Laba ryta
niu bet jau darbeliu kiek nauju daug
Dvi kaip tu taip viska speji
I.V.A. labai grazus darbelis
Dvi visada pavydziu zmones, mokantiems siuti,labai grazus ir idomus darbas
Dvi visada pavydziu zmones, mokantiems siuti,labai grazus ir idomus darbas
QUOTE(Dvi @ 2010 03 09, 22:43)
Mezgėjos tašiukas. Tantes zolde siuvinėjimo raštai, Zweigart Belfast 32ct. linas, DMC muline ir mano pasiuvimas.
puikus darbas, mezgimui pasiruošei 100 procent
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 08:05)
Dvi kaip tu taip viska speji
Nespėju. Dėl to kuriam laikui iš siuvinėjimo forumo išnykstu Čia buvo paskutinė nerodyta pabaigto darbo nuotrauka.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 10, 10:16)
puikus darbas, mezgimui pasiruošei 100 procent
Padovanojau. Bet noriu tokios ir sau.
mano mazuliukas darbelis http://public.fotki....gimtadieni.html
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 09:25)
rubuilis
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 10, 10:34)
rubuilis
zmogus kuriam dovanojau sake, kad jo kopija
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 09:25)
Linksmas katinėlis
Dvi - nuostabus tašiukas
visom
Labas rytas visoms
Vakar vyras man medziagos parveze siuvinejimui. Ant jos popieriukas priklijuotas su skaiciais 026073 (kryziukas, kaip siuvinejimo toks) 0.6
Tikiuosi aiskiai parasiau. Ka cia reiskia?
Vakar vyras man medziagos parveze siuvinejimui. Ant jos popieriukas priklijuotas su skaiciais 026073 (kryziukas, kaip siuvinejimo toks) 0.6
Sveikos.
Noriu jus paklausti, gal kuri susidurete su problema. Pirkau rinkinuka -siulai, shemute ir medziagyte siuvinejimui. Ant tos medziagytes buvo konturai isspausti, kurie neatitinka shemos. Kaip man panaikinti juos? GAl kuri zinote?
Noriu jus paklausti, gal kuri susidurete su problema. Pirkau rinkinuka -siulai, shemute ir medziagyte siuvinejimui. Ant tos medziagytes buvo konturai isspausti, kurie neatitinka shemos. Kaip man panaikinti juos? GAl kuri zinote?
QUOTE(Manele @ 2010 03 10, 11:12)
Labas rytas visoms
gal tiesiok pardavimo kodas, ar kažkas panašaus
QUOTE(Udriukas @ 2010 03 10, 11:57)
Sveikos.
niu kaži ar eitu panaikint, nebent skalbiant aukštoj temperatūroj, bet ar pats darbas nenukentės. o kiap tau nesutapo, ar atsiskaičiavai pradžioj negerai . Bet žiūrint į patį darbuką, nekliūva tie pažymėjimai