o kur būtų galima Kaune pasiieškoti skėtukų?megztas tai išvis nerealliai būtų.kur tie visi auksarankiai pasui dingsta po kaziuko mugės.o gal iš mamyčių galėtų numegzt?
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 09, 10:16)
o kur būtų galima Kaune pasiieškoti skėtukų?megztas tai išvis nerealliai būtų.kur tie visi auksarankiai pasui dingsta po kaziuko mugės.o gal iš mamyčių galėtų numegzt?
Patariu parašyti skiltyje "Ieškome kas pagamintų"
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 09, 00:58)
As siandien uzmaciau ir nusipirkau maza balta sketi,bus mano princesei foto sesijai krikstynoms,ar jei butu lietus....
Net jei nelis, bus grazus akcentas fotosesijai O nerti ne lietaus apsaugai ir skirti
Sukuriau paveiksliuka ir mastau, kur cia panaudoti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 09, 09:02)
Net jei nelis, bus grazus akcentas fotosesijai O nerti ne lietaus apsaugai ir skirti
Ne ne nuo lietaus , ber grazu .
O paveiksliukas, man pirma minti kilo pamacius vaiko kambario foto tapetai , tik berniuka isimt reiktu. Manau atrodytu- uzeini i kambari ir skalbiniai dziusta ir sodyba toleliau matos
O jei krikstynoms, tai gal kazka tokio " va jau koks as didelis ir svarankiskas" senelaims gal dovanu iteikti
QUOTE(rivera @ 2010 04 08, 23:14)
Sveikutes krikštynu rengejos,
Zadejau suknyte parodyt kai pasiusiu, bet deja uzpuole darbai, tai suknyte teko pirkt. Bet pasiuvau kostiumuka, jei kartais salta diena pasitaikytu, ir siaip vaikiuko teveliai megsta sitai rengti . Tai ir rodausi sio vakaro darba
http://www.part.lt/i...27ef4b15167.jpg
Net neissivaizduoju kaip viskas praeis, sumasciau keleta tokiu linksmybiu sveciams, dovaneles . Dar gal kokia ideja pribres . Gal ka papasakosiu po visko .
Zadejau suknyte parodyt kai pasiusiu, bet deja uzpuole darbai, tai suknyte teko pirkt. Bet pasiuvau kostiumuka, jei kartais salta diena pasitaikytu, ir siaip vaikiuko teveliai megsta sitai rengti . Tai ir rodausi sio vakaro darba
http://www.part.lt/i...27ef4b15167.jpg
Net neissivaizduoju kaip viskas praeis, sumasciau keleta tokiu linksmybiu sveciams, dovaneles . Dar gal kokia ideja pribres . Gal ka papasakosiu po visko .
Labai grazus kostiumelis, o svarkelis tai manau kad labai tiktu kaip ir vietoj skraistes Silta turetu buti ir vien del to kad tai ranku darbas su meile
QUOTE(rivera @ 2010 04 08, 23:14)
pasiuvau kostiumuka, jei kartais salta diena pasitaikytu, ir siaip vaikiuko
o kur medziagyte pirkai? cia taip atrodo ar su pukeliu?
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 09, 00:58)
Bet jei sveciu apie 30 ir nesugalvos visi skirtingu dalyku,o tu paciu irgi nieks nenores rasyt,tai manau,kad jau paciai sugalvot ir surasyt
As tai pasizadejimu kortelese idejau po paveiksliuka pagal kuri turejo sugalvoti ka ismokys daryti. Manau palengvino. O sveciu buvo apie 30, dejau tokius paveiksliukus, kad pati sugalvociau pagal juos, turejau pavargti bet sveciams lengviau buvo.
QUOTE(Akva0004 @ 2010 04 09, 09:52)
o kur medziagyte pirkai? cia taip atrodo ar su pukeliu?
Taip cia tas peliuko audinys, su pukeliu. Yra jo ir Danesoj ir prie kalvariju turgaus audiniu parduotuvej.
QUOTE(MergickaN @ 2010 04 08, 14:37)
Aš jau porą savaičių suku galvą, kokius pakvietimus padaryti Jau išseko fantazija Buvo ir man kilusi mintis su gandru kažką panašaus daryti, tik po to teko savęs paklausti prie ko čia krikštynose gandras? Gandras jau savo darbą padarė, kai mažiukas gimė, o dabar jau angeliukams darbo atsirado Ar čia tiesiog nesukti galvos, gražu ir gerai
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 04 09, 10:52)
As tai pasizadejimu kortelese idejau po paveiksliuka pagal kuri turejo sugalvoti ka ismokys daryti. Manau palengvino. O sveciu buvo apie 30, dejau tokius paveiksliukus, kad pati sugalvociau pagal juos, turejau pavargti bet sveciams lengviau buvo.
Labai gera ideja su paveiksliukais, kaip uzuomina Nes tik pasirasyti, tai gaunasi, kaip ipareigojimas is tevu puses.. O cia va patys irasys...
Papildyta:
QUOTE(ingridita @ 2010 04 09, 10:59)
Gandras jau savo darbą padarė, kai mažiukas gimė, o dabar jau angeliukams darbo atsirado
Gandru paveiksliukai dominuoja, kai uzsieny daro svente pries pat vaiko gimima
Savo pakvietimus imeciau i pakvietimu tema, jei kam idomu, nesinori per kelias temas delioti.. Mano siuvinti kryziuku.. Ideja pati susigalvojau geriausia buvo, kai mama skambina ir sako (po paros laiko pamascius ) - o cia Jono pedute? Bet sumastyk toki klausima
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 09, 09:03)
Labai gera ideja su paveiksliukais, kaip uzuomina Nes tik pasirasyti, tai gaunasi, kaip ipareigojimas is tevu puses.. O cia va patys irasys...
Papildyta:
Papildyta:
Na bet gi cia sie pasizdejimai,tik tarp kitko,juoko forma. Juk ne vienas nesirupins masina,mokslais,zaislais ar dar kuo nors.Nes jau kai patys sugalvos,tai jau tada tikrai isipareigojimai gausis.Cia mano nuomone.
O del skeciu,va kaip smagu,kad uzkreciau ir kitas tikrai super atrodo ir mano madiste,tai is ranku neisleistu,jei tik duociau,bet padejau ir laukia sventes
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 09, 12:08)
Na bet gi cia sie pasizdejimai,tik tarp kitko,juoko forma. Juk ne vienas nesirupins masina,mokslais,zaislais ar dar kuo nors.Nes jau kai patys sugalvos,tai jau tada tikrai isipareigojimai gausis.Cia mano nuomone.
O del skeciu,va kaip smagu,kad uzkreciau ir kitas tikrai super atrodo ir mano madiste,tai is ranku neisleistu,jei tik duociau,bet padejau ir laukia sventes
Tai juoko forma ir gali sugalvoti ir pagal paveiksliukus, o kas nori zinoma ir rimtai niekas neuzdraus