Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

Laba ryta 4u.gif

niu bet jau darbeliu kiek nauju daug wub.gif
Dvi kaip tu taip viska speji blush2.gif
Atsakyti
I.V.A. labai grazus darbelis wub.gif
Dvi visada pavydziu zmones, mokantiems siuti,labai grazus ir idomus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 03 09, 22:43)
Mezgėjos tašiukas. Tantes zolde siuvinėjimo raštai, Zweigart Belfast 32ct. linas, DMC muline ir mano pasiuvimas.

bigsmile.gif wub.gif puikus darbas, mezgimui pasiruošei 100 procent thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 kovo 2010 - 09:17
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 08:05)
Dvi kaip tu taip viska speji blush2.gif

Nespėju. Dėl to kuriam laikui iš siuvinėjimo forumo išnykstu bye1.gif Čia buvo paskutinė nerodyta pabaigto darbo nuotrauka.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 10, 10:16)
bigsmile.gif  wub.gif puikus darbas, mezgimui pasiruošei 100 procent  thumbup.gif  thumbup.gif

Padovanojau. Bet noriu tokios ir sau.
Atsakyti
mano mazuliukas darbelis http://public.fotki....gimtadieni.html
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 09:25)

rubuilis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 10, 10:34)
rubuilis  thumbup.gif

4u.gif zmogus kuriam dovanojau sake, kad jo kopija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 10 kovo 2010 - 09:47
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 10, 09:25)

Linksmas katinėlis thumbup.gif
Dvi - nuostabus tašiukas smile.gif
Atsakyti
4u.gif visom
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Vakar vyras man medziagos parveze siuvinejimui. Ant jos popieriukas priklijuotas su skaiciais 026073 (kryziukas, kaip siuvinejimo toks) 0.6
Tikiuosi aiskiai parasiau. Ka cia reiskia? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noriu jus paklausti, gal kuri susidurete su problema. Pirkau rinkinuka -siulai, shemute ir medziagyte siuvinejimui. Ant tos medziagytes buvo konturai isspausti, kurie neatitinka shemos. Kaip man panaikinti juos? GAl kuri zinote?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manele @ 2010 03 10, 11:12)
Labas rytas visoms 4u.gif
Vakar vyras man medziagos parveze siuvinejimui. Ant jos popieriukas priklijuotas su skaiciais        026073 (kryziukas, kaip siuvinejimo toks) 0.6
Tikiuosi aiskiai parasiau. Ka cia reiskia? blush2.gif

g.gif gal tiesiok pardavimo kodas, ar kažkas panašaus g.gif

QUOTE(Udriukas @ 2010 03 10, 11:57)
Sveikos.
Noriu jus paklausti, gal kuri susidurete su problema. Pirkau rinkinuka -siulai, shemute ir medziagyte siuvinejimui. Ant tos medziagytes buvo konturai isspausti, kurie neatitinka shemos. Kaip man panaikinti juos? GAl kuri zinote? 

niu kaži ar eitu panaikint, nebent skalbiant aukštoj temperatūroj, bet ar pats darbas nenukentės. o kiap tau nesutapo, ar atsiskaičiavai pradžioj negerai g.gif . Bet žiūrint į patį darbuką, nekliūva tie pažymėjimai
Atsakyti