Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(*** @ 2013 09 03, 14:47)
PS mano langai veka, bute turiu schuho.

Pas mane irgi bus situ produktu kombinacija kai baigsiu statybas smile.gif Sunku paaiskinti turint plastikinus langus apie medi - reiketu, kad turintys medinius papasakotu. Arba is medinius langus gaminancios firmos paprasyti juos pagirti. Praktiskas poziuris atmeta toki pasirinkima is karto. Kol buvau zalias, as irgi pasvaigdavau apie medi.
Atsakyti
Tiesiog jai moki du ar daugiau kartu daugiau uz medi tau tikrai turi jo reiket smile.gif

Jai yra kokiu tai vitrinu ar nustumiamu sprendimu, aliuminio, kaina tiesiog sokiruos smile.gif

QUOTE(idealistas @ 2013 09 03, 15:02)
Pas mane irgi bus situ produktu kombinacija kai baigsiu statybas smile.gif Sunku paaiskinti turint plastikinus langus apie medi - reiketu, kad turintys medinius papasakotu. Arba is medinius langus gaminancios firmos paprasyti juos pagirti. Praktiskas poziuris atmeta toki pasirinkima is karto. Kol buvau zalias, as irgi pasvaigdavau apie medi.

Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 09 03, 14:12)
Sveiki. Gal kas galit pasakyt pliusus ir minusius plastikiniu ir mediniu langu.... mes neapsisprendziame....

jus pati prasieikit pro firmas ir savom akim juos apziurekit,savom rankom paciupinekit labai greitai susidarysit savo asm nuomuone; as ams norejau pvc bet kai pamaciau pvc ir medinius viena salia kito tai noras praejo;kurie ten is ju siltesni tikrai nzn zinau,bet man asm jei daiktas mano akiai yra neestetiskas tai man jo ir uz dyka nereikia;
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2013 09 03, 20:33)
jus pati prasieikit pro firmas ir savom akim juos apziurekit,savom rankom paciupinekit labai greitai susidarysit savo asm nuomuone; as ams norejau pvc bet kai pamaciau pvc ir medinius viena salia kito tai noras praejo;kurie ten is ju siltesni tikrai nzn zinau,bet man asm jei daiktas mano akiai yra neestetiskas tai man jo ir uz dyka nereikia;

Teisingas poziuris siaip - prasieiti ir paziureti, bent kazkokia nuomone susidarysit, o paskui jau skaiciuosit ir lyginsit.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 09 03, 20:36)
Teisingas poziuris siaip - prasieiti ir paziureti, bent kazkokia nuomone susidarysit, o paskui jau skaiciuosit ir lyginsit.

as asm ne tik prasiejau bet dar ir paprasydavau kad kiekvienas pardavejas pasakytu kuo gi ju langas yra geresnis nei konkurentu?
Atsakyti
Į ką atkreipti dėmesį / įtraukti į langų rangos sutartį?
Atsakyti
Sveiki,

na žn, kai pažįstamų yra tiek prie vienų langų tiek prie kitų ir visi tvirtina kokie jų langai geri, o kt visi blogi, tai makalynė gaunasi smile.gif Šiaip viena firma jau atkrito, nes netoli mūsų kai sudėjo brokuotus langus, tai vaje... ir garsi firma, ir va tau vokiški langai, dabar keis visus...
Šiaip nesam mes dideli gerbėjai medžio, dar puskė susidėjo medinius langus į naują namą, nu ką žn.. neblogai atrodo, bet net nžn... Šiaip kiek esam girdėję, kad kai susidedi medinius langus tai blogai jau yra tinkavimas, kaip ir prieš langų dėjimą turi pasidaryti tai, tai vėlgi minusas, arba sako pasidarykit langus, ir pasilaikykit iki pavasario, o dar plėvelę apsikalti ir darytis kažkokius darbus vidui.. Bute turim medinius, ir vėdinasi, bet vistiek žiemą baisus rasojimas, net ant palangės pribėgę vandens būna, sutrūkinėjęs šiektiek rėmas... kažkaip man nžn, ir juos prižiūrėt labiau reikia nei plastikinius.. Nors dar mums paskaičiavo medinius langus jau su viskuo kas geriausia ir plius atstumiamos durys terasinės, tai kainytė palei 30 tūkst.. kažkaip daug kainuoja 16 langų. Plius stebėjosi, neva koks čia namas, kad visi skirtingi langai, neva turėtų būti visi vienodų išmatavimų... keista...
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite patirties su KBE langų sistemomis? Mums viena firma siūlė iš dviejų rinktis - Gealan ir KBE, pastarieji brangesni apie 30 proc ir jų profilis kur kas storesnis, masyvesnis. Nežinom, kuriuos ir pasirinkti ar dar ko ieškoti g.gif Čia kažkas rašė, kad gealan iš visokio š perlydyti, kaip yra iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 05 rugsėjo 2013 - 11:18
Reikia isiprasyt pas gamintojus, ceche pasiimt 5-6 m lango profili ir ji panesiot.
Ziuret jo stabiluma, tvirtuma, lankstymasi.. Jei pakelus galais siekia zeme - š...., jei daug maz tiesus - galima lipdyt langus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 09 05, 12:02)
Reikia isiprasyt pas gamintojus, ceche pasiimt 5-6 m lango  profili ir ji panesiot.
Ziuret jo stabiluma, tvirtuma, lankstymasi.. Jei pakelus galais siekia zeme - š...., jei daug maz tiesus - galima lipdyt langus....  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 16, 20:12)
Zinot, ten isoreje, apacioje yra tokios skylutes, tai reikia labai stipriai priglausti makroflekso balioneli ir visa supusti i remo vidu.

Zinau, kad langu remai yra siltinami su smulkiomis putplascio granulemis, tokiais atvejais neissideformuoja langu remai.
Papildyta:
QUOTE(vaivap @ 2013 09 07, 10:44)
Zinau, kad langu remai yra siltinami su smulkiomis putplascio granulemis, tokiais atvejais neissideformuoja langu remai.

cia Idomai apie lango remu siltinima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 09 04, 21:00)
Į ką atkreipti dėmesį / įtraukti į langų rangos sutartį?

Viskas jau itraukta iki jusu. Nemanau, kad del vieno kliento butu daromos islygos. Galbut kalba eina apie montuotoju samdyma?
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2013 09 05, 11:16)
Sveiki, gal kas turite patirties su KBE langų sistemomis?  Mums viena firma  siūlė iš dviejų rinktis - Gealan ir KBE, pastarieji brangesni apie 30 proc ir jų profilis kur kas storesnis, masyvesnis. Nežinom, kuriuos ir pasirinkti ar dar ko ieškoti  g.gif Čia kažkas rašė, kad gealan iš visokio š perlydyti, kaip yra iš tikrųjų g.gif

KBE masyvesnis ir storesnis? Is kur tokia informacija? Yra standartiniai profilio sieneliu storiai ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 09 05, 12:02)
Reikia isiprasyt pas gamintojus, ceche pasiimt 5-6 m lango  profili ir ji panesiot.
Ziuret jo stabiluma, tvirtuma, lankstymasi.. Jei pakelus galais siekia zeme - š...., jei daug maz tiesus - galima lipdyt langus....  mirksiukas.gif

Yra toks niuanselis - rimtas gamintojas i cecha neleis, o uzeje i garaza ir rade sita tariama siekiamybe - 6m tiesia stanga - kazi ar busite nustebinti garazininku darbo kokybe.
Atsakyti