Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 2 dalis

QUOTE(~tomega~ @ 2010 04 01, 21:18)
kiek zinau ir klausiau baliomanijoj, nes ji salia musu yra tai po 5 litus  mirksiukas.gif

bet tada labiau apsimoka nusipirkt helio baliona ir patiem pustis g.gif , balionas 30 balionu maciau apie 80lt gaunasi
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 01, 12:50)
aš kažkur skaičiau, kad davė kaip išsipirkti tą laikraštuką ir už jį  kiek norėjo dėjo į "banką" krikštuko mokslams universitete.ar niekas taip nedarėt???

Man asmeniškai negražu, net per vestuves taip nedarėm.
Širšių medus pas pusseserę krikštynose buvo visiems išdalintas paragaut kaip mažosios košytė.
Po Velykų eisiu pas kunigą derint datą tada gal viskas pajudės.
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2010 04 01, 22:11)
bet tada labiau apsimoka nusipirkt helio baliona ir patiem pustis g.gif , balionas 30 balionu maciau apie 80lt gaunasi

na taip priklausomai kokio kiekio jums reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2010 04 02, 10:21)
na taip priklausomai kokio kiekio jums reikia  mirksiukas.gif

as domejausi kiek kainuoja helio balionas, tai maziausias yra 5 l, kaina 140 litu, pasiimant reikia palikti uzstata, atiduodant baliona, grazina pinigelius, is tokio baliono galima pripusti ~ 100 balionu.
Atsakyti
Yra ir pigesniu balionu, kaina priklauso nuo to kiek laiko jie issilaiko, manau galima pigiausia varianta pasiimti, jeigu ta pacia diena perkate, vistiek i ora paleisite ir tiek tematysiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2010 04 02, 12:27)
as domejausi kiek kainuoja helio balionas, tai maziausias yra 5 l, kaina 140 litu, pasiimant reikia palikti uzstata, atiduodant baliona, grazina pinigelius, is tokio baliono galima pripusti ~ 100 balionu.

100 abejoju, priklauso dar nuo diametro. prie fejerverkų 1 psl . yra balionų šalies nuomojama, jei neklystu jie rašo 50 balionų....pažiūrėkit. be baliono su heliu priskaičiukit balionų kainą ir skysčio hi float. pigūs vilniuje yra čia

dekobalis
Atsakyti
Hmm g.gif matau,kad nelabai pas ka kumai keitesi dovanelemis. Nes esu girdejusi ir pati keiciausi (kumas man saldainiu, as kumui gerimo buteliuka blush2.gif ) Bet galvoju, gal kas kokia minti pametes, kad butu idomiau nei saldainiai ir buteliukas tongue.gif

O del kvietimu, ilgai sukau galva ir nieko, kol neuzejau i knygyna ir ten radau labai grazius Sigutes Ach atvirukus mazo formato. Juos ir "paversiu" kvietimais thumbup.gif Jie toke grazus ir silti wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

kur rasti uz priimtina kaina mazu graziu vokeliu? g.gif

Pas mus irgi ledai pajudejo, susitarem del baznycios thumbup.gif Bet kiek dar visko laukia.. doh.gif

Uzmeciau aki i vienos mamytes krikstynu scenariju.. Jetau blink.gif Suplanuota kiekviena minute ir su tekstu.. Man kilo mintis, ar su papke vaiksto ir skaito is jo, ar mintinai mokosi tiek daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 balandžio 2010 - 15:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 02, 15:19)
Sveikos,

kur rasti uz priimtina kaina mazu graziu vokeliu?  g.gif

Pas mus irgi ledai pajudejo, susitarem del baznycios  thumbup.gif Bet kiek dar visko laukia..  doh.gif

Uzmeciau aki i vienos mamytes krikstynu scenariju.. Jetau blink.gif Suplanuota kiekviena minute ir su tekstu.. Man kilo mintis, ar su papke vaiksto ir skaito is jo, ar mintinai mokosi tiek daug?

Aš ir žadu pasirašyti, ba su toookia gala viską pamiršiu ax.gif O dar nesu iškalbi, man geriau patylėti nei kalbėti, nemėgstu tokių remonijų schmoll.gif Todėl geriau psirašyti nei mikčioti atsistojus arba nusikalbėti. Tačiau nežadu kažko daug schmoll.gif : įžanga prie stalo, krikšto dėžės krovimas, pasveikinimas krištosūnui, tėveliams, seneliams. Dar galvoju padalinti minidovanėles: maišiukus su angeliuku, krikštynų saldainiu ir pažadų kortele: noriu ją padaryti iš dviejų pusių: vienoj pusėj pažadų kortelė, o kitoj krikštasūnio padėka- koks eilėraštukas ar šiaip, už tai kad buvo šioje šventėje. Kainuotų nedaug, nes žmonių bus apie 20, o vis įdomiau, tai su viskuo apie 60 lt prasisukčiau g.gif
Kaip negerai, kad manasis visuo šituo nesidomi: ką pasakau viskas gerai, nei pasitart, nei ką sumastyt doh.gif Nors imk ir užmušk box.gif Būtų geriau, kad iš viso nieko nedaryčiau: apsirengiam, tortą iš maximos kokį pabuvusį ir gana. Na kažkada taip ir buvo, bet laikai kiti, šventės įgauna naują madą, gal po kiek metų nedarysim nei laikraštukų, nei sveikinimų, nei prašymų... Gyvenimas juk nestovi vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 02 balandžio 2010 - 16:30
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 02, 16:29)
Tačiau nežadu kažko daug schmoll.gif : įžanga prie stalo, krikšto dėžės krovimas, pasveikinimas krištosūnui, tėveliams, seneliams. Dar galvoju padalinti minidovanėles: maišiukus su angeliuku, krikštynų saldainiu ir pažadų kortele: noriu ją padaryti iš dviejų pusių: vienoj pusėj pažadų kortelė, o kitoj krikštasūnio padėka- koks eilėraštukas ar šiaip, už tai kad buvo šioje šventėje. Kainuotų nedaug, nes žmonių bus apie 20, o vis įdomiau, tai su viskuo apie 60 lt prasisukčiau g.gif

O kas tas yra ?
Kriksto dezes krovimas blush2.gif ..
Kazkokios tradicijos nezinau turbut g.gif
Bet labai smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 04 02, 16:36)
O kas tas yra ?
Kriksto dezes krovimas  blush2.gif  ..
Kazkokios tradicijos nezinau turbut  g.gif
Bet labai smalsu  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Neee, tiesiog žadu nupirkti dėžutę, ją dekoruoti, kad ir kaspinu perrišti ir sudėti visus krikšto atributus: žvakelę, skraistę, pažymėjimą, dar įdėti rožančių ir vaikišką maldaknygę ateičiai t.y Pirmai Komunijai. Dar įdėsiu angeliuką, kad saugotų, megztas kojinaites, kad lengva būtų eiti per gyvenimą... Nu panašiai. Jokia čia tradicija schmoll.gif kažkur skaičiau, kažkuri mamytė taip darė, tai man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip fainai, kaip cia tokios delavos mamos.. as tai nebent koki zaidima, bet eiliu sakyti, tostu... na - ne man, as tik juokais kazka galiu, bet rimtai sakyti - nesugebec doh.gif Tai va, taip nuotrupomis ir ruosiuos.. bent jau pasideliojau krikstuka. Visus isakymus, pasizadejimus keliau i ji, kad nepristrupinti daiktais blush2.gif Dar reikia apie ta profesiju zaidima paziureti, kas ten toks.. nelabai zinau, tik girdejau pavadinima biggrin.gif
Atsakyti