Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 2 dalis

Labukas visoms pasinerusioms i krikstynu ruosimo rupestelius!Jungiuosi prie jusu,nes pati taip pat siame veiksme esu smile.gif Pradziai esu padariusi tokius kvietimus,ir jau dali issiunciau adresatams,nes praktiskai visi zodziu jau kviesti,nes kaip bebutu tai seimos nariai.Parodau ir jums savo mena blush2.gif
http://img59.imagesh...4/cimg0260q.jpg
Po jais priristas popierinis kvietimas,kuriame tik varda,kavines pavadinima,data irasiau,baznycia...
Laikrastuka jau taip pat pradejus daryt ir vis kaupi informacija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 20 kovo 2010 - 13:45
Savaitgali kalbejomes apie krikstynas ir mociute kazkaip subare mane, kad nesamone visus svecius kviesti i baznycia stebeti ceremonija blink.gif kad i baznycia eina tik teveliai ir kriksto teveliai su vaikuciu. Kaip cia yra is tikruju g.gif
Nes mano mintis buvo tokia, kad visi rinktusi baznycioje o po to jau vaziuosime svesti.

Atsakyti
QUOTE(Skila @ 2010 03 15, 10:37)
Savaitgali kalbejomes apie krikstynas ir mociute kazkaip subare mane, kad nesamone visus svecius kviesti i baznycia stebeti ceremonija blink.gif  kad i baznycia eina tik teveliai ir kriksto teveliai su vaikuciu. Kaip cia yra is tikruju g.gif
Nes mano mintis buvo tokia, kad visi rinktusi baznycioje o po to jau vaziuosime svesti.

oi, as tai ir visus kvieciu i baznycia, juk cia ir yra ta visa svente, kaip as suprantu.... visas krikstynu efektas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 03 15, 01:54)
Labukas visoms pasinerusioms i krikstynu ruosimo rupestelius!Jungiuosi prie jusu,nes pati taip pat siame veiksme esu  smile.gif Pradziai esu padariusi tokius kvietimus,ir jau dali issiunciau adresatams,nes praktiskai visi zodziu jau kviesti,nes
Laikrastuka jau taip pat pradejus daryt ir vis kaupi informacija  ax.gif

nerealūs pakvietimai, kiek darbo ir šilumos juose thumbup.gif , šaunuolė mamytė
QUOTE(Skila @ 2010 03 15, 09:37)
Savaitgali kalbejomes apie krikstynas ir mociute kazkaip subare mane, kad nesamone visus svecius kviesti i baznycia stebeti ceremonija blink.gif  kad i baznycia eina tik teveliai ir kriksto teveliai su vaikuciu. Kaip cia yra is tikruju g.gif

viskas sąmonė ką sugalvojat Jūs, o ne ką močiutė ar kaimynė ar dar kas pasakys, mūsų abiejų vaikų krikštynose bažnyčioje dalyvavo visi svečiai 4u.gif , visi alei vieno, bažnyčia yra bažnyčia ir joje gali būti kas tik norit mirksiukas.gif , todėl darykit kaip jūs norite, aišku svečiams galite paminėti,kad jie jei nenori dalyvauti bažnyčioje gali neateiti, bet neabejoju,kad tokių nebus wub.gif , tai jūs šventę darot ir kaip norit taip ir organizuojat, oh tos bobutės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skila @ 2010 03 15, 09:37)

Kiek suprantu tai seniau taip budavo (ir su vestuvem), kad baznycioj tik patys pagrindiniai. Bet dabar kiek zinau, tai to nebesilaiko. Kaip tik smagu visiems pasidziaugti 4u.gif Kiek pati dalyvavus, tai eidavo visi i baznycia 4u.gif

Noriu pagirti temeles dalyves. Buvau tvirtai nusprendus nieko nedaryti, tik pakristyt vaika su kriksto teveliais. Bet paskaicius tiek graziu ideju emiau ir baltai uzpavydejau. Noriu irgi savo vaikui grazios sventes 4u.gif
Atsakyti
Ir ka reiketu daryti be SM tongue.gif

Jus mane gelbejat aciuks.gif Nes jau buvau puolus i nevilti. O sveciau tikrai tokie, kurie mielai dalyvaus baznycios ceremonijoje.

