Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 16, 18:17)
tikrai tikrai anchor, aš kaip tik teduką siuvinėju ir konvertavau į DMC  ax.gif
user posted image

Jetus kaip grazu wub.gif Siulu jau radau, labai tikiuosi kad ir man taip graziai iseis wub.gif O kokia cia aida?
Atsakyti
oi velniu prikisti tie meskiai. nors begalo grazus, bet kazkaip antro siuvint nebesinori... vieno per akis.
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 16, 19:37)
cia vienas is pirmu darbeliu. Siuvinejau mamai dovanu, bet ji aptiko si tigra, net nespejau iremint. Tai dovana nepavyko.  doh.gif

Gražuolis wub.gif Ramia sąžine sau pasilikčiau biggrin.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 16, 14:28)
tai tik prietarai ir nebūtinai pildosi  mirksiukas.gif radau tik rusiškai bet galima išsiversti per translate.google.lt  smile.gif

Užsikabliavau skaityt. Jei teisybė, tai geriau jau eičiau greičiau savo namelį pabaiginėt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 17 kovo 2010 - 02:02
QUOTE(amiyra @ 2010 03 16, 22:17)
wow kaip grazu  4u.gif  as jau ir pabaigiausi meski bet kaip konvertavau i DMC siulus man negraziai gavosi tai isardziau ir anchor siuvinejau  ax.gif  gal galetum pasakyt kokiais dmc siulais siuvinejai butent ar koki konvertoriu naudojai? blush2.gif

2- balta
235-414
295-3822
397- 3024
398-415
399- 318
1038- 519( 827)
928- 162
1021- 761
1060- 827
1020- 963
400- 317

kaikuriuos derinau pati iš savo turimų ax.gif

QUOTE(neformali @ 2010 03 16, 22:31)
Jetus kaip grazu wub.gif  Siulu jau radau, labai tikiuosi kad ir man taip graziai iseis  wub.gif  O kokia cia aida?

išeis, tikrai išeis mirksiukas.gif Aida 14 ax.gif
necituojam nuotraukų mirksiukas.gif
QUOTE(tvikse @ 2010 03 16, 23:13)
oi velniu prikisti tie meskiai. nors begalo grazus, bet kazkaip antro siuvint nebesinori... vieno per akis.

drinks_cheers.gif plaukiukai menkas malonumas, bet man dar tris meškius reiks siuvinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodau ir as savo magnolijas, jos jau kabo ant sienos. Tiesa spalvos naturaliai kitokios, niekaip neisejo nufotkint, kad spalvos butu naturalios.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2010 03 15, 00:17)
Labas vakaras, norejau jusu paklausti, gal kuri nors esate pirkusi siuliukus per eBay? Mane domina ju kokybe ir spalvos, ar nesiskiria nuo Lietuvoj parduodamu? Ypac kai siuntimas is Filipinu. Nes kaina sakyciau stipriai skiriasi, tikrai labai butu ydomu isgirsti atsiliepimu  bigsmile.gif

as pirkau siuliukus pr eBay,jie is filipinu visai nenusivyliau spalvos atitiko ,tik keliu siuliuku neidejo bet pranese ,uz 447 spalvikes sumokejau 105 svarus tai pacios spreskit ar pigiau ar ne.Tik viena beda -reikejo laukti beveik 3 savaites zinoma ir ipakavimas nustebino ,kaip is filipinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 17, 10:11)
Rodau ir as savo magnolijas, jos jau kabo ant sienos. Tiesa spalvos naturaliai kitokios, niekaip neisejo nufotkint, kad spalvos butu naturalios.

Kiek prisimenu neturėjo šis paveikslas pagal jus būti po vienu pasportu? g.gif
Donalita, namelio grožis bus wub.gif thumbup.gif Kokios spalvos nuostabios, taip ir traukia akį wub.gif Tereikia tikėtis jog prietarai apie namelius pildosi clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 17 kovo 2010 - 08:33
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 17, 09:11)

Labai grazu thumbup.gif
o as dar neireminau, biskeli su pinigeliais siom dienom striuka, tai veliau ireminsiu, svarbu padaryta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SheMe @ 2010 03 17, 09:30)

Pagal schema, taip i viena rema priklauso, ir as taip ketinu daryt, nes butent to ir ieskojau kai per schemas 'nersiau" bigsmile.gif bet kiekviena juk darom pagal savo skoni kas ir kaip labiau patinka mirksiukas.gif
Papildyta:
Tereikia tikėtis jog prietarai apie namelius pildosi clap.gif

Kokie dar prietarai....? blink.gif greit pasakok, gal ir as uzsimanysiu su nameliu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 17, 10:40)
Pagal schema, taip i viena rema priklauso, ir as taip ketinu daryt, nes butent to ir ieskojau kai per schemas 'nersiau" bigsmile.gif bet kiekviena juk darom pagal savo skoni kas ir kaip labiau patinka mirksiukas.gif

Kokie dar prietarai....?  blink.gif greit pasakok, gal ir as uzsimanysiu su nameliu.... g.gif

A, tai susimaišiau, pas jus bus po vienu pasportu bigsmile.gif Galvojau kalbėjo kalbėjo apie tai ir va įrėmino kitaip lotuliukas.gif Reik pagaliau nick'us įsimint blush2.gif
Dėl prietaro tai teigiama jei išsiuvinėsi namelį su takučiu kviečiančiu užeiti, neuždarytą jokiomis tvoromis, atvirą, jaukų, tai greitu laiku ir pats turėtum gyventi tokiame ar panašiame name bigsmile.gif Jei ką suklydau tegul mane pataiso ax.gif
Atsakyti
[

Ne, Gyte remins po vienu pasportu, o man graziau atskirai. Taip ir rasiau anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 17, 09:11)

Pasakiškai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 17, 10:56)
Ne, Gyte remins po vienu pasportu, o man graziau atskirai. Taip ir rasiau anksciau.

Na man kolkas taip pat gražiau atskirai, bet ką gali žinoti, pamačius kitą variantą gal ir pakeisiu nuomonę biggrin.gif
Atsakyti