Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

Tik nepasirodyk forume kurį laiką, tuoj krūva grožių atsiranda. wub.gif

O aš išlendu su savo procesu:
user posted image

Tik natūroj spalvos tai ryškesnės gaunasi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 16 kovo 2010 - 13:45
Laba diena auksarankes 4u.gif

Sugalvojau ir as siuvineti, nes labai patinka tatty teddy, todel noreciau pora issisiuvineti, taciau esu dar zalia sioj srity biggrin.gif Kazkada dar mokyklos laikais ta teko isbandyti, bet aisku nelabai ka atsimenu. Pasiskaiciau nemazai informacijos apie tai kur tik teko rasti. Gavau viena schemute, kuria ir noreciau perkelti ant kanvos. Tik stai iskilo klausimas sioks toks - mano turimoj schemoj nera nurodyta siulu firma.
stai mano turimos schemos "legenda" smile.gif http://www.sendspace.com/file/sj56bm
kaip suprantu, prie shade ten yra spalvu numeriai, tik is kur man dabar zinoti kokios cia firmos siulu numeriukai, nes tie pilki atspalviai gali buti skirtingi kiekvienoj firmoj unsure.gif ir ten kur salia shade yra mtrs, tai nurodyta kiek reikes metru to siuliuko, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2010 03 16, 13:47)
Laba diena auksarankes  4u.gif 

Sugalvojau ir as siuvineti, nes labai patinka tatty teddy, todel noreciau pora issisiuvineti, taciau esu dar zalia sioj srity biggrin.gif  Kazkada dar mokyklos laikais ta teko isbandyti, bet aisku nelabai ka atsimenu. Pasiskaiciau nemazai informacijos apie tai kur tik teko rasti. Gavau viena schemute, kuria ir noreciau perkelti ant kanvos. Tik stai iskilo klausimas sioks toks - mano turimoj schemoj nera nurodyta siulu firma.
stai mano turimos schemos "legenda" smile.gif http://www.sendspace.com/file/sj56bm
kaip suprantu, prie shade ten yra spalvu numeriai, tik is kur man dabar zinoti kokios cia firmos siulu numeriukai, nes tie pilki atspalviai gali buti skirtingi kiekvienoj firmoj unsure.gif  ir ten kur salia shade yra mtrs, tai nurodyta kiek reikes metru to siuliuko, taip? smile.gif

šiaip tatty teddy yra siuvinėjami Anchor siūlais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 03 15, 17:20)
unsure.gif Iš kokio miesto? Tikiuosi nebus tas pats leliukas  ax.gif

Tikrai nebus, čia buvo užsakymas draugės smile.gif

QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 15, 19:28)
Kaip smagu, kad su vyru tariesi  mirksiukas.gif .

Tai vyras sau išsirinko aš sau. Šiaip kai sugalvoju, tai itkrai nesitariu su juo biggrin.gif
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 16, 10:58)
Sveikute  4u.gif  4u.gif
o kur tu perkiesi siuliukus ir visa kitka siuvinejimui?

šį kartą kasiulai.
Atsakyti
Mergaites, gal kas galite padeti su Anchor atspalviais: kuri is ju sviesesne - 1046 ar 365? Bo abiem atvejais siulo keisti i DMC 435 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 15, 17:58)
Labai gerai, kad paklausei - gavau progos atidžiau perskaityt  bigsmile.gif Atsiimu žodžius, viskas gerai yra su rožėm  mirksiukas.gif Su gyvūnais reiktų porelę siuvinėt, kad neprisišaukt išsiskyrimo, ar vienatvės  ax.gif

och tu velnias, aš kaip tik dabar labai užsinorėjau ta dimension dalmantiną siuvinėt doh.gif biggrin.gif o gal galima kažkur apie tuos prietarus lietuviškai ar angliškai pasiskaityt, nes rusiškai nesu[prantu aš blush2.gif kažkaip dabar idomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 16, 13:05)
nieko sau darbelis!  4u.gif ir ilgai uztruko ji siuvinet?  g.gif

Cia dar tik procesas..... yra like sparnai ir galva nepabaigta dar..... O tiek kiek matosi padaryta panasiai per savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 03 16, 16:00)
šiaip tatty teddy yra siuvinėjami Anchor siūlais  mirksiukas.gif

Internete paziurejau nurodytus numeriukus, ir tikrai rodos atitinka skaiciukai atspalvius. Aciu labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2010 03 16, 15:06)
Internete paziurejau nurodytus numeriukus, ir tikrai rodos atitinka skaiciukai atspalvius. Aciu labai  thumbup.gif  4u.gif

tikrai tikrai anchor, aš kaip tik teduką siuvinėju ir konvertavau į DMC ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 kovo 2010 - 16:20
biskeli pasigirsiu.. blush2.gif ka tik padariau uzsakyma i siuvinejimo magija uz 200lt doh.gif prisipirkau siuliuku ir dar sio bei to..i prieki umaciau 6-8 darbelius, uztat toks uzsakymas gavosi..tai dabar dirbsiu dirbsiu biggrin.gif

beje visu darbeliai tokie grazus.. wub.gif kazkada pirma kartai kai pamaciau cia, prisiminiau kad kadaise patikdavo siuvinet..tai ir vel uzsikabinau..tarsi manija man.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 03 16, 14:39)
och tu velnias, aš kaip tik dabar labai užsinorėjau ta dimension dalmantiną siuvinėt doh.gif  biggrin.gif  o gal  galima kažkur apie tuos prietarus lietuviškai ar angliškai pasiskaityt, nes rusiškai nesu[prantu aš blush2.gif  kažkaip dabar idomu pasidarė ax.gif

tai tik prietarai ir nebūtinai pildosi mirksiukas.gif radau tik rusiškai bet galima išsiversti per translate.google.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 16, 13:45)
Tik nepasirodyk forume kurį laiką, tuoj krūva grožių atsiranda.  wub.gif

O aš išlendu su savo procesu:
Tik natūroj spalvos tai ryškesnės gaunasi. ax.gif

sparčiai judi, ar nėra sunku ant juodos, ar palaima po mėlynavimo biggrin.gif ?
Atsakyti