Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 2 dalis

Naktibalda thumbup.gif thumbup.gif Patinka man protingi žmonės 4u.gif Čia yra auka ir kunigas turi ir už 20 lt pakrikštyti ir nieko nesakyti, tik pasidžiaugti nauju krikščioniu thumbup.gif
Neina įdėti į gmail laiškų, norėjau nusiūsti 10 priežasčių turėti dar vieną vaiką, čia dėti negaliu, nes vietos daug užima, o kai ten nusiunčiu nerodo. Kvailioja tas mano gmail. Gal galėčiau kuriai kokiu skaipu patsiūsti, o tada įmestumėt į gmail nes turiu truputi mrdžiagos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 06 balandžio 2010 - 14:02
Daivulka78, baik.. ax.gif Dar vienas toks eilerastukas ir ruoskit serveteliu biggrin.gif
Tiesa, musu parapijieciai islepino kunigeli.. doh.gif Gaus kunigelis 100 Lt ir lauktuviu tongue.gif
Papildyta:
Naktibalda, turiu tau dvi marteles.. wub.gif ziuriu vienu metu tavo berniukai ir mano mergikes. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 06, 14:14)
Daivulka78, baik..  ax.gif Dar vienas toks eilerastukas ir ruoskit serveteliu  biggrin.gif
Tiesa, musu parapijieciai islepino kunigeli..  doh.gif Gaus kunigelis 100 Lt ir lauktuviu  tongue.gif

Prašom 4u.gif Paverkim kartu cry.gif
Mažasis žmogeli,
Yra vienas kelias...
Per motinos įsčias,
Jos tylų laukimą,
Per kantrią dejonę,
Sapnų abejonę...
Mažasis žmogeli,
Atrasi sau kelią,
Per motinos ilgesį,
Tėvo laukimą,
Į šitą pasaulį
Pabusti po saule...

wub.gif
Atsakyti
DEŠIMT PRIEŽASČIŲ TURĖTI DAR VIENĄ VAIKĄ /By Steve Mosher/
PIRMOJI PRIEŽASTIS: Turėk dar vieną vaiką, kad bendrai su Dievu kurtum nemirtingą sielą.
Tėvams yra duota neįtikėtina galmybė padėti Dievui kuriant nemirtingą sielą. Kaip sakė kardinolas Juozapas Mindszenty, net angelai negavo tokios Dievo malonės. ,,Svarbiausias asmuo žemėje yra motina. Ji negali savintis garbės pastačiusi Notre Dame katedrą. Bet jai ir nereikia. Ji pastatė kažką žymiai didingesnio už bet kokią katedrą - nemirtingos sielos buveinę, mažutį tobulą jos kūdikio kūnelį... Net angelai negavo tokios malonės! Kas yra garbingiau už šita - būti motina."
ANTROJI PRIEŽASTIS: Turėk dar vieną vaiką, kad džiaugsmas pripildytų tavo gyvenimą.
Nėra džiaugsmo panašaus į džiaugsmą, kai dar vienas vaikas pakviečiamas į tavo gyvenimą. Tu stebėsiesi, kaip formuojasi tavo mažiukė ir kaip tu greit ją pamilsti. Tu žavėsiesi net mažiausiu jos pasireiškimu. Jos plaukų spalva, nosiukės pavidalas, patraukli šypsenėle suteiks nepertraukiamas laimingas kalbas tavo šeimoje. Vaiko gimimas suriš tave su Dievu pagarbiu dėkingumu žymiai tampriau, nei anksčiau. ,,Ji buvo didžiausias stebuklas, kada nors įvykęs mano gyvenime" rašė Whittaker Chambers kūrinyje Witness apie savo naująją dukrelę. Tas pats įvyksta ir daugeliui iš mūsų.
,,Aš maniau, kad vieną dieną tapsiu žymia menininke ir kursiu didžius meno kūrinius.
Vietoj to Dievas padarė mane motina ir mano vaikai yra Jo šedevras.
Jų gyvenimų dizainas tęsis po manęs. Kas liks nutapyta ant jų širdžių, tęsis amžinybėje." Anonimas
TREČIOJI PRIEŽASTIS: Turėk dar vieną vaiką, kad augtum šventume ir dorybėse. Sukūrusiems šeimas per vaikus Dievas padeda augti šventume ir dorybėse. Vaikai mokina savo tėvus kantrybės, ištvermės, labdaros ir nusižeminimo. Jie suteikia tėvams galimybę praktikuoti kūno ir sielos gailestingumo darbus. Jie ateina į pasaulį nuogi ir mes juos aprengiame, alkani ir pamaitiname juos. Ištrokšta ir paduodame atsigerti. Visus tuos darbus mes įpareigoti daryti ,,mažiausiems mūsų broliams", o pirmiausia savo nuosaviems vaikams. Šv. Kotryna Sienietė kartą turėjo viziją, kurioje Dievas pakvietė ją į patalpą, prikrautą visokiausių kryžių ir pasakė išsirinkti vieną iš jų. Šv. Kotryna išsirinko patį didžiausią ir sunkiausią kryžių. Bet Viešpats tarė, kad tai ne jai. Tas kryžius skirtas gausių šeimų tėvams.
,,Marija pagimdė savo pirmagimį sūnų, suvystė jį vystyklais" Lk.2,7
KETVIRTOJI PRIEŽASTIS: Turėdami dar vieną vaiką padėsite užbaigti abortų darymą. Kai jauna moteris paklausė motiną Teresę iš Kalkutos kokiu būdu geriausia dirbti gyvybės darbą, ji pabrėžtinai atsakė: ,,Turėk gausią šeimą. Tai geriausias būdas užbaigti abortus!" Kaip nesunku suprasti šį darbą. Kai vaikai tampa retenybe dėl išplėtotos kontracepcijos, sterilizacijos ir abortų, visi visuomenės segmentai tampa vis mažiau ir mažiau pažįstami su džiaugsmo ir vilties jausmu, kurį gali duoti tik kūdikiai ir vaikai. Tokiame klimate kontracepcija ir abortai palaiko patys save, nes augantis savanaudiškumas ir toliau mažina vaikų skaičių.
Turėdamas dar vieną vaiką, dar kartą parodysi visam pasauliui, kad vaikai yra didžiausia Dievo dovana. ,,Vaikai pastato šeimos ir visuomenės gyvenimą", kaip sakė popiežius Jonas Paulius II. ,,Vaikas tampa dovana savo broliams ir seserims, tėvams ir visai šeimai. Visas gyvenimas virsta dovana kiekvienam žmogui, kuris davė gyvenimą kitam."
Kuo bus daugiau visuomenėje vaikų, tuo visuomenė labiau bus už gyvybę ir tuo lengviau bus iš jos pašalinti didįjį abortų blogį visiems laikams.
,,Rinkis gyvenimą, kad tu ir tavo palikuonys būtumėte gyvi." Įst.30,19
PENKTOJI PRIEŽASTIS A: Turėk dar vieną vaiką, kad tavo sūnūs turėtų brolių, o dukros seserų. Tokie vaikai anksti išmoksta dalintis. Jie išmoksta pasirūpinti pirma kito reikmėmis nei savo. Ryšys susiformuojantis tarp brolių ir seserų trunka visą gyvenimą ir būna tampresnis, nei tarp artimiausių draugų.
,,Kaip malonu ir kaip miela broliams gyventi vienybėj." Ps.132,1
PENKTOJI PRIEŽASTIS B: Turėk dar vieną vaiką, kad tavo sūnūs turėtų seseris ir dukros turėtų brolių. Berniukai, kurie turi seserų, išmoksta kilnaus elgesio su moterimis. Išmoksta vertinti kitas mergaites ir moteris su pagarba, kaip elgiasi su savo seserimis. Mergaitės, kurios turi brolius, išmoksta vyro ir moters papildomumo, nes abu yra sukurti į Dievo paveikslą ir panašumą.
,,Meilė prasideda namuose pasirūpinant pačiais artimiausiais." Motina Teresė.
ŠEŠTOJI PRIEŽASTIS : Turėk dar vieną vaiką, kad tu (ir tavo tėvai) nebūtų vieniši senatvėje. Žmonėms, turintiems vaikų nereikia ieškotis svetimųjų, kad jais pasirūpintų senatvėje. Vaikai taip pat taps tėvais tavo anūkų. O anūkai atneša džiaugsmą, laimę ir juoką, tuo suteikdami gerą nakties miegą.
,,Anūkai yra senųjų vainikas, o vaikų pasididžiavimas – jų tėvai" Pat.17,6
SEPTINTOJI PRIEŽASTIS Turėk dar vieną vaiką, nes žmonės yra didžiausias mūsų išteklius. Žmonija yra palaiminta intelekto ir laisvos valios dovanomis. Tai yra žmogaus genialumas, kuris išsprendžia pasitaikančias problemas. Žmonės be vaikų turi atsiminti, kad tai bus kažkieno vaikas, kuris taps daktaru ir atliks jų gyvybę gelbstinčias operacijas. Dar kažkieno vaikas taps gaisrininku, kuris išgelbės jų namą. Dar kurio kito vaikas taps kelių inžinieriumi.
,,Kaip gali būti per daug vaikų? Tai tas pats, kad sakyti čia yra per daug gėlių". Motina Teresė.
AŠTUNTOJI PRIEŽASTIS: Turėk dar vieną vaiką, kad pagelbėtum ekonomikai. Šeimos su vaikais yra kuras ekonomikai, kai pirks namus ir automobilius, ir aukštąjį išsilavinimą. Be ateinančios jaunosios darbo jėgos socialinio aprūpinimo sistema žlugs. (Lietuvoje jau žlunga). Be vaikų, lankysiančių mokyklą, mokytojai liks bedarbiai. Daug pramonės, pradedant greito maisto restoranais iki žaislų parduotuvių, atsidurs sunkumuose, ypač ta, kuri surišta su vaikais. Pagaliau ištisa ekonomika žlugs.
,,Tavoji žmona - kaip vyno medis derlingas - apie namų židinį suksis, vaikai - kaip jaunos alyvų šakelės - susės aplink stalą. Matai, koks laimingas tas vyras, kuris Viešpaties bijo!" Ps. 127,3-4.
DEVINTOJI PRIEŽASTIS: Turėk dar vieną vaiką, pasipriešindamas globalinei depopuliacijai. Kiekvienas keliaudamas nuo šalies pakraščio iki pakraščio matys tuščius plotus, ir sužinos, kad šalis nėra perpildyta. Yra faktas, kad viso pasaulio žmonės gali gyventi Teksaso valstijoje su atskiru namu ir fasadiniu bei vidiniu kiemu.
Vaisingumo koeficientas visur mažėja. Pasaulio populiacija niekada nepadvigubės. Jei dabartinės tendencijos išliks, pasaulis populiacijos piką pasieks šio amžiaus viduryje ir po to prasidės demografinis kritimas.
Mūsų ilgalaikės problemos yra ne per daug vaikų, bet per mažai vaikų. Turėjimas dar vieno vaiko padės artėjančiai populiacijos implozijai (antisprogimui).
,,Būkite vaisingi ir dauginkitės, pripildykite žemę" Pr.1,28
DEŠIMTOJI PRIEŽASTIS: Turėjimas dar vieno vaiko padės užpildyti dangų. Vaikas, kurį tu ir tavo sutuoktinė malonėjo priimti iš Dievo buvo sukurtas, kad vėl būtų Jam grąžintas po meilės, tarnybos ir klusnumo žemėje gyvenimo į amžinybę pas Dievą į Dangų.
Pats mūsų Viešpats yra sakęs, kad danguje yra daug buveinių nemirtingoms sieloms. Danguje nėra žmonių pertekliaus problemos!
,,Mano Tėvo namuose daug buveinių." Jn.14,2

Soryyy, bet neiškenčiau blush2.gif Nors ir didelis tekstas, bet man toks realus, tvirtas, ne toks saldus, nu toks nu toks thumbup.gif Daugiau nerašysiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 06, 14:48)
Daivulka tu tik rašyk

Neturiu daugiau naujo, visa kita iš temukių ax.gif O čia tai jau mano doh.gif blush2.gif
sapnų angelas
Kelionėj tolimoj, svečioj šaly
Norėčiau Tau angelu pabūti.
Pasaugočiau sapnus,
Kelius tiesius parinkčiau,
Kad Tau ramu širdį bebūt.
Kai Tu miegosi
Šalia prisėsčiau,
Ranka lytėčiau garbanas rudas,
Košmarą iš sapnų nuvyčiau,
Tave apsaugot – angelo dalia.
Nubustum Tu ramus –
Kažkaip keistai tylėtum –
Nakty sapnavos Tau tolimi vaizdai.
Ir niekad nesuprasi,
Kad šitaip nuo namų toli,
Nors sapnuose Tau angelu buvau.

Akmenėlio skundas
Žmonės sako, kad nemielas,
Kad širdies aš neturiu.
Tai kodėl pravirksta siela
Kai suklumpi tu?
Lakštute čiulbėti noriu,
Vyturiu pakilt aukštai.
Laisvės jausmą duosiu
Sielai, kai išdigs sparnai.
Pienės pūkeliu nuskrisiu
Viršum pievų ir miškų.
Ir tegu nesako niekas,
Kad jausmų aš neturiu.
Pėdos dulkė manyje įspausta,
Daug pakelti aš galiu.
Ir nuo svorio nugarą įskaustą,
Svajomis aš gyvenu.
Tu neklauski akmenėlio
Ar lengva yra dalia,
Dieną, naktį mėnesienoj
Būti žvirkelio dvasia.

Vaikelio balsą aš girdžiu...
Duok lašą meilės ir vilties:
Aš atsiteisiu tuo pačiu.
Ir iš nakties letargo miego
Vaikelio balsą aš girdžiu...
Aukoj Tau savo ateitį nešu...
Duok šansą man sugrįžti,
Aš tokią viltį duosiu Tau.
Ir iš mirties nagų išplėšus sūnų,
Vaikelio balsą aš girdžiu...
Aukoj atgimę mes abu...
Dangus dabar tegu pamato
Akis skausmingas tų valandų.
Ir motinos vaikų lai nepraranda.
Vaikelio balsą aš girdžiu...
Aukoj laiminga aš esu.

Gal ir galima ką nors pritaikyti ax.gif Daugiau neturiu schmoll.gif
Atsakyti
blush2.gif nesusilaikiau ir as...

IŠ KO PADARYTI VAIKUČIAI

Iš ko padaryti mažyčiai vaikučiai?
Kodėl tokie gražūs, rausvi ir minkštučiai?
Čia dėta meduolių iš pienių medaus,
Berta mėlynių iš miško tankaus.
Dar būna pridėta aušrinės spalvos,
Rasos įmaišyta ir ryto gaivos.
Melsvųjų akelių mamytė norėjo-
Prie mielo veidelio rugiagėles dėjo.
Kai pasvajojo žalių ar pilkų,
Ežero buvo prašyta spalvų.
Dukrelės tebūna auksiniai plaukai-
Saulėj bangavo kviečiai ir linai.
Reikia sūneliui plaukelių juodų-
Varnelė atskrido, pamojo sparnu.
Taip po truputį ir turim vaikutį.
Glėbin jį imam, brangiausiu vadinam.



Gal pravers... ax.gif
Papildyta:
Dievulis atnešė lyg angeliuką,
Nukėlė nuo pūkinių debesų,
Mažutį, spurdantį žmogiuką,
Didžiuliam džiaugsmui artimų žmonių.

Tegul mėnulis saugo saldų miegą,
O saulė lydi pirmus žingsnelius,
Te žemiškais takais laimingai bėga
Gyvenimas aplenkdamas slenksčius.

ax.gif galetu but kaip palinkejimas....


Papildyta:
Na...ir dar viena.... blush2.gif

TU

TU - jūros lašelis nuo skruosto nukritęs,
TU - mano pasaulis, ir mano viltis,
TU - meilės krislelis širdin įsikibęs,
Leki per pasaulį atmerkęs akis...

TU - mano delnuos išsiskleidęs žiedelis,
TU - saulėtas juokas ašaros spindesy,
TU - didis žmogus... ir dar mažas vaikelis...
Mano angelas sargas darganotam kely...
Atsakyti
Merginos priminkit kas ant tų lininių maišelių rašoma, kur dedamas muilas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mamusikas*: 06 balandžio 2010 - 17:16
Kiek lt planuojat mazdaug bent isleist? mane cia mama protina, kad neislaidautume tai sugadina taip visa sventine nuotaika doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 06, 17:06)
Merginos priminkit kas ant tų lininių maišelių rašoma, kur dedamas muilas ir t.t.


vardas....muiliukas
....kruopos
....pinigeliai
....cukrus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merrgicka: 06 balandžio 2010 - 20:18
Vienam forume merginos diskutavo, tai turbūt vidurkis 1000-1500 lt ax.gif Bet priklauso nuo daug ko: svečių kiekio, kur švęsit : namie ar teks užsakinėti kavinę ar net kokią sodybą, koks fotografas ar filmuotojas, maistą patys gaminsit ar užsakinėsit iš kokios kavinės, rūbai: pirksit naujus ar išsisuksit su tuo ką turit... Smulkmenos tai ir kainuoja doh.gif Įmetu nuorodą pasiskaitymui:
http://www.tindirind...c.php?id=47&p=9
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 06, 21:27)
Vienam forume merginos diskutavo, tai turbūt vidurkis 1000-1500 lt ax.gif  Bet priklauso nuo daug ko:

drinks_cheers.gif Vieni daro kaip prabangias vestuves, kiti - paprasta seimos rato pasisedejima.
Uzsibukinau fotografe thumbup.gif uz 200 lt.. ax.gif Nuotraukos bus tik namie, baznycioj ir gamtoj... Vakare jau pati nutraukinesiu kadrus. Man atrodo, dabar tokios paslaugos atpigusios, nes daug kas sio ir panasiu amatu pramoko, kaip hobi.. ne taip, kaip seniais laikais. O ir nauju galingu fotiku kainos tai leme, manau.. gi anksciau toli grazu ne visi turejo gerus. As cia ne i tema kazkiek nukrypau blush2.gif

Atsakyti
daivulka kokiu graziu eilerastuku wub.gif , saunuole, dar negirdeti
del aukos tai mes abu kartus dejome po 50lt, manau pilnos akys, nors mamytes rase kad kai kur patys kunigai pasako kad 200lt, manau gedintusi taip sakyti, juk ne visi isgali metytis pinigais, ir visgi baznyciai auka, o ne kuniguiduokle g.gif
Atsakyti
Mes planuojame 50 Lt ..
Nebent po pacios ceremonijos pajustumem, kad gal reiketu daugiau duoti .. Tokiu atveju iki 150 Lt.. ax.gif
Atsakyti