[quote=Emmy,2010 03 29, 18:46]
Sveikutės
maximoj servetėlėm, staltiesėm, žvakėm -40 proc. nupirkau vienas servetėles vien tik kad jums parodyt čia maxima bazėj mačiau, pasirodė gražios labai
http://images17.fotk...IMG_3612-vi.jpg
as irgi tokias pat krikstynoms nusipirkau
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 03 29, 20:25)
o kaip tas gėlytes su boružėlėm pritvirtinai prie taurių? ar klystu ar tos gėlytės kur būna audiniuose juostelės?
Prie taurių gėlytes pritvirtino serviruotojos, deja, nežinau kaip. O gėlytės čia ne iš audinių juostelių, aš jų pakutį pirkau, ten gal 100vnt., kainavo apie 4Lt Boružėlės limpančios, nuplėši popierėlį ir prisiklijuoja prie norimo paviršiaus
as didelio baliaus nedarysiu, saslykus sodely pasikepsim su saviskiais ir viskas. pinigu taip nera, o bereikalingai isleisti nenoriu. dar dabar gailiuosi, kad vestuves nedariau tik visai artimiausiu apsupty. nuo svetimu pavargau...
tai pagrindinis rupestis man vaikuti aprengti, zvakute, dovanele nupirkti, siek tiek suvalgys atributai kaip laikrastukas, isakymai, na dar balionai ir kuklus staliukas... na dar teveliams pasipuosti... ai dar dovaneles krikstateviams ir seneliams... krikstysiu savo vaika ir brolio vaikui busiu kuma, reikia abiem vaikeliais pasirupinti, brolis lt gyvena, sventes neiskeltu zuikiui savo...
tai pagrindinis rupestis man vaikuti aprengti, zvakute, dovanele nupirkti, siek tiek suvalgys atributai kaip laikrastukas, isakymai, na dar balionai ir kuklus staliukas... na dar teveliams pasipuosti... ai dar dovaneles krikstateviams ir seneliams... krikstysiu savo vaika ir brolio vaikui busiu kuma, reikia abiem vaikeliais pasirupinti, brolis lt gyvena, sventes neiskeltu zuikiui savo...
Sveikutes...gal kuri zinot visa dainele kai kumus spaudzia...kad vaiko dantys nebutu reti...
QUOTE(Dangizeee @ 2010 03 30, 16:34)
Sveikutes...gal kuri zinot visa dainele kai kumus spaudzia...kad vaiko dantys nebutu reti...
Pas mus,per vaiko krikštynas dainavo:
Girdėjau kūmute miestely buvai,miestelį buvai pyragą pirkai 2k ir spaudžiam
Girdėjau kūmuti miestelį buvai ,miestelį buvai arielkos pirkai 2k ir spaudžiam
aciukas...
QUOTE(estetė @ 2010 03 29, 17:05)
aš kažkur praskaičiau, estete, bet kiek supratau jūs jau darėt krikštynas.kaip praėjo, gal foto kaip salė atrodė???
QUOTE(candy-candy @ 2010 03 29, 17:54)
sveikutes, gal man kas galit pasakyti pries kiek mazdaug laiko reiketu uzsakyti baznycia? ir gal kas esate krikstyje pazaislio vienuolyne, idomu, kaip ten kas vyksta?
QUOTE(vzilma @ 2010 03 29, 18:54)
kiek žinau Pažaislio vienuolyno bažnyčia nėra parapijinė bažnyčia-joje neteikia krikšto ar santuokos sakramento. (nebent išimtinais atvėjais)
Mamyte raso kad ten kriksto neteike Jei domesites ir ka suzinosite butu gerai kad pasidalintumete tokia info
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 03 31, 16:33)
aš kažkur praskaičiau, estete, bet kiek supratau jūs jau darėt krikštynas.kaip praėjo, gal foto kaip salė atrodė???
Taip, mūsų Krikštynos buvo pernai liepą Kažkaip nepaprašiau, kad fotografas nufotografuotų salę, turiu tik stalo štai tokią foto
Mes šventėme svečių namuose, prie upės, visas komplesas buvo mūsų, salė buvo tik dalis erdvės, kurioje nelabai kas buvo, visi netrukus persikraustė į terasą
O čia lotoso žvakė, kuri skleidžiasi ir užgroja muzika uždegus. Tiesa, muzika gimtadieninė Bet buvo gražu. Ją pirkau bazėse už 3Lt
QUOTE(estetė @ 2010 03 31, 16:08)
Labai grazi svente ir papuosimu elementai-viskas suderinta puiku
mane net nervina, kad Kaune yra visokiu pirkti grozybiu (serveteles, lotoso ziedai ir kiti papuosimu elementai), kodel musu "kaime" nieko panasaus nera
ta žvakė super , o stalas su dominuojančia žydra spalva....gražioj vietoj viskas vyko
QUOTE(era^ @ 2010 03 31, 17:47)
Labai grazi svente ir papuosimu elementai-viskas suderinta puiku
mane net nervina, kad Kaune yra visokiu pirkti grozybiu (serveteles, lotoso ziedai ir kiti papuosimu elementai), kodel musu "kaime" nieko panasaus nera
Ačiū už komplimentus Teks į Kauną važiuot, per vieną kartą viską susipirktumėte
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 03 31, 17:47)
ta žvakė super , o stalas su dominuojančia žydra spalva....gražioj vietoj viskas vyko
Smagu, kad patinka, mes irgi likom patenkinti. Direktorius paklausė kaip papuošti, sakiau, kad noriu mėlynų lauko gėlyčių, balionų, galvojau teks už viską sumokėti, o jie nė lito nepaėmė