Ti va dar viena problemele turiu. Ieskau siuvejos Janinos Jasulaitienes. Bet nieko apie ja nezinau, tik maciau jos sukurta nuostabia suknute zurnale. Google nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, visos planuojančios krikštynas. Per šv. Velykas ir mes esame pakviesti būti krikšto tėvais. Tikrai šaunių idėjų šiame forume "prisigaudžiau", kai ką perdirbau, suasmeninau. Bet susidūriau su viena problemėle - mūsų krikštasūnis turi vyrensįjį broliuką, jam jau 10 metų. Bet vis tiek nesinori, kad per šventę jis jaustųsi nustumtas į antrąjį planą. Noriu ir jam sugalvoti kokį vaidmenį, kad jaustųsi pilnateisis dalyvis. Jau esu jam parašiusi laišką (jie gyvena ne Lietuvoje) broliuko gimimo proga, kad jis tapo "vyresniuoju", t.y. jį broliuko atsiradimas "paaukštino pareigose". Tai gal kažkaip reiktų ir tęsti šią temą? O gal kuri žino mūsų tradicijas, koks vaidmuo per krikštynas tekdavo broliukams ir sesutėms? Kaip juos natūraliai įtraukti į tą šventinį šurmulį?
Atsakyti
kaip manot sugalvojau nunerti tokius drugelius ir bus "pazenklinimas" sveciu blush2.gif ar gera butu ideja? noriu kazka pati padaryti ir radau man tokie fainuoliski jie....bandysiu ko gero .... ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(AGI @ 2010 03 15, 11:45)
Sveikutės, visos planuojančios krikštynas. Per šv. Velykas ir mes esame pakviesti būti krikšto tėvais. Tikrai šaunių idėjų šiame forume "prisigaudžiau", kai ką perdirbau, suasmeninau. Bet susidūriau su viena problemėle - mūsų krikštasūnis turi vyrensįjį broliuką, jam jau 10 metų. Bet vis tiek nesinori, kad per šventę jis jaustųsi nustumtas į antrąjį planą. Noriu ir jam sugalvoti kokį vaidmenį, kad jaustųsi pilnateisis dalyvis. Jau esu jam parašiusi laišką (jie gyvena ne Lietuvoje) broliuko gimimo proga, kad jis tapo "vyresniuoju", t.y. jį broliuko atsiradimas "paaukštino pareigose". Tai gal kažkaip reiktų ir tęsti šią temą? O gal kuri žino mūsų tradicijas, koks vaidmuo per krikštynas tekdavo broliukams ir sesutėms? Kaip juos natūraliai įtraukti į tą šventinį šurmulį?

bety kaip sauniai sugalvojai thumbup.gif super......
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2010 03 15, 10:45)

Man taip pat idomi si tema - vyresniojo brolio ax.gif . Mes turim vyresni suneli 5m (krikstyjom kai buvo 3 men.), o dabar krikstyt zadam dukriuka-sesute smile.gif . Galvojau jos kriksto proga sodint liepaite, tuo paciu pasodint azuoliuka. Si azuoliuko sodinima jau galeti atlikt pats sunelis su kriksto tevais (per jo svente to nedarem). Nenoriu kad jis liktu nuosaly, o visas demesys tektu dukriukui, manau jam butu kiek skaudu ax.gif . Gal tikrai yra koks paprotys vyresneliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 03 15, 12:23)
Jau kokie fainuoliai  wub.gif , jie labai tiktu ir papuosimui ar sales ar stalo  g.gif

gera mintis...tik reikia piormiausiai pabanduyti kad pavyktu blush2.gif
Atsakyti
[quote=boruzele885,2010 03 15, 11:29]
[quote=~tomega~,2010 03 15, 13:05]
Labai grazus drugeliai thumbup.gif gal schemele turit ir galit ja pasidalinti? blush2.gif
[/quote]
http://www.supermama...?...51360&st=36
Yra ir daugiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 15 kovo 2010 - 11:34
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 15, 12:33)

turiu, imetu, cia neriasi, kaip servetele ir paskui lenkiasi ir susisiuva.... wink.gif
user posted image
Atsakyti