Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

pasirinkau ji,nes 6 spalvu tereikejo.12 siuliuku,nedaug. ax.gif
Atsakyti
tik su dvylika spalvų toks grožis?,nu tada visai gerai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 13, 10:51)
blush2.gif  blush2.gif  ačiū ačiū  4u.gif
siulo užteko??
beja, visada laukiama svečiuose esi  friends.gif

..keliu geresnės kokybės foto  wub.gif
...

aciu, butinai pasinaudosiu kvietimu mirksiukas.gif
suniukas nerealus wub.gif

Pagaliau galiu parodyt metrikiuka, kuri issiuvinejau jau sausio menesi, bet negalejau rodyt biggrin.gif
http://public.fotki....hic2.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 13 kovo 2010 - 21:30
bet kiek vienetiniu kryziuku.... doh.gif ar kaip jie ten vadinasi.sunkus pasakysiu darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 13, 18:44)
pasirodyk bigsmile.gif

su lipnia statybine juosta arba kaip nors pridaigstyt jei prisaudyta medz.yra

Kai namo grįšiu, vakare. Neturiu fotiko laido smile.gif

Aha... tai reik prie tų rėmukų medžiagą prišaudyt, o paskui pridaigstyt? Prašysiu parodyt technologiją, jei kas netingi blush2.gif

Koks įdomus metrikiukas Luknei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 14 kovo 2010 - 10:04
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 13, 19:19)

Pagaliau galiu parodyt metrikiuka, kuri issiuvinejau jau sausio menesi, bet negalejau rodyt  biggrin.gif
http://public.fotki....hic2.html#media

Labai įdomus metrikiuko išdėstymas. Šaunus darbas. O kur tavo albume nuotrauka siuvinėta, ten tavo darbas? Tada sekantis kl, kas schemą darė, nes atrodo kokybiškai padaryta.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo darbeliu smile.gif. Pagal idėją čia turėtų būti knygos skirtukas, bet, galvoju, paliksiu jį dar taip - ateity mažiui kur nors pritaikysiu smile.gif

user posted image

Ir nusprendžiau imtis jau kokio rimtesnio siuvinio. Tai išsirinkau šitą:

user posted image

Su savo tempais užtruksiu kokius 1-2 metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 03 14, 11:30)
Labai įdomus metrikiuko išdėstymas. Šaunus darbas. O kur tavo albume nuotrauka siuvinėta, ten tavo darbas? Tada sekantis kl, kas schemą darė, nes atrodo kokybiškai padaryta.

Aciu 4u.gif pati susideliojau metrikiuka.
O nuotraukytes tikrai mano albume negalejai matyt tongue.gif tikrai nesiimciau tokio sudetingo darbo. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 03 13, 22:39)
bet kiek vienetiniu kryziuku.... doh.gif ar kaip jie ten vadinasi.sunkus pasakysiu darbelis.

kad man jis kazkaip lengvai siuvinejosi tongue.gif gal nuo nuotaikos priklauso g.gif biggrin.gif

QUOTE(libaja @ 2010 03 14, 11:03)
...Koks įdomus metrikiukas Luknei  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2010 03 14, 11:00)
Sveikos smile.gif

Ir nusprendžiau imtis jau kokio rimtesnio siuvinio. Tai išsirinkau šitą:
Su savo tempais užtruksiu kokius 1-2 metus  rolleyes.gif

pala pala ,kai pagaus azartas ,tai nė pusės metų neužtruksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Framecraft veidrodėlis (6cm skersmens) Siuvinėta ant 40ct balto lino per du siūlus dviem siūlais. Naudojau dar 032 kreiniką, ir vietoj 085 kreiniko blending filament, paėmiau madeiros. Spalva idealiai atitiko
Dizainas Dimple designs "Jeweled Scarab" - siuvinėjau pusdienį, dar valandą bandžiau preciziškai į veidrodį patalpint
user posted image

Agotos duona pakabuke. Siuvinėjau ant natūralios spalvos 32ct lino per du siūlus. Motyvas grynai iš vidaus pačios kurtas be jokių pasipaišymų. Buvo tarsi mandala. Norėjau energiją įdėt, tai viskas liejosi savaime. Kiek tai gavosi gražu, nežinau, man gražu. Dabar duonelė saugos mane ne servetėlėje įvyniota, o pagarbiai patalpinta jai skirtame pakabuke.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 14, 12:33)
pala pala ,kai pagaus azartas ,tai nė pusės metų neužtruksi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pritariu

Little angel, gražūs ir mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 14, 10:02)
Aciu 4u.gif pati susideliojau metrikiuka.
O nuotraukytes tikrai mano albume negalejai matyt tongue.gif tikrai nesiimciau tokio sudetingo darbo. ax.gif

Na tada x-failai, nes įėjus į tavo albumą tikrai mačiau nuotrauką. Jei neklystu senelis su dviem vaikučiais. unsure.gif
Atsakyti