Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(idealistas @ 2013 08 28, 20:35)
Apart to, kad greiciausiai is skirtingu siukslynu surinkto ir perlydydo plastiko pagaminti sie langai, matyt daugiau ir nera skirtumu - net atrodo panasiai. Pasidomekit ar jie atitinka A klase pagal RAL specifikacija. Jauciu, kad nelabai. Dabar Vekos kainos normalios, kam orientuotis i kazkokias vidutinybes..

Apie Gealan IQ9000 girdėjau gerus atsiliepimus, ir ne iš kažko, o iš pažįstamo, kuris tame gilinosi ir lygino skirtingus profilius. Apie Veka, tai ir tarp jų yra ir geresnių ir prastesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 28, 20:44)
Apie Gealan IQ9000 girdėjau gerus atsiliepimus, ir ne iš kažko, o iš pažįstamo, kuris tame gilinosi ir lygino skirtingus profilius. Apie Veka, tai ir tarp jų yra ir geresnių ir prastesnių  g.gif

Butu gerai, kad tas pazistamas parasytu cia, ka ten prilygino. Vekos yra siltesniu ir ne tokiu siltu - ta norejot pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 28, 20:48)
Butu gerai, kad tas pazistamas parasytu cia, ka ten prilygino. Vekos yra siltesniu ir ne tokiu siltu - ta norejot pasakyt?

Pas visus yra siltesniu ir ne tokiu siltu. Bet yra ir kitų kriterijų, ne tik šiltumas. Tik neprašykit manęs dabar smulkiai pagrįsti - neseniai tik pradėjau apklausinėti įvairius gamintojus, o iki šiol labiausiai žinau inoutic profilius (fauga).
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 28, 21:03)
Pas visus yra siltesniu ir ne tokiu siltu. Bet yra ir kitų kriterijų, ne tik šiltumas. Tik neprašykit manęs dabar smulkiai pagrįsti - neseniai tik pradėjau apklausinėti įvairius gamintojus, o iki šiol labiausiai žinau inoutic profilius (fauga).

Nu ir kaip tie fauginiai profiliukai?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 28, 21:05)
Nu ir kaip tie fauginiai profiliukai?

Kodėl profiliukai? Jau girdisi gaidelė, kad ir čia rasit ką supeikti? smile.gif
Labiausiai viliojantis yra Energy passiv, tik aišku ir kaina jau didesnė. Bet gal verta atsisakyti spalvos, dėtis baltus langus, iš to energy passiv profilio nei spalvotus iš Top confort (jei jau apsispręsiu pirkti iš faugos). Kuo energy passiv labiau patiko - nes ten šiluminės savybės išgaunamos pačiu profiliu, į jį nėra pripuškiama putoplasto, kaip pