Aciu mamytes uz nuomones del filmavimo. Ieskosiuos profesionalaus filmuotojo. O gal kas nors galit parekomenduot Kaune?
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 16, 01:30)
Dekoju,cia as klausiau
kaip tik šiom dienom teko tvarkyti popieriukus, tai jei norint sutalpinti į A4 formato lapą 6 vnt gali daryti šiek tiek mažesnius, per kelis mm , nei šie matmenys , bet vyniojasi puikiai, net išmėginau, tikrai nepritrūksta popieriuko .va net spec atsiverčiau ir pamatavau pagal paveiksliuko duomenis 9,05 *9,79 pilnai pakako suvynioti tokį saldainį
QUOTE(zieminuke @ 2010 04 14, 16:14)
Sveikos mamytes.
Na ir mes ruosiames didziajai sventei. Jau daug ka pasidariau. Susiplanavau scenariju, su kunigu jau sutarem, rubelius uzsisakem, sventes vieta issirinkom, na ir kitu smulkiu darbeliu jau nemazai atlikta, tik vat kilo siandien toks klausimas tai noriu su jumis pasikosultuoti. Randu nemazai fotografu fotografuojanciu krikstynas, o vat filmuotojo kazkaip ne Tai net susimasciau, gal isvis nereikia filmuoti, gal pakaks graziu nuotraukyciu Kaip jus manot ir kaip darysit? Ten kur patys filmuoja tai as neskaitau, kalbu apie profesionalu filmuotoja, kad grazu filmuka padarytu.
Na ir mes ruosiames didziajai sventei. Jau daug ka pasidariau. Susiplanavau scenariju, su kunigu jau sutarem, rubelius uzsisakem, sventes vieta issirinkom, na ir kitu smulkiu darbeliu jau nemazai atlikta, tik vat kilo siandien toks klausimas tai noriu su jumis pasikosultuoti. Randu nemazai fotografu fotografuojanciu krikstynas, o vat filmuotojo kazkaip ne Tai net susimasciau, gal isvis nereikia filmuoti, gal pakaks graziu nuotraukyciu Kaip jus manot ir kaip darysit? Ten kur patys filmuoja tai as neskaitau, kalbu apie profesionalu filmuotoja, kad grazu filmuka padarytu.
mes tai jau uzsisakem fotografa, kuris sukurs is foto ir du filmukus. o filmuosimies patys. taip nusprendziau nuo musu vestuviu, nes ten filmavo ir giminaitis ir prof. filmuotojas, tai paprasta ziuret daug fainiau ir idomiau ir dar- nieko nekainuoja !
QUOTE(gosas @ 2010 04 15, 19:00)
Sveikos Turiu toki klausimuka visoms Kaip jus galvojate kam reikalinga kriksto žvakė?
Man uzdave klausimą viena mama kuri gyvena prancuzijoje ir ten krikstis mažylį
Nuejus pas kunigą šis atsake kad nereike atsinešti žvakes ,todel jai kilo toks klausymas. Žinama aš atsakiau kaip aš žinau ir kaip galvoju ,bet butu idomus jūsų pamastimas ar atsakymas ,gal as neteisingai žmogui paaiškinau
Nuejus pas kunigą šis atsake kad nereike atsinešti žvakes ,todel jai kilo toks klausymas. Žinama aš atsakiau kaip aš žinau ir kaip galvoju ,bet butu idomus jūsų pamastimas ar atsakymas ,gal as neteisingai žmogui paaiškinau
Jau Naktibalda labai placiai atsake, taciau noreciau pridurti.
Zvake bent jau musu seimoje saugojama visa gyvenima.
Ir as zinau kad ta pati zvake, kuri dege per krktynas, komunija ir vestuves bus deginama ir gyvenimo pabaigoje .
Man ji turi labai didele reiksme .
QUOTE(gosas @ 2010 04 15, 20:00)
Sveikos Turiu toki klausimuka visoms Kaip jus galvojate kam reikalinga kriksto žvakė?
O tai gal Jiems žvakę duos vietoje?
Mes vaikus krikštijom Lietuvoj, bet abu kartus mums kunigas irgi sakė, kad žvakės nereikia patiems atsinešti. Per pačias krikštynas mums kunigas pats duodavo žvakes, kurios iš anksto būdavo pašventintos. Tai gal ir čia tas pats variantas?
QUOTE(Svajūnė @ 2010 04 16, 10:15)
O tai gal Jiems žvakę duos vietoje?
Mes vaikus krikštijom Lietuvoj, bet abu kartus mums kunigas irgi sakė, kad žvakės nereikia patiems atsinešti. Per pačias krikštynas mums kunigas pats duodavo žvakes, kurios iš anksto būdavo pašventintos. Tai gal ir čia tas pats variantas?
Turbut kaip kur, bet mes nesemes patys ir si karta nesimes patys. Juo labiau, kad yra galimybe pasirinkti paciam zvake. Pašventins ja kriškto metu. Be to, ketinu pirkti prie Aušros vartu sidabrini vienuoliu daryta šventojo atvaizda su grandinele ir vienu metu pašventinti. Tegu nešioja kasdien.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 13:02)
Turbut kaip kur, bet mes nesemes patys ir si karta nesimes patys. Juo labiau, kad yra galimybe pasirinkti paciam zvake. Pašventins ja kriškto metu. Be to, ketinu pirkti prie Aušros vartu sidabrini vienuoliu daryta šventojo atvaizda su grandinele ir vienu metu pašventinti. Tegu nešioja kasdien.
Čia Vilniuje tie atvaizdai. O Kaune yra kur tokių pirkti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 16, 14:10)
Čia Vilniuje tie atvaizdai. O Kaune yra kur tokių pirkti
Is tikruju nezinau. Mano drauge (giliai tikinti) pirko ten, nuejo pas kuniga pašventinti, tai kunigelis iskart pažino kieno dirbinys ir sako-šito labiau pašventinti jau nebeįmanoma jis ir taip jau šventas, nes darytas šventom rankom. Labai jau man gražiai nuskambėjo, tai užsimaniau savo mergytėm.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 14:02)
va pripasakojat visokiu grozybiu ir as jau noriu..... reikia kaunietem susimesti ir prasyti kad nupirtku mum ir issiustu Vilniete mamyte
Na, as jau arteju prie finiso linijos i musu pasta ikeliau kokia padeka mociutems padariau, ir vienam is krikstateviu dovana- sertifikatas "Linksmasis savaitgalis", padovanosiu po konkurso skirto tik jiems
Na tikslinu del tu dirbiniu.. Pasirodo darytos jos Betliejaus seserų rankų Pirkti religiniu dalykeliu parduotuvelej, visai šalia Rotušės vartų. Sako, kad ne visada turi. Būna įvairių. Grožis? .. Na kaip.. Sako, kad matos, kad daryta rankom... Bet mano supratimu gražu ir šilta
P.S. aj, ir kaina normali apie 20-30 litu.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 14:01)
Na tikslinu del tu dirbiniu.. Pasirodo darytos jos Betliejaus seserų rankų Pirkti religiniu dalykeliu parduotuvelej, visai šalia Rotušės vartų. Sako, kad ne visada turi. Būna įvairių. Grožis? .. Na kaip.. Sako, kad matos, kad daryta rankom... Bet mano supratimu gražu ir šilta
Aaaaaa kaip noriuuuuuuuu. Kaune gal yra kažkas panašaus Gal kokiam Kazimiero knygyne tokių galima rasti O kur dar religinių dalykų parduotuvės Kaune