Atleiskite, uz kvaila klausima, bet kas tas pasportas?
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 17, 14:24)
na jus cia taip profesionaliai siuvinejat, kad man atrodo toli iki jusu o neaisku tie skaiciukai jusu parasyti
mes visos tuo pačiu principus siuvinėjam, adata siūlas, medžiaga, schema...
Skaičiai siuvinėjimo siulų firmos anchor ir dmc
QUOTE(Manele @ 2010 03 17, 14:53)
Atleiskite, uz kvaila klausima, bet kas tas pasportas?
kartoniukas, pagražianįrėmintą darbą, va pas naaringiux paveiksluose matosi pilkas ir juodas
Šaunuolė naaringiux- liuksiški darbai, ir įrėminta puikiai.
atsakau naujokei, kuri nori nuotrauką siuvinėt- jau daug kartų apkalbėta, kad labai sudėtinga padaryti kokybišką schemą nuotraukoms, tad nei viena čia tuo ir neužsiima...
atsakau naujokei, kuri nori nuotrauką siuvinėt- jau daug kartų apkalbėta, kad labai sudėtinga padaryti kokybišką schemą nuotraukoms, tad nei viena čia tuo ir neužsiima...
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 17, 16:33)
nieko sau kaip super atrodo "šeimynėlė"
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 17, 16:33)
šiandien parsinešiau įrėmintą vyrą, parodysiu visą "šeimą"
Be žodžių
tai ar kas nors man galetu papasakoti kaip is foto reiketu pasidaryti schemute?
Aciu, pauksciuk, uz atsakyma.
O "seimynele" atrodo nuostabiai Jei ne paslaptis, kiek laiko uztruko situs darbelius issiuvineti?
O "seimynele" atrodo nuostabiai Jei ne paslaptis, kiek laiko uztruko situs darbelius issiuvineti?
ačiū, mergaites
moteriškę siuvinėjau ilgai, nes vis nebūdavo dorai laiko prisėst, o vyrą palyginus gana greitai, berods, per kokius 5 mėn
moteriškę siuvinėjau ilgai, nes vis nebūdavo dorai laiko prisėst, o vyrą palyginus gana greitai, berods, per kokius 5 mėn
Užsikūriau rėmą. Lyg ir nieko, bet dabar ant mažo gabaliuko dirbu, tai nelabai patogu. Bet va klausimas kilo: kaip užbaiginėjat siūlą ant rėmo? Aš pradedu gerojoj pusėj, o užbaigt? :