Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Toli @ 2010 03 16, 22:30)
ne, tik rotveilerio ir pitbulio.  schmoll.gif

oi geras lotuliukas.gif thumbup.gif nu, drauguze, tu savo stiliuj drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2010 03 17, 20:11)
Užsikūriau rėmą. Lyg ir nieko, bet dabar ant mažo gabaliuko dirbu, tai nelabai patogu. Bet va klausimas kilo: kaip užbaiginėjat siūlą ant rėmo? Aš pradedu gerojoj pusėj, o užbaigt? g.gif:

as tai pradedu ir baigiu blogoj pusej mirksiukas.gif o pabaigiu visiskai paprastai, perkisu per kelis dygsnelius ir istraukiu siula, nukerpu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 17 kovo 2010 - 19:21
QUOTE(moniuxx @ 2010 03 17, 17:40)
tai ar kas nors man galetu papasakoti kaip is foto reiketu pasidaryti schemute? ax.gif

Taigi ką tik rašiau, kad iš nuotraukos schemų daryt nepatartina, nes gaunasi labai prasta kokybė. Berods praėjusioje temoje buvo įdėta begalė "gerų" pavyzdžių, kai žmonių veidai gaunasi vien plėmai.
Todėl čia siuvinėtojos geriau renkasi kokybiškas schemas ir nerizikuoja gadindamos nei medžiagas nei gaišdamos laiką.
P.S. schemos iš igolki.net- taip pat labai nekokybiškos.
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 03 17, 20:21)
oi geras lotuliukas.gif  thumbup.gif nu, drauguze, tu savo stiliuj drinks_cheers.gif
Papildyta:
as tai pradedu ir baigiu blogoj pusej mirksiukas.gif o pabaigiu visiskai paprastai, perkisu per kelis dygsnelius ir istraukiu siula, nukerpu ax.gif

Tai tiek suprantu. Bet kaskart rėmo nevartysi gi. O "mintinai" siūliukus gaudyt nei šis nei tas.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 17, 21:38)
Tai tiek suprantu. Bet kaskart rėmo nevartysi gi.  O "mintinai" siūliukus gaudyt nei šis nei tas.

O aš vartau kaskart kai tik baigiu siūlą... Kitaip nemoku schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 17, 21:46)
O aš vartau kaskart kai tik baigiu siūlą... Kitaip nemoku  schmoll.gif  schmoll.gif

aš irgi vartau ,nieko čia sudėtingo,kai įpranti mirksiukas.gif

visoms darbštuolėms po 4u.gif už tas grožybes ,akys neatsižiūri wub.gif wub.gif

aš tai šią savaitę tik neilgam prisėdu siuvinėt ,tiek darbų prisikaupė ,kad laiko nelieka.... verysad.gif
Atsakyti
Malonu apziureti visu darbelius - puiku ir labai ikvepia thumbup.gif

QUOTE(moniuxx @ 2010 03 17, 18:40)
tai ar kas nors man galetu papasakoti kaip is foto reiketu pasidaryti schemute? ax.gif

Nuotraukoms pasidaryti reikia tureti atitinkama programa, kuria galima atsisiusti is interneto (as pati dirbu su šia - Stitch Art Easy! 4.0). Ji nemokama.

Merginos teisingai raso, kad gera schema sunku pasidaryti, bet imanoma... smile.gif
Mano nuomone svarbu, kad jau turetum siuvinejimo patirties (didesniu darbeliu) ir labai svarbu, kad nuotrauka butu ypatingai geros kokybes (geriausia profesionalaus fotografo). Zinoma, ir su pacia schemu darymo programa reikia moketi dirbti., nes ten dar daug visokiu variaciju gali buti... Padeda, jei nuotrauka pries darydama schema su photoshopu apdirbi (na tai irgi reikia moketi). Tai tiek. Sekmes
Atsakyti
Labas vakaras, darbštuolytės, vis skaitau jūsų temą, grožiuosi - jūsų da 4u.gif rbai nepakartojami, toookie kokybiški, gražūs, išmylėti 4u.gif semiuosi patirties skaitydama jūsų pokalbius smile.gif
išsiuvinėjau ir aš savo pirmą darbuką, draugas užsiprašė. Labai noriu komentarų, ką reiktų pataisyti kitam darbelyje, ką tobulinti, žodžiu, noriu sveikos kritikos, kad pasitempčiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2010 03 17, 23:20)
Labas vakaras, darbštuolytės, vis skaitau jūsų temą, grožiuosi - jūsų da 4u.gif rbai nepakartojami, toookie kokybiški, gražūs, išmylėti  4u.gif semiuosi patirties skaitydama jūsų pokalbius  smile.gif
išsiuvinėjau ir aš savo pirmą darbuką, draugas užsiprašė. Labai noriu komentarų, ką reiktų pataisyti kitam darbelyje, ką tobulinti, žodžiu, noriu sveikos kritikos, kad pasitempčiau

man viskas labai gražu, tik kliūna po užrašu besimatantys siūliukai iš kitos pusės. Bet gal čia fotoaparato kaltė 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

niu va nebuvau dienele, o jau nauju darbeliu visas kalnas thumbup.gif lb grazus wub.gif
o procesiukas namukas, kaip graziai i prieki juda thumbup.gif

Metali man tavo darbelis lb linksmas thumbup.gif pakomentuot palieku patirusiom siuvinetojom ax.gif

Mano triju dienu darbelis http://public.fotki..../pauktukas.html
Atsakyti
Katik iškepta dovanėlė blush2.gif
Bet ar man čia vienai taip atrodo ar ir jums, kad vardo spalva kiek per tamsi paimta? Ar negadina bendro vaizdo? g.gif
user posted image
Atsakyti
wow visi 3 darbai wub.gif
metali jei da ruosiesi siuvinet marsieti,jo dumus pusiniu gali siuvinet. bs nebandyk simuliuot,kuo trumpesniais kaip siam darbe darysi tuo labiau pavarges atrodys 4u.gif as ju tris issiuvinejau visi skirtingi
SheMe neatrodo ,man viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 18 kovo 2010 - 06:51
sveikos auksarankes, vis seile pavarvinu kokiu nuostabiu darbeliu jus pridedat, ideju pasisemiu...ir noreiu savo sunelio nuotrauka issiuvineta pasirodyti blush2.gif
user posted image

tik vis neprisiruosiu nunesi kur nors ireminti, nelkabai ir zinau kur nesti, reiks dar pasidometi
Atsakyti