pasirinkau ji,nes 6 spalvu tereikejo.12 siuliuku,nedaug.
tik su dvylika spalvų toks grožis?,nu tada visai gerai...
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 13, 10:51)
ačiū ačiū
siulo užteko??
beja, visada laukiama svečiuose esi
..keliu geresnės kokybės foto
...
siulo užteko??
beja, visada laukiama svečiuose esi
..keliu geresnės kokybės foto
...
aciu, butinai pasinaudosiu kvietimu
suniukas nerealus
Pagaliau galiu parodyt metrikiuka, kuri issiuvinejau jau sausio menesi, bet negalejau rodyt
http://public.fotki....hic2.html#media
bet kiek vienetiniu kryziuku.... ar kaip jie ten vadinasi.sunkus pasakysiu darbelis.
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 13, 18:44)
pasirodyk
su lipnia statybine juosta arba kaip nors pridaigstyt jei prisaudyta medz.yra
su lipnia statybine juosta arba kaip nors pridaigstyt jei prisaudyta medz.yra
Kai namo grįšiu, vakare. Neturiu fotiko laido
Aha... tai reik prie tų rėmukų medžiagą prišaudyt, o paskui pridaigstyt? Prašysiu parodyt technologiją, jei kas netingi
Koks įdomus metrikiukas Luknei
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 13, 19:19)
Pagaliau galiu parodyt metrikiuka, kuri issiuvinejau jau sausio menesi, bet negalejau rodyt
http://public.fotki....hic2.html#media
Labai įdomus metrikiuko išdėstymas. Šaunus darbas. O kur tavo albume nuotrauka siuvinėta, ten tavo darbas? Tada sekantis kl, kas schemą darė, nes atrodo kokybiškai padaryta.
QUOTE(tute28 @ 2010 03 14, 11:30)
Labai įdomus metrikiuko išdėstymas. Šaunus darbas. O kur tavo albume nuotrauka siuvinėta, ten tavo darbas? Tada sekantis kl, kas schemą darė, nes atrodo kokybiškai padaryta.
Aciu pati susideliojau metrikiuka.
O nuotraukytes tikrai mano albume negalejai matyt tikrai nesiimciau tokio sudetingo darbo.
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 03 13, 22:39)
bet kiek vienetiniu kryziuku.... ar kaip jie ten vadinasi.sunkus pasakysiu darbelis.
kad man jis kazkaip lengvai siuvinejosi gal nuo nuotaikos priklauso
QUOTE(libaja @ 2010 03 14, 11:03)
...Koks įdomus metrikiukas Luknei
QUOTE(GSS @ 2010 03 14, 11:00)
Sveikos
Ir nusprendžiau imtis jau kokio rimtesnio siuvinio. Tai išsirinkau šitą:
Su savo tempais užtruksiu kokius 1-2 metus
Ir nusprendžiau imtis jau kokio rimtesnio siuvinio. Tai išsirinkau šitą:
Su savo tempais užtruksiu kokius 1-2 metus
pala pala ,kai pagaus azartas ,tai nė pusės metų neužtruksi
Framecraft veidrodėlis (6cm skersmens) Siuvinėta ant 40ct balto lino per du siūlus dviem siūlais. Naudojau dar 032 kreiniką, ir vietoj 085 kreiniko blending filament, paėmiau madeiros. Spalva idealiai atitiko
Dizainas Dimple designs "Jeweled Scarab" - siuvinėjau pusdienį, dar valandą bandžiau preciziškai į veidrodį patalpint
Agotos duona pakabuke. Siuvinėjau ant natūralios spalvos 32ct lino per du siūlus. Motyvas grynai iš vidaus pačios kurtas be jokių pasipaišymų. Buvo tarsi mandala. Norėjau energiją įdėt, tai viskas liejosi savaime. Kiek tai gavosi gražu, nežinau, man gražu. Dabar duonelė saugos mane ne servetėlėje įvyniota, o pagarbiai patalpinta jai skirtame pakabuke.
Dizainas Dimple designs "Jeweled Scarab" - siuvinėjau pusdienį, dar valandą bandžiau preciziškai į veidrodį patalpint
Agotos duona pakabuke. Siuvinėjau ant natūralios spalvos 32ct lino per du siūlus. Motyvas grynai iš vidaus pačios kurtas be jokių pasipaišymų. Buvo tarsi mandala. Norėjau energiją įdėt, tai viskas liejosi savaime. Kiek tai gavosi gražu, nežinau, man gražu. Dabar duonelė saugos mane ne servetėlėje įvyniota, o pagarbiai patalpinta jai skirtame pakabuke.
QUOTE(zundyte @ 2010 03 14, 12:33)
pala pala ,kai pagaus azartas ,tai nė pusės metų neužtruksi
pritariu
Little angel, gražūs ir mieli darbeliai
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 14, 10:02)
Aciu pati susideliojau metrikiuka.
O nuotraukytes tikrai mano albume negalejai matyt tikrai nesiimciau tokio sudetingo darbo.
Na tada x-failai, nes įėjus į tavo albumą tikrai mačiau nuotrauką. Jei neklystu senelis su dviem vaikučiais.