatu...  doh.gif

Wau kaip grazu 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
na aciu Jums visoms mielosios uz pagyrimus... ax.gif 4u.gif dabar pradejau viena is vireju, is viso du zadu siuvinet, i virtuve, po ju visa seka kitu darbeliu laukia... tik zinot kazkada jau kalbejot ir man ratiliukai liko is po lankelio, kad ir neryskus bet vis vien negerai... dabar net nebededu jo, laukiu kol tetis sumontuos rema... sunku man sekasi siuvinet neitemptoj medziagoj, zymiai viskas leciau einasi, bet gal kaip nors iskentesiu blush2.gif
Atsakyti
Labutis, jau kiek grožių prisiuvinėta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 18, 19:02)
blink.gif niu čia dabar, o tai už ką pinigus paskaičiavo? Aš užsakynėjant niekad nesakau, kad nekarpytu  g.gif

tai va, paskaičiavo kaip už 2, o įdėjo velniai žino ką.Sakiau kitą kartą užsakinėdama priminsiu, kad taip išėjo, prašysiu nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 18, 20:42)
tai va, paskaičiavo kaip už 2, o įdėjo velniai žino ką.Sakiau kitą kartą užsakinėdama priminsiu, kad taip išėjo, prašysiu nuolaidos.

o tu kalbėk su Aušra Kilinskiene ,jei nori ,galiu telefoną duoti(865755002),ji tikrai išspręs tą klausimą,jei man kas neaišku aš jai skambinu arba rašau,žinai ,kai dabar prasiplėtė jos parduotuvės ribos ,ne tik internete bet ir realiai prekiauja ,tai matyt tuos užsakymus renka ir dėlioja kokie kiti žmonės ,nes ji daugiausiai parduotuvėje kaune sėdi ,tai matyt merginos nelabai ten nusimanančios arba skaičiuot nemoka ,tai ir daro nesąmones ..Būtinai parašyk jai arba paskambink ,pasakyk situaciją ir Aušra tikrai patvarkys tą reikalą ,nes gi medžiaga ne tokia ir pigi ,kad švaistytumėmės net ir 20 cm....Būtinai paskambink ir išsiaiškink..kai aš ten pas juos pirkau rėmą ,o paskui ieškojau pirkti pakišamo po užpakaliu lankelio ir jos klausiau ar negalėtų tokio užsakyti ,tai ji manęs klausė ,kodėl ieškau pirkti tą lankelį jei turiu rėmą ,gal jis nepatogus ,gal man nepatinka ,net siūlė jį paimti atgal ir parduoti tą pakištuką ,ir vos įtikinau ,kad tikrai noriu turėt ir tokį lankelį ir tokį rėmą ..žodžiu asmeniškai daug su ja susidūriau ir užsakymus ji man į namus atnešdavo ,ir ne vieną ,ir dabar daugiausiai parduotuvėje pabendraujame ,ji tikrai labai maloni ,tai manau ,kad tikrai padės ji tau ,ištaisys klaidą ir gausi savo medžiagą ..pamatysi ,tik tereikia paskambint mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepamirškit, kad per dvi savaites, jei kas ne taip galite grąžinti nekokybišką prekę ir kasiulai atiduotų pinigus už ją mirksiukas.gif

Atsakyti
o kur jos parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2010 03 19, 09:46)
o kur jos parduotuvė?

Savanorių pr. 192 c ("Mariaus" kiemas, prieš "Juzę"), antroje laiptinėje antrame aukšte šalia audinių parduotuvės.
info
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 18, 23:20)
o tu kalbėk su Aušra Kilinskiene ,jei nori ,galiu telefoną duoti(865755002),ji tikrai išspręs tą klausimą,jei man kas neaišku aš jai skambinu arba rašau,žinai ,kai dabar prasiplėtė jos parduotuvės ribos ,ne tik internete bet ir realiai prekiauja ,tai matyt tuos užsakymus renka ir dėlioja kokie kiti žmonės ,nes ji daugiausiai parduotuvėje kaune sėdi ,tai matyt merginos nelabai ten nusimanančios arba skaičiuot nemoka ,tai ir daro nesąmones ..Būtinai parašyk jai arba paskambink ,pasakyk situaciją ir Aušra tikrai patvarkys tą reikalą ,nes gi medžiaga ne tokia ir pigi ,kad švaistytumėmės net ir 20 cm....Būtinai paskambink ir išsiaiškink..kai aš ten pas juos pirkau rėmą ,o paskui ieškojau pirkti pakišamo po užpakaliu lankelio ir jos klausiau ar negalėtų  tokio užsakyti ,tai ji manęs klausė ,kodėl ieškau pirkti tą lankelį jei turiu rėmą ,gal jis nepatogus ,gal man nepatinka ,net siūlė jį paimti atgal ir parduoti tą pakištuką ,ir vos įtikinau ,kad tikrai noriu turėt ir tokį lankelį ir tokį rėmą ..žodžiu asmeniškai daug su ja susidūriau ir užsakymus ji man į namus atnešdavo ,ir ne vieną ,ir dabar daugiausiai parduotuvėje pabendraujame ,ji tikrai labai maloni ,tai manau ,kad tikrai padės ji tau ,ištaisys klaidą ir gausi savo medžiagą ..pamatysi ,tik tereikia paskambint mirksiukas.gif

butinai pasisskambink,as irgi uzsisakinejau is kasiulai,buvo nesusipratimas,taciau jis buvo issprestas,ir viskas gerai,patenkinta tebetupiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 19 kovo 2010 - 11:36
QUOTE(zundyte @ 2010 03 18, 23:20)
o tu kalbėk su Aušra Kilinskiene ,jei nori ,galiu telefoną

Ačiū ačiū, aš jau vakar susiskambinau. Ir šiandien dar skambinomės, tai užsakymą dar vieną padariau, dar kolegė prisimetė kartu, žadėjo ir gabalą gerą įdėt ir nuolaidą padaryt. Žiūrėsim, kaip čia bus. O bendrauja tai išties maloniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes labai grazus zuijkuciai, ir as parodau savo darbeli pagaliau baigiau, dabar galesiu daryt tai kas man mieliau tongue.gif
dar neremintas
user posted image
Atsakyti
gražus darbas, tik man tos rankos butu gražiau dovanoti su kokiom 25m, sukaktuvėm, jos tokios vyresnių žmonių atrodo blush2.gif
čia mano nuomonė ax.gif

noriu pasigirti vyro pagamintu " užsuktuvu" biggrin.gif
labai gerai, kai nori kiečiau užveršti rėmo auseles thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

ax.gif gali pagamint ir jum, nebrangu 10 lt +siuntimas 5lt ax.gif
Atsakyti