QUOTE(libaja @ 2010 03 18, 20:42)
tai va, paskaičiavo kaip už 2, o įdėjo velniai žino ką.Sakiau kitą kartą užsakinėdama priminsiu, kad taip išėjo, prašysiu nuolaidos.
o tu kalbėk su Aušra Kilinskiene ,jei nori ,galiu telefoną duoti(
865755002),ji tikrai išspręs tą klausimą,jei man kas neaišku aš jai skambinu arba rašau,žinai ,kai dabar prasiplėtė jos parduotuvės ribos ,ne tik internete bet ir realiai prekiauja ,tai matyt tuos užsakymus renka ir dėlioja kokie kiti žmonės ,nes ji daugiausiai parduotuvėje kaune sėdi ,tai matyt merginos nelabai ten nusimanančios arba skaičiuot nemoka ,tai ir daro nesąmones ..Būtinai parašyk jai arba paskambink ,pasakyk situaciją ir Aušra tikrai patvarkys tą reikalą ,nes gi medžiaga ne tokia ir pigi ,kad švaistytumėmės net ir 20 cm....Būtinai paskambink ir išsiaiškink..kai aš ten pas juos pirkau rėmą ,o paskui ieškojau pirkti pakišamo po užpakaliu lankelio ir jos klausiau ar negalėtų tokio užsakyti ,tai ji manęs klausė ,kodėl ieškau pirkti tą lankelį jei turiu rėmą ,gal jis nepatogus ,gal man nepatinka ,net siūlė jį paimti atgal ir parduoti tą pakištuką ,ir vos įtikinau ,kad tikrai noriu turėt ir tokį lankelį ir tokį rėmą ..žodžiu asmeniškai daug su ja susidūriau ir užsakymus ji man į namus atnešdavo ,ir ne vieną ,ir dabar daugiausiai parduotuvėje pabendraujame ,ji tikrai labai maloni ,tai manau ,kad tikrai padės ji tau ,ištaisys klaidą ir gausi savo medžiagą ..pamatysi ,tik tereikia paskambint