QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 02, 15:19)
Sveikos,
kur rasti uz priimtina kaina mazu graziu vokeliu?
Pas mus irgi ledai pajudejo, susitarem del baznycios
Bet kiek dar visko laukia..
Uzmeciau aki i vienos mamytes krikstynu scenariju.. Jetau
Suplanuota kiekviena minute ir su tekstu.. Man kilo mintis, ar su papke vaiksto ir skaito is jo, ar mintinai mokosi tiek daug?
Aš ir žadu pasirašyti, ba su toookia gala viską pamiršiu
O dar nesu iškalbi, man geriau patylėti nei kalbėti, nemėgstu tokių remonijų
Todėl geriau psirašyti nei mikčioti atsistojus arba nusikalbėti. Tačiau nežadu kažko daug
: įžanga prie stalo, krikšto dėžės krovimas, pasveikinimas krištosūnui, tėveliams, seneliams. Dar galvoju padalinti minidovanėles: maišiukus su angeliuku, krikštynų saldainiu ir pažadų kortele: noriu ją padaryti iš dviejų pusių: vienoj pusėj pažadų kortelė, o kitoj krikštasūnio padėka- koks eilėraštukas ar šiaip, už tai kad buvo šioje šventėje. Kainuotų nedaug, nes žmonių bus apie 20, o vis įdomiau, tai su viskuo apie 60 lt prasisukčiau
Kaip negerai, kad manasis visuo šituo nesidomi: ką pasakau viskas gerai, nei pasitart, nei ką sumastyt
Nors imk ir užmušk
Būtų geriau, kad iš viso nieko nedaryčiau: apsirengiam, tortą iš maximos kokį pabuvusį ir gana. Na kažkada taip ir buvo, bet laikai kiti, šventės įgauna naują madą, gal po kiek metų nedarysim nei laikraštukų, nei sveikinimų, nei prašymų... Gyvenimas juk nestovi vietoj