Tik nepasirodyk forume kurį laiką, tuoj krūva grožių atsiranda.
O aš išlendu su savo procesu:
Tik natūroj spalvos tai ryškesnės gaunasi.
Laba diena auksarankes
Sugalvojau ir as siuvineti, nes labai patinka tatty teddy, todel noreciau pora issisiuvineti, taciau esu dar zalia sioj srity Kazkada dar mokyklos laikais ta teko isbandyti, bet aisku nelabai ka atsimenu. Pasiskaiciau nemazai informacijos apie tai kur tik teko rasti. Gavau viena schemute, kuria ir noreciau perkelti ant kanvos. Tik stai iskilo klausimas sioks toks - mano turimoj schemoj nera nurodyta siulu firma.
stai mano turimos schemos "legenda" http://www.sendspace.com/file/sj56bm
kaip suprantu, prie shade ten yra spalvu numeriai, tik is kur man dabar zinoti kokios cia firmos siulu numeriukai, nes tie pilki atspalviai gali buti skirtingi kiekvienoj firmoj ir ten kur salia shade yra mtrs, tai nurodyta kiek reikes metru to siuliuko, taip?
Sugalvojau ir as siuvineti, nes labai patinka tatty teddy, todel noreciau pora issisiuvineti, taciau esu dar zalia sioj srity Kazkada dar mokyklos laikais ta teko isbandyti, bet aisku nelabai ka atsimenu. Pasiskaiciau nemazai informacijos apie tai kur tik teko rasti. Gavau viena schemute, kuria ir noreciau perkelti ant kanvos. Tik stai iskilo klausimas sioks toks - mano turimoj schemoj nera nurodyta siulu firma.
kaip suprantu, prie shade ten yra spalvu numeriai, tik is kur man dabar zinoti kokios cia firmos siulu numeriukai, nes tie pilki atspalviai gali buti skirtingi kiekvienoj firmoj ir ten kur salia shade yra mtrs, tai nurodyta kiek reikes metru to siuliuko, taip?
QUOTE(neformali @ 2010 03 16, 13:47)
Laba diena auksarankes
šiaip tatty teddy yra siuvinėjami Anchor siūlais
QUOTE(tute28 @ 2010 03 15, 17:20)
Iš kokio miesto? Tikiuosi nebus tas pats leliukas
Tikrai nebus, čia buvo užsakymas draugės
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 15, 19:28)
Kaip smagu, kad su vyru tariesi .
Tai vyras sau išsirinko aš sau. Šiaip kai sugalvoju, tai itkrai nesitariu su juo
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 16, 10:58)
šį kartą kasiulai.
Mergaites, gal kas galite padeti su Anchor atspalviais: kuri is ju sviesesne - 1046 ar 365? Bo abiem atvejais siulo keisti i DMC 435
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 15, 17:58)
Labai gerai, kad paklausei - gavau progos atidžiau perskaityt Atsiimu žodžius, viskas gerai yra su rožėm Su gyvūnais reiktų porelę siuvinėt, kad neprisišaukt išsiskyrimo, ar vienatvės
och tu velnias, aš kaip tik dabar labai užsinorėjau ta dimension dalmantiną siuvinėt o gal galima kažkur apie tuos prietarus lietuviškai ar angliškai pasiskaityt, nes rusiškai nesu[prantu aš kažkaip dabar idomu pasidarė
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 16, 13:05)
nieko sau darbelis! ir ilgai uztruko ji siuvinet?
Cia dar tik procesas..... yra like sparnai ir galva nepabaigta dar..... O tiek kiek matosi padaryta panasiai per savaite
QUOTE(astulia @ 2010 03 16, 16:00)
šiaip tatty teddy yra siuvinėjami Anchor siūlais
Internete paziurejau nurodytus numeriukus, ir tikrai rodos atitinka skaiciukai atspalvius. Aciu labai
biskeli pasigirsiu.. ka tik padariau uzsakyma i siuvinejimo magija uz 200lt prisipirkau siuliuku ir dar sio bei to..i prieki umaciau 6-8 darbelius, uztat toks uzsakymas gavosi..tai dabar dirbsiu dirbsiu
beje visu darbeliai tokie grazus.. kazkada pirma kartai kai pamaciau cia, prisiminiau kad kadaise patikdavo siuvinet..tai ir vel uzsikabinau..tarsi manija man..
beje visu darbeliai tokie grazus.. kazkada pirma kartai kai pamaciau cia, prisiminiau kad kadaise patikdavo siuvinet..tai ir vel uzsikabinau..tarsi manija man..
QUOTE(casolin @ 2010 03 16, 14:39)
och tu velnias, aš kaip tik dabar labai užsinorėjau ta dimension dalmantiną siuvinėt o gal galima kažkur apie tuos prietarus lietuviškai ar angliškai pasiskaityt, nes rusiškai nesu[prantu aš kažkaip dabar idomu pasidarė
tai tik prietarai ir nebūtinai pildosi radau tik rusiškai bet galima išsiversti per translate.google.lt
QUOTE(Florestina @ 2010 03 16, 13:45)
Tik nepasirodyk forume kurį laiką, tuoj krūva grožių atsiranda.
sparčiai judi, ar nėra sunku ant juodos, ar palaima po mėlynavimo ?