Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 2 dalis

QUOTE(Asterija @ 2010 03 11, 19:05)
Planuoju uzsakyti drugelius krikstynoms, puosti taures. Pakuote po 100 vnt, man reikia tik 50 vnt. Gal kuri mamyte taip pat nori drugeliu? Pasidalintume per puse, kaina bus apie 13 lt uz 50 vnt  4u.gif drugeliai

ikeliu nuoroda dar karta, pirksiu deep violet spalvos drugeliai
Papildyta:
QUOTE(kažkada @ 2010 03 11, 20:53)
jei iki balandzio 1 tikrai gautume as galeciau puse paimti  4u.gif

per ateinancias 2 dienas uzsakinesiu, tada tiksliai zinosiu kada gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asterija: 11 kovo 2010 - 20:06
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 11, 16:23)
Na dėl evangelikų tai nežinau, bet man rodos gal ir galima g.gif  Turėtum kokio kunigo pasiklausti arba nueik į Katalikai.lt ten galima užduoti asmeninį klausimą, tai labai greit atrašo į el. paštą. Bus paprasčiau negu vis gyventi abejonėmis.
O kas liečia pačią šventę, tai jau tėvelių reikalas kaip jie nori švęsti. Ir nieko čia nepadarysi, tai jų sprendimas. Aš ir būsiu krikštamote liepą, tai net neklausiu kur bus, kas bus. Ruošiu laikraštuką, šiokias tokias smulkmenas, užsakysiu tortą ir pan. Darau tai kaip man rodos geriau. Nėra privalomi visi šie dalykai, juk krikštp tėvų pareiga pakrikštyti vaiką, būti dvasiniu pavyzdžiu. Tiesiog tokios smulkmenos kaip pažadukai, laikraštukas ir pan. pagilina šventę. Ką daryti ir kaip daryti, tai tik jūsų reikalas.

Kai krikstyjau seses suneli, visa tai buvo. Visiems labai patiko. Buvo tiesiog neiline vaikucio svente.

Bet cia tai net nzn ka daryti doh.gif

Aciu, Nueisiu i ta puslapuka, nes man tikrai klausimas cia del tu evangeliku reformatu unsure.gif
Atsakyti
Ai tai cia tie popieriniai g.gif ..
Gal tokiu pati prisikarpysiu smile.gif
Zinoma pirktiniai grazu - bet man jau labai jau ir taip daug islaidu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 11 kovo 2010 - 22:44
Sveikos wink.gif

Kokiu geru ideju ir patarimu galima cia rasti thumbup.gif

Mes planuojame pakrikstyti suneli geguzes 1d. wub.gif Krikstynos bus kartu su mano teveliu Sidabrinem vestuvem 4u.gif

Dabar suku galva kaip papuosti sale doh.gif , nes svente ir tevu, ir musu. Sidabrine ir melyna spalva manau nelabai dera vienas prie kito, galvoju arba balionais arba gelem, zvakemis... Dar man patiko ideja pasidaryti visiems sveciams zenkliukus/simbolius krikstynu proga, bet va kaip daryti kai pas mus bus dvigubyne svente? Jei isakymus daryti, tai reikes kazka ir tevams sugalvoti g.gif Gal patarti galite man kaip darytumet? ax.gif blush2.gif

Dar klausimelis, o kada tos balionus leisti i dangu ir kaip pakviesti svecius ta padaryti? Oj zalia as dar tuose reikaluose, kai pirmos krikstynos, dar su vyru abu nedrasuoliai, tai ir pergyveni kaip padaryti grazia svente ir idomia, ir kaip/kada ka sakyti doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2010 03 11, 22:59)
Sveikos  wink.gif

Dar klausimelis, o kada tos balionus leisti i dangu ir kaip pakviesti svecius ta padaryti? Oj zalia as dar tuose reikaluose, kai pirmos krikstynos, dar su vyru abu nedrasuoliai, tai ir pergyveni kaip padaryti grazia svente ir idomia, ir kaip/kada ka sakyti  doh.gif  ax.gif

jei prie balionu risit bengaliskas zvakutes, tada kaip aptems tada reiktu jas paleisti...

as balionus baltus zadu leisti kai iseisim is baznycios... visiems iteiksim po balionu, prasysim po palinkejima ir paleisim i dangu...

o vakare kai aptems zadam i dangu paleisti dangaus zibintus...

nezinau dar ar abu darysim ar tik kazkuri viena varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2010 03 11, 23:30)
jei prie balionu risit bengaliskas zvakutes, tada kaip aptems tada reiktu jas paleisti...

as balionus baltus zadu leisti kai iseisim is baznycios... visiems iteiksim po balionu, prasysim po palinkejima ir paleisim i dangu...
o vakare kai aptems zadam i dangu paleisti dangaus zibintus...

nezinau dar ar abu darysim ar tik kazkuri viena varianta 4u.gif

thumbup.gif ideja As ir turejau omeny, kai isejus is baznycios leist balionus (tik uzmirsau parasyti doh.gif ), nes maciau pas kazkuria mamyte nuotraukoje ir visai patiko, tik va nezinojau kaip ir su kokiu tikslu tai padaryti blush2.gif

Aciu! 4u.gif

O kur galima nusipirkti prisegiamus zenkliukus/simbolius sveciams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 11 kovo 2010 - 23:55
Kažkas ieškojo šiltų rūbelių prašom:

http://www.mazapasla...bai-mergaitems/
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2010 03 11, 17:10)
Antras klausimas. Kai krikstynos 2 vaiku. Ir kai isnuomota pirtis su muzikantais pasventimui. O ne vaiku sventei. Ar reikia ruosti zaidimus, priesaikas ir pan?

Aš asmeniškai truputį žaidimų paruosčiau, nupirkčiau keletą vaikiškų prizų laimėtojams, bet čia dar priklauso kiek vaikų dalyvaus baliuje, jei pora ar trys, manau neverta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2010 03 11, 23:59)
Sveikos  wink.gif
Dar klausimelis, o kada tos balionus leisti i dangu ir kaip pakviesti svecius ta padaryti? Oj zalia as dar tuose reikaluose, kai pirmos krikstynos, dar su vyru abu nedrasuoliai, tai ir pergyveni kaip padaryti grazia svente ir idomia, ir kaip/kada ka sakyti  doh.gif  ax.gif

Labas rytas, pas mus krikstynose dalyvavo keli vaikuciai, tai kad jiems butu idomiau, isdalinau muilo burbulus, putem prie baznycios ir gamtoje. Balionus leidom nuo auksto piliakalnio, tiesiog paprasiau, kad kiekvienas uzrasytu po trumpa palinkejima ir nusiuntem Dievuliui smile.gif
Atsakyti
Jyske maciau priklijuojemu drugeliu, geliu. Labai naturaliai atrodo. Limpantis jie tokie galima daug kur pritaikiti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus ir pastebejimus, vis smagiau, kai gali pasitarti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dani @ 2010 03 12, 09:08)
Labas rytas, pas mus krikstynose dalyvavo keli vaikuciai, tai kad jiems butu idomiau, isdalinau muilo burbulus, putem prie baznycios ir gamtoje. Balionus leidom nuo auksto piliakalnio,  tiesiog paprasiau, kad kiekvienas uzrasytu po trumpa palinkejima ir nusiuntem Dievuliui  smile.gif

super ideja ir del balionu ir del muilo burbuliu. Tik man klausimas ( sorry jei durnokas) o paprasti balionai pakiltu i dangu? ar reik heliniu? Kadangi planuojam Rumsiskese nelabai isivaizduoju, kaip tuos helinius reiktu atsigabenti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2010 03 12, 09:53)
Aciu mergaites uz patarimus ir pastebejimus, vis smagiau, kai gali pasitarti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
super ideja ir del balionu ir del muilo burbuliu. Tik man klausimas ( sorry jei durnokas) o paprasti balionai pakiltu i dangu? ar reik heliniu? Kadangi planuojam Rumsiskese nelabai isivaizduoju, kaip tuos helinius reiktu atsigabenti  g.gif  4u.gif

Mes per suneno krikstynas nupirkom 30 heliniu balionu ir planavom paleisti vos isejus is baznycios. Kadangi balionus vezeme is Vilniaus isvakarese i kaima, tai rytojaus diena jie buvo beveik issileide visi ir metesi pazeme doh.gif doh.gif doh.gif Kaip buvo gaila, tai negaliu apsakyti. Net tik beveik 200 lt., bet ir sugadintos staigmenos verysad.gif

O atsigabenom su paprasta 2viete masina. Visi tilpo i gala. Tik reiktu juos pritvirtinti uz tu raisteliu, kad po salona neskraidytu. Ir ta pacia diena pirkti, kad nebutu netiketumu. cool.gif
Atsakyti