QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 26, 10:42)
Tai va verčiau verčiau aš tą savo kūrinį, kad galėčiau jums parodyti. Šnipštas gavosi, ale vis šis tas.
http://public.fotki.com/daivulka78/
Ten žemiau rasite krikštuką, šiaip turėtų reikalauti poswordo, tai jis toks pats kaip mūsų albumėlio
Patikek,tai pats paciausias laikrastukas koki tik esu macius Gerai padirbejai.Mano jau irgi 2 lapai pradeti daryt ir butent tokio tipo
Nes is pradziu dariau su daug spalvu,tai pamaniau,kad bus kaip zurnalas,o ne laikrastis,tai pradejau kitaip daryt.Dabar manau nukopinsiu ka nors ir is tavo minciu,jei galima???
QUOTE(vzilma @ 2010 03 26, 11:27)
Na tai mano nuomne.. issileis pinigai ir neaisku nei kas nei kam nei nuo ko...
Kad ir vaiku gimtadieniui seneliai nezino ka nupirkti ir duoda pinigu, o vaikas sako-aciu, o kur dovana??
Taip-sveciams labai patogu...., bet.... na bet tai tik mano nuomone...
Taip,jei didesniam vaikui,tai sutinku,kad butu dovanele,nes vaikui reikia apciuopti,o ne pinigais dziaugtis
,bet kada buna,kad nezino ka dovanot,arba nezinai ko prasyt(uz kiek prasyt dovanos,nes viskas brangu),tai taip ir gaunasi,kad zmones renkasi vokeli.
O jau kur isleidzia tevai tuos pinigus,tai ne sveciu beda,jei tevai isleis pragyvenimui,tai zinoma,nebus vaikui atminimo jokio.
Nors veliau,kai bus gimtadieniai,tai tikrai prasysiu,kad dovanotu dovaneles,o ne vokus 3-5metu vaikams.Mano sunenas ismesdavo i siuksline,kai jam paduodavo
o mama is paskui rinkdavo