Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 13, 09:13)
pagal tokius tempus Dzeine ir olimpiadoj gedos nepadarytu wub.gif
...

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paukščiuk,
po to parašyk ar pavyko pataisyti knygelę, nes planuose norėsiu aptraukinėti dienoraštį, tad ketinu iš klaidų mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2010 03 13, 08:01)
Dzeine tu ir saunuole thumbup.gif  wub.gif net gyvo tokio ciuciuko uzsimaniau wub.gif  t<span name="mcb_s" id="mcb_s" style="display:-moz-inline-stack; display:inline-block; overflow:hidden; zoom:1; *display:inline; margin: 0px; padding: 0px;">oki dideli darbeli</span> (cia mano matavimo sistema biggrin.gif ), jei neklystu per savaite laiko padarei blink.gif noreciau pasiziet gyvai kokiu greiciu siuvineji  blush2.gif

blush2.gif blush2.gif ačiū ačiū 4u.gif
siulo užteko??
beja, visada laukiama svečiuose esi friends.gif

Labai visom AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

keliu geresnės kokybės foto wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 03 13, 09:42)
Paukščiuk,
po to parašyk ar pavyko pataisyti knygelę, nes planuose norėsiu aptraukinėti dienoraštį, tad ketinu iš klaidų mokytis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būtinai, tai darysiu grįžus, kitą savaitę mirksiukas.gif

džeine negaliu atsigrožėt, traukiu jį į savo planus wub.gif Turi schemutę, ar lyg rinkinuką siuvinėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 kovo 2010 - 09:53
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 12, 20:51)
Bet teko skaudžiai nusivilti  verysad.gif  verysad.gif  , nepaskaičiavau su klijais, liko labai daug negražių dėmių  blink.gif

Aš praeitą sav. traukiau albumuką mažai mergytei. Klijai irgi persigėrė vietom, bet nebuvo taip labai tragiškai. Mama žadėjo nufotkint, tada pasirodysiu. Mano fotikas buvo miręs unsure.gif
Dėl blizgančios Aidos - turėjau, siuvinėjau, labai nepatiko. Kažkaip siūlas neišryškėja.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 13, 07:54)
kasiuluose apsimoka apsipirkynėt už dydesnę sumą,

Aha, aš ten tik didesniems darbeliams apsipirkinėju ir daugiau visko prisisakau kad nereikėtų mokėt už parsiuntimą. Galima aišku ir kooperuotis kelioms vieną užsakymą daryti smile.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 13, 09:51)
keliu geresnės kokybės foto  wub.gif

Vau wub.gif aš jau irgi užsimaniau šitą grožį turėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 13, 09:51)
blush2.gif  blush2.gif  ačiū ačiū  4u.gif

Labai visom AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

keliu geresnės kokybės foto  wub.gif

Na ir tempai, nuostabu 4u.gif O šuniuko grožis wub.gif Jau kelinta tokį darbelį matau, bet dabar išvis pakerėjo, noriu ir aš tokio, gal galėtum schemą? nes aš kur turiu kažkokia neryški g.gif karolinos89@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 03 13, 12:40)
Na ir tempai, nuostabu 4u.gif O šuniuko grožis wub.gif Jau kelinta tokį darbelį matau, bet dabar išvis pakerėjo, noriu ir aš tokio, gal galėtum schemą? nes aš kur turiu kažkokia neryški g.gif   karolinos89@gmail.com 4u.gif

sis fainuolis irgi mano planuose.

o kaipedoj dar ir meetai vyksta? blink.gif

siandien pradedu siuvinet savo leoparda wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 13 kovo 2010 - 12:02
Džeine labai mielas ciucikas wub.gif

kiek darbštuolėlių thumbup.gif geeera čia užsukti wub.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir as su savo pirmu darbeliu rimtesniu galiu pasivaidenti. Viskas nuo iki - ir uzvalkaliuko siuvimas ir siuvinejimas... Uch... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif as ir noriu

vyksta vyksta meetai,nors tiesa sakant 2 tebuvo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 13, 09:52)
džeine negaliu atsigrožėt, traukiu jį į savo planus  wub.gif Turi schemutę, ar lyg rinkinuką siuvinėjai?

turiu schema mirksiukas.gif , ne, ne rinkini siuvinėjau

dar karta visom ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti