Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(casolin @ 2010 03 15, 17:39)

Saule danguje, o kokie čia prietarai  su tom rožėm? ax.gif

Labai gerai, kad paklausei - gavau progos atidžiau perskaityt bigsmile.gif Atsiimu žodžius, viskas gerai yra su rožėm mirksiukas.gif Su gyvūnais reiktų porelę siuvinėt, kad neprisišaukt išsiskyrimo, ar vienatvės ax.gif
Atsakyti
Merginos kaip yra su pristatymo kaina siuvinejimomagija.lt? Ten randu info, kad jei mažiau nei už 70Lt užsakai tai kainuoja 7 Lt. Bet čia kažkada skaičiau, kad pristatymas nemokamas ir viena forumietė nusprendė dėl to ten ir užsisakinėti, nors tikrai mažiau nei už 70Lt suma susidarė. Tai gal kažkas pasikeitę?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 15, 15:12)

O dabar jau su vyru išsirinkom ką siuvinėsim, ir naktį padariau užsakymą siūlams ir medžiagai.

Kaip smagu, kad su vyru tariesi mirksiukas.gif . As irgi perzvelgiu schemas, parodau vyrui, ar gerai? Sako, tik SIUVINEK. rolleyes.gif Va jau tris savaites perziuriu savo archyva, bet nezinau, ka siuvinet. Ir dar problema - pradet. Tam reikia postumio, kurio, deja, dabar neturiu. doh.gif Bet taip faina ziuret visu darbelius, tokie visi grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 15, 18:18)
Merginos kaip yra su pristatymo kaina siuvinejimomagija.lt? Ten randu info, kad jei mažiau nei už 70Lt užsakai tai kainuoja 7 Lt. Bet čia kažkada skaičiau, kad pristatymas nemokamas ir viena forumietė nusprendė dėl to ten ir užsisakinėti, nors tikrai mažiau nei už 70Lt suma susidarė. Tai gal kažkas pasikeitę?

Jei esi klaipėdietė, susirašyk pirmiau su Sigita ir sutarsit kad siuntimas nekainuos. Pavedimą reiks daryt be 7lt, nors bus nurodyta su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, HELP, reikia DMC siūlo nr.3867, bet tokio nėra.....niekur...net kataloge...kas susidūrė, ką daryt?
Atsakyti
gal nauja spalva atsirado? ax.gif blush-anim-cl.gif2:gal sumaisyta vietom 3768? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 15 kovo 2010 - 19:41
QUOTE(dalija123 @ 2010 03 15, 11:23)
sveikos siuvinejancios  tongue.gif
labai grazus darbeliai. bet as siaip nemegstu siuvineti noreciau padovanoti dovana issiuvineta paveiksla, bet butent nufotografuota vieta, gal yra zinanciu ar galima is nuotraukos padaryti pavyzdi siuvinejimui? lyg kaskas buvo minejes kad kaskokios programos pagalba galima tai padaryti, gal kas nors padetu

beje gal yra kuri isisiuvinetu man beabejo sumokeciau  blush2.gif

man rodos neissimoketumet smile.gif o is nuotraukos padaryti gera schema tikrai nera lengva...

QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 15, 17:44)
Sveikutes smile.gif
Kiek gražių darbelių užderėjo  bigsmile.gif
GSS labai mielas katinelis  wub.gif
Little angel - be galo bijau vabalų ir niekada nesiuvinėčiau, labai krupščiai patalpintas veidrodėlyje  thumbup.gif
tute28 visi labai mieli darbeliai (tulpes skaudi pamoka sad.gif ), metrikiukas  wub.gif  ir procesas liux  bigsmile.gif
dovyda buvo ir pas mane planuose ši rožė, kol nepaskaičiau pas rusaites prietarų. Gal su laiku pasimirš ir išsiuvinėsiu, labai jau graži ir įrėminta  wub.gif
Pasirodau ir aš ką prikryžavojau pasislėpus  smile.gif
user posted image

nelabai as suprantu tokius paveikslus... blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 15, 19:32)
Jei esi klaipėdietė, susirašyk pirmiau su Sigita ir sutarsit kad siuntimas nekainuos. Pavedimą reiks daryt be 7lt, nors bus nurodyta su jais  mirksiukas.gif

kaip su ta sigita susisiekt?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 03 15, 19:46)
man rodos neissimoketumet smile.gif o is nuotraukos padaryti gera schema tikrai nera lengva...
nelabai as suprantu tokius paveikslus...  blush2.gif
kaip su ta sigita susisiekt?

kur Kontaktai spausk ir rašyk žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

padarytas pries 2 metus,tik foto dabar gavau
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 15, 20:40)
gal nauja spalva atsirado? ax.gif  blush-anim-cl.gif2:gal sumaisyta vietom 3768? g.gif

nea, tikrai nesumaišyta...nete radau kad vadinasi rum raisin arba cherry bark, bet tai nepadeda.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikute darbstuoles bigsmile.gif
Nusprendziau ir as pasirodyt paskutinius darbukus ax.gif
user posted image
user posted image
Gal patarsit koki pasporta ir remeli parinkt? mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2010 03 15, 22:31)
nea, tikrai nesumaišyta...nete radau kad vadinasi rum raisin arba cherry bark, bet tai nepadeda.... verysad.gif

As turiu DMC siuliukus 3768 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 03 15, 21:31)

aš ir turiu du matkelius naujus, jei ką rašyk mirksiukas.gif

graShkyte wub.gif
Atsakyti