Sveikos supermamytes
Po truputuka ir as jungsiuosi i jusu beplanuojanciu buri Nors musu krikstynos planuojamos dar toli, tik liepos men, bet manau jau visai laikas uzsukt arts nuo karto ir pasisemt ideju
Pernai krikstinom savo didziaja, daug visko pasiruosiau cia is SM, visi liko labai patenkinti, todel ir siais metais, krikstinant mazaja, noretusi kazko neiprasto, bet tuo paciu ir naujo
labas visoms mamytems.... na as ir planuoju sia vasara krikstyti savo maziuke
labai noreciau rumsiskese daryti nes jusu pasokojimai apie jas labaj grazus ir labaj sudominote... tik kad ten sake nera kunigo ten atlieka tik ceremonija o i baznycia reike vaziuoti kitur... kas ten darote gal galite papasakoti kajp ten su tuo kunigu ir ar jus ten krikstysite... na mes taj is kauno.... labaj aciu uz atsakymus.....
labai noreciau rumsiskese daryti nes jusu pasokojimai apie jas labaj grazus ir labaj sudominote... tik kad ten sake nera kunigo ten atlieka tik ceremonija o i baznycia reike vaziuoti kitur... kas ten darote gal galite papasakoti kajp ten su tuo kunigu ir ar jus ten krikstysite... na mes taj is kauno.... labaj aciu uz atsakymus.....
sveikutes, mamytes
as irgi prie jusu prisijungsiu. liepos men planuojam krikstyti savo suneli, ir taip pat busim krikstateviais mano brolio suneliui tai nusimato dviguba svente. permeciau akimis jusu pagrindini puslapi, manau, kad svente bus nuostabi su jusu patarimais
as irgi prie jusu prisijungsiu. liepos men planuojam krikstyti savo suneli, ir taip pat busim krikstateviais mano brolio suneliui tai nusimato dviguba svente. permeciau akimis jusu pagrindini puslapi, manau, kad svente bus nuostabi su jusu patarimais
[quote=saulės spindulėlis,2010 03 24, 19:27]
[quote=~tomega~,2010 03 15, 13:05]
kaip manot sugalvojau nunerti tokius drugelius ir bus "pazenklinimas" sveciu ar gera butu ideja? noriu kazka pati padaryti ir radau man tokie fainuoliski jie....bandysiu ko gero ....
Kokia šauni idėja . O kad aš mokėčiau taip....
[/quote]
tai kad labai jau nesudetinga pabandyk yra schemute ideta zinok sudetingu jau ir as nesiimciau
[quote=~tomega~,2010 03 15, 13:05]
kaip manot sugalvojau nunerti tokius drugelius ir bus "pazenklinimas" sveciu ar gera butu ideja? noriu kazka pati padaryti ir radau man tokie fainuoliski jie....bandysiu ko gero ....
Kokia šauni idėja . O kad aš mokėčiau taip....
[/quote]
tai kad labai jau nesudetinga pabandyk yra schemute ideta zinok sudetingu jau ir as nesiimciau
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 24, 19:04)
Įmečiau į gmail savo laikraštuką, bet viena mamytė sako, kad nieko nemato Patikrinau- aš matau O jūs matot ar ne
As nematau Gal kas matete pirkti tokio kaip tipo gofruoto plono spalvoto popieriaus? Kur jo gli buti?
Sveikos mamytes, na artejant sunelio krikstynoms "pasistojo" vienas klausimas Sveciai po truputi skambina jau ir klausia ka nesti dovanu? O as net nezinau ka pasakyti
Pas ka jau buvo krikstynos? Ka sveciai dovanojo?
QUOTE(Asterija @ 2010 03 25, 13:33)
Asmeniškai mano vaikas per krikštynas gavo supamą arkliuką, vaikštukus, pataliukus, daug kas pinigėliais nešė ir sakė, kad dėtume į sąskaitą mokslams.
QUOTE(SDG @ 2010 03 25, 14:52)
Asmeniškai mano vaikas per krikštynas gavo supamą arkliuką, vaikštukus, pataliukus, daug kas pinigėliais nešė ir sakė, kad dėtume į sąskaitą mokslams.
Mano vaikis gavo irgi supamą arkliuką, triratuką, mašiną, ant kurios atsisėdus galima važiuoti ir pinigų
QUOTE(Asterija @ 2010 03 25, 12:33)
Sveikos mamytes, na artejant sunelio krikstynoms "pasistojo" vienas klausimas Sveciai po truputi skambina jau ir klausia ka nesti dovanu? O as net nezinau ka pasakyti
sidabrini sauksteli, seip isliekamaja verte turincius daiktus...., knygutes-albumus, draudima, blogiausiu atveju-pinigus..
QUOTE(vzilma @ 2010 03 25, 12:29)
sidabrini sauksteli, seip isliekamaja verte turincius daiktus...., knygutes-albumus, draudima,blogiausiu atveju-pinigus..
O kodel blogiausiu??? Na sveciams,tai pats geriausias variantas idet pinigeli i vokeli ir viskas.Kita vertus,pagal situacija,pagal tevu galimybes taip pat ,manau reikia atsizvelgt,jei tevai gali visko nupirkti ko reikia,tada tos isliekamosios dovaneles saunu,bet jeigu kam nelabai,tai pinigelis banke pravers.
Mano atveju,bus sunku sveciams,isskyrus pinigeli,nes drabuziu patys apstu turim ir turesim,zaislu negali pirkt,nes tik po sventes isvyksim i IE,tai su savim nenusivesim,belieka pinigeliai,arba dovaneles is sirdies padarytos
Be to drabuzelius manau reiktu nesti palankynoms,bet ne krikstynoms
QUOTE(Asterija @ 2010 03 25, 13:18)
atleiskit uz durna klausima o kas yra IE?
Visai ne kvailas LT-Lietuva,IE-Airija