Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(metali @ 2010 03 17, 23:20)
Labas vakaras, darbštuolytės, vis skaitau jūsų temą, grožiuosi - jūsų da 4u.gif rbai nepakartojami, toookie kokybiški, gražūs, išmylėti  4u.gif semiuosi patirties skaitydama jūsų pokalbius  smile.gif
išsiuvinėjau ir aš savo pirmą darbuką, draugas užsiprašė. Labai noriu komentarų, ką reiktų pataisyti kitam darbelyje, ką tobulinti, žodžiu, noriu sveikos kritikos, kad pasitempčiau

man ir užkliuvo apatinis siūlas ir kažkokios dėmės matosi virš užrašo g.gif

O visumoj gražu, sėkmės toliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 18, 00:46)
man viskas labai gražu, tik kliūna po užrašu besimatantys siūliukai iš kitos pusės. Bet gal čia fotoaparato kaltė 4u.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 18, 07:50)
metali jei da ruosiesi siuvinet marsieti,jo dumus pusiniu gali siuvinet. bs nebandyk simuliuot,kuo trumpesniais  kaip siam darbe darysi tuo labiau pavarges atrodys 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 18, 08:39)
man ir užkliuvo apatinis siūlas ir kažkokios dėmės matosi virš užrašo  g.gif

labai ačiū už pastabas, nulėkiau į virtuvę žiūrėt, nu ne, nesišviečia siūliukas gal blykstė peršvietė? g.gif ir taip, Paukščiuk, kleckas matosi doh.gif bet jau gal kaip saviem namam dariau, nebeardysiu, bo labai sunkiai rėminosi jis man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metali: 18 kovo 2010 - 08:59
QUOTE(SheMe @ 2010 03 18, 01:26)
Katik iškepta dovanėlė blush2.gif
Bet ar man čia vienai taip atrodo ar ir jums, kad vardo spalva kiek per tamsi paimta? Ar negadina bendro vaizdo? g.gif
user posted image

mano akiai viskas tiesiog tobula mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 17, 21:38)
Tai tiek suprantu. Bet kaskart rėmo nevartysi gi.  O "mintinai" siūliukus gaudyt nei šis nei tas.

Man stovą rėmui namuose sumeistravojo. Pradžioj rėmas negalėjo apsiverst, nes trukdydavo sraigtai tai paprašiau vyrijos patobulint - įterpti kaladėlės, kad būtų galima vartyti rėmą. Dabar jis sukinėjasi 360 laipsniu kampu, tad apverst ir užkišt siūliuką tikrai patogu thumbup.gif

Femina, leliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mege2: 18 kovo 2010 - 10:12
QUOTE(SheMe @ 2010 03 18, 01:26)
Katik iškepta dovanėlė blush2.gif
Bet ar man čia vienai taip atrodo ar ir jums, kad vardo spalva kiek per tamsi paimta? Ar negadina bendro vaizdo? g.gif
......

wub.gif
QUOTE(femina @ 2010 03 18, 08:28)
sveikos auksarankes, vis seile pavarvinu kokiu nuostabiu darbeliu jus pridedat, ideju pasisemiu...ir noreiu savo sunelio nuotrauka issiuvineta pasirodyti  blush2.gif
[......

tik vis neprisiruosiu nunesi kur nors ireminti, nelkabai ir zinau kur nesti, reiks dar pasidometi

koks grazuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 18 kovo 2010 - 10:49
QUOTE(femina @ 2010 03 18, 08:28)
sveikos auksarankes, vis seile pavarvinu kokiu nuostabiu darbeliu jus pridedat, ideju pasisemiu...ir noreiu savo sunelio nuotrauka issiuvineta pasirodyti  blush2.gif

tik vis neprisiruosiu nunesi kur nors ireminti, nelkabai ir zinau kur nesti, reiks dar pasidometi

Labai gražu wub.gif Tikrai vykęs darbas, nes daugumos siuvinėtos nuotraukos išeina tikrai prastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 03 18, 10:10)
Man stovą rėmui namuose sumeistravojo. Pradžioj rėmas negalėjo apsiverst, nes trukdydavo sraigtai tai paprašiau vyrijos patobulint - įterpti kaladėlės, kad būtų galima vartyti rėmą. Dabar jis sukinėjasi 360 laipsniu kampu, tad apverst ir užkišt siūliuką tikrai patogu thumbup.gif

ir pas mus parduodamuose rėmuose jau yra šis patogumas thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 17, 08:55)
2- balta
235-414
295-3822
397- 3024
398-415
399- 318
1038- 519( 827)
928- 162
1021- 761
1060- 827
1020- 963
400- 317

kaikuriuos derinau pati iš savo turimų  ax.gif

ACIU 4u.gif paziuresiu kaip as ten buvau konvertavus nes tikrai plemuotas norejo gautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2010 03 18, 11:35)
Labai gražu  wub.gif  Tikrai vykęs darbas, nes daugumos siuvinėtos nuotraukos išeina tikrai prastai  smile.gif

labai aciu visoms uz pagyrimus,o isejo manau kad siuliuku daug pasirinkau , 50...
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 18, 08:50)
SheMe neatrodo ,man viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(Dalyja @ 2010 03 18, 11:44)
mano akiai viskas tiesiog tobula  mirksiukas.gif

Aciū, gal ir reiks tada palikti taip 4u.gif Nes vat prisižiūrėjau Paukščiuko darbų ir man šviesesnė spalva kažkaip gražiau žiūrėjosi rolleyes.gif Kitą sykį reiks pirmai pažiūrėt, o tik vėlaiu siuvinėt, o ne atvirkščiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 18, 11:23)
Aciū, gal ir reiks tada palikti taip 4u.gif  Nes vat prisižiūrėjau Paukščiuko darbų ir man šviesesnė spalva kažkaip gražiau žiūrėjosi rolleyes.gif  Kitą sykį reiks pirmai pažiūrėt, o tik vėlaiu siuvinėt, o ne atvirkščiai doh.gif

viskas ten gerai žiūrisi mirksiukas.gif , tik taip ir noris truputi gimimo laiką į centriuką pastumt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 18, 12:46)
viskas ten gerai žiūrisi mirksiukas.gif , tik taip ir noris truputi gimimo laiką į centriuką pastumt  biggrin.gif

Ta prasme visą apatinę dalį? unsure.gif Reikėjo matyt kaip aš čia matavau popieriais, liniuotėm ir skaičiavimais apsikrovus, kad tik lygiai būtų lotuliukas.gif O tas centriukas kiek supratau į dešinę pusę labiau? Man atrodo, kad šito kaip ir nebeardysiu, bet norisi sužinot ateičiai kaip maždaug tiksliai tą centrą apskaičiuot? rolleyes.gif
Atsakyti