QUOTE(vikusituka @ 2010 03 26, 12:38)
aciu
o del dovanos-pinigu... mano nuomone aiski, tik dovana. vat gavom mazylio gimimo proga pinigeliu, tai jie isejo pragyvenimui, o vaikas taip ir liko be nieko... nors stengemes, kad taip nebutu. geriau jau dovanyte nors cia tik mano nuomone
o del dovanos-pinigu... mano nuomone aiski, tik dovana. vat gavom mazylio gimimo proga pinigeliu, tai jie isejo pragyvenimui, o vaikas taip ir liko be nieko... nors stengemes, kad taip nebutu. geriau jau dovanyte nors cia tik mano nuomone
mes nuturim tokiu iprociu uz vaikui dovanotus pinigelius sau kaa nusipirkt, anaiptol. kad ir kaip striuka butu, grieztai ne.
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 03 26, 14:01)
Na man atrodo, kad irgi dovana geriausia, nebent patys teveliai kitaip noretu. Juk tai vaiko svente ir vaikui dovana turi patikti, o ne teveliams , nesvarbu kad tai ir smulkmena bet vaikui ji mielesne nei pinigai. As pati noreciau, kad dovanas nestu, nors pinigelius taip pat investuojame i vaikiuka, pragyvenimui neisleidziame. Is kitos puses teveliai geriau zino ka nupirkti savo vaikui, bet kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis neziuri .
butent, as pati geriausiia zinau ko vaikui reikia, kas patogu (kalbant apie rubus), o kas ne ir t.t. nebet tai butu papuosalas ar kazkas panasaus, kas turi isliekamaja verte. cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 26, 14:52)
man neleidzia paziuret krikstuko per fotci, praso slaptazodzio