Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(SheMe @ 2010 03 18, 12:10)
Ta prasme visą apatinę dalį? unsure.gif  Reikėjo matyt kaip aš čia matavau popieriais, liniuotėm ir skaičiavimais apsikrovus, kad tik lygiai būtų lotuliukas.gif  O tas centriukas kiek supratau į dešinę pusę labiau? Man atrodo, kad šito kaip ir nebeardysiu, bet norisi sužinot ateičiai kaip maždaug tiksliai tą centrą apskaičiuot? rolleyes.gif

nea, tarp sekmadienio ir ūgio su svoriu, man taip rodo truputi neišcetruotai, bet čia mažmožis, nieko neardyk mirksiukas.gif

Aš visad atsižymiu medžiagos centrą. Paskui susiskaičiuoju kiek siuvinys užims langučių, dalinu pusiau ir nuo centro atskaičiuoju tą atstumą , užtrunka, bet būna tiesiai(nors meluočiau, jei ir man nesigauna kreivai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 18, 13:16)
Aš visad atsižymiu medžiagos centrą. Paskui susiskaičiuoju kiek siuvinys užims langučių, dalinu pusiau ir nuo centro atskaičiuoju tą atstumą , užtrunka, bet būna tiesiai(nors meluočiau, jei ir man nesigauna kreivai blush2.gif )

Na tavo variantas man kiek lengvesnis atrodo nei maniškis blush2.gif Aš susiskaičiuoju kiek langelių užima kiekviena raidė ar skaičius, tada skaičiuoju langelius ant medžiagos ir žymiuosi ant lapo briūkšniukais, taip sužinau kokio ilgio bus visa eilutė. Pasiimu liniuotę, pasižiūriu kiek cm gaunasi, tada pasižiūriu kiek cm visas siuvinys ir taip dar plius iš akies bandau atitaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 18, 12:23)
Na tavo variantas man kiek lengvesnis atrodo nei maniškis blush2.gif  Aš susiskaičiuoju kiek langelių užima kiekviena raidė ar skaičius, tada skaičiuoju langelius ant medžiagos ir žymiuosi ant lapo briūkšniukais, taip sužinau kokio ilgio bus visa eilutė. Pasiimu liniuotę, pasižiūriu kiek cm gaunasi, tada pasižiūriu kiek cm visas siuvinys ir taip dar plius iš akies bandau atitaikyti lotuliukas.gif

oi, net galva susisuko lotuliukas.gif

persipiešiu vardą ant lapo, susiskaičiuoju kiek užims langiukų, dalinu pusiau ir nuo centro atsiskaičiuoju, tad mano variantas paprastenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 18, 13:29)
oi, net galva susisuko  lotuliukas.gif

persipiešiu vardą ant lapo, susiskaičiuoju kiek užims langiukų, dalinu pusiau ir nuo centro atsiskaičiuoju, tad mano variantas paprastenis  mirksiukas.gif

Taip taip, ir man atrodo, kad šis būdas lengvesnis, nu ir protas pas mane, kaip kokia sadomazochistė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
Reikia pagalbos Numinukų siuvinėjimo subtilybėse. Ką reiškia "Fix together the small gold with the Spring Bead Tout a Loisirs PM066 C (metallic coppery small bead) when you see (nupieštas burbuliukas) or x"
Ir kur gauti karoliukų Cousines&Cie 6901 ( kasiuluose neradau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 18, 11:35)
ir pas mus parduodamuose rėmuose jau yra šis patogumas  thumbup.gif  thumbup.gif

O taip, būtent Jūsų stovai ir ypač ta atlenkiama dalis įkvėpė maniškius pagaminti savo rankomis. Jei būt nesumeistravę, būč tikrai pas Jumi užsisakius. Tikrai labai ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
femina kas tau schema padare,fantastika leliukas wub.gif
Atsakyti
femina - thumbup.gif
o su kokia programa schema daret?
Atsakyti
[quote=femina,2010 03 18, 08:28]
sveikos auksarankes, vis seile pavarvinu kokiu nuostabiu darbeliu jus pridedat, ideju pasisemiu...ir noreiu savo sunelio nuotrauka issiuvineta pasirodyti blush2.gif

Super atrodo!! Šaunuolė! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 18 kovo 2010 - 16:07
tai parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
reik pagalbos 4u.gif noreciau sita skirtuka issiuvineti bet spalvu kodu nera tik surasyta pavadinimai gal kas turit spalvu kodus ar zinot kur pagal pavadinimus galima butu surast ? ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Femina, labai gražiai atrodo tavo leliukas wub.gif

Man vienintelis dalykas kliūva baltas "sniegas" per visą siuvinį. Ar čia medžiaga taip prasišviečia?
Parašyk, kiek kryželių, ant kokios medžiagos ir kiek gijų siuvinėjai. Labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti