Gal galit parodyt kaip tas atvaizdas atrodo kur visų krišto mamų mama.
QUOTE(~tomega~ @ 2010 04 16, 15:55)
jei ka surasi tai rasyk ir rek garsiai nes ir as noriuuuuuuuuuuuuu ir labai noriu
Gal pagooglinkit. Man nepasiseke Kaune rast.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 15:05)
Gal pagooglinkit. Man nepasiseke Kaune rast.
Nėra Ieškojau
Rytoj vaziuoju tu medaljonu pirkti
Labai jau man cia graziai nuskambejo.
Tai jei kas labai labia norit . Rasykit man i AZ - paimsiu .
Vistiek i pasta vaikstau, tai galesiu ir issiusti
Tik patikslinkit kaip jie atrodo Kur rasti tai jau supratau, o kaip atrodo dar nelabai
Nesunku gi
Tik patikslinkit kaip jie atrodo Kur rasti tai jau supratau, o kaip atrodo dar nelabai
Nesunku gi
QUOTE(erikae @ 2010 04 16, 18:01)
Rytoj vaziuoju tu medaljonu pirkti
Nesunku gi
Nesunku gi
Aš ne iš Kauno O gal kas galėtų paimti iš Kauno, vis tiek bus daugiau norinčių, o tada pasiimčiau prie progos. Jei ne, tai tada prašysiu, kad atsiųstum Tik aš va durnoji niekad nieko nesisiunčiau paštu, nelabai įsivaizduoju atsiskaitymą. Bet nieko, visada būna pirmas kartas. Man berniukui reikia, jei būtų tai gali ir angeko Gabrieliaus atvaizdu, nes neįsivaizduoju kas ten medalionai Bet turėtų būti jaukūs.
As Vilniete, tai man jokio skirtumo i kuri lietuvos kampeli issiusti ..
Kazkur 2 litai man rodos neregistruotu pastu ir apie 4 - registruotu
Kazkur 2 litai man rodos neregistruotu pastu ir apie 4 - registruotu
QUOTE(jurgita% @ 2010 04 16, 18:27)
Sveikutes
Mes irgi ruosiames krikstynom,busiu kriksto mama,gal galeciau ir as gauti prisijungimo duomenys,aciukas
Mes irgi ruosiames krikstynom,busiu kriksto mama,gal galeciau ir as gauti prisijungimo duomenys,aciukas
As cia gal ir blondine, bet apie kokius mes prisijungimo duomenis snekam? Kodel as neturiu? Man irgi reikia..
Džiaugiuosi, kad taip patiko ši mintis. Na, as be jokiu problemu galiu pakabukus nupirkti.. Ir i kauna turiu kas atves.. is ranku i rankas. Tik kazkaip paciai rinkti be jusu nzn.. Nebent labai pasitikit.. Erikae rase, kad vaziuoja.. gal pafotkins mums. jei kuriai neskubiai reikia, tai rasykit, nes musu krikstynos birzelio 5 d.
Erikae, parduotuvele einant nuo Aušros vartu po kairei. Ten reik paklaust ir parodys. Yra viskokiu, paukscio formos (ale angelas), šventuju atvaizdai. Tiesiog pakabukai.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 22:25)
As cia gal ir blondine, bet apie kokius mes prisijungimo duomenis snekam? Kodel as neturiu? Man irgi reikia..
Merginos, jau moderatore buvo sakius, kad jeigu reikia prisijungimo duomenu, rasykit kam nors i AZ, kad netersti temos, o be to, tos kas zino, gali pagalvoti, kad kuri kita jau nusiunte
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 21:25)
Džiaugiuosi, kad taip patiko ši mintis. Na, as be jokiu problemu galiu pakabukus nupirkti.. Ir i kauna turiu kas atves.. is ranku i rankas. Tik kazkaip paciai rinkti be jusu nzn.. Nebent labai pasitikit.. Erikae rase, kad vaziuoja.. gal pafotkins mums. jei kuriai neskubiai reikia, tai rasykit, nes musu krikstynos birzelio 5 d.
Erikae, parduotuvele einant nuo Aušros vartu po kairei. Ten reik paklaust ir parodys. Yra viskokiu, paukscio formos (ale angelas), šventuju atvaizdai. Tiesiog pakabukai.
Bet tai tikrai,
Gal as tiesiog nufotografuosiu o Jus tada nupirktumet Tuo labiau, kai turit kam perduoti
Skaitau ir sypsaus, nes kaip tik vakar pas juvelyre uzsakiau medalijona Grazu man tokia dovana, pats tas, cia vietoj kokio saukstelio, kuri daug kas megsta dovanoti... Nes norisi kazko tokio, kas ilgam isliktu, ty visa gyvenima butu salia.. O vyrukui ne taip paprasta, kaip panickai kazka padovanoti.
Pasirodykit, kokie jusu pirkiniai Nes esu macius tik vaikystej, manau, net ne sidabrinius.
Pasirodykit, kokie jusu pirkiniai Nes esu macius tik vaikystej, manau, net ne sidabrinius.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 22:04)
Tinka ir taip. Erikae, as cia viena (nereikia Jus)
Man ir tiks bet kaip Mums krikštynos tik liepą O tai dažnai būnat Kaune ? Savaitgaliais irgi?
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 16, 23:20)
Man ir tiks bet kaip Mums krikštynos tik liepą O tai dažnai būnat Kaune ? Savaitgaliais irgi?
Turiu drauga, kuris kasdien vaziuoja Vilnius-Kaunas, darbo dienom, darbo valandom. Galit privaziuot ir paimt is jo. Tik klausimas ka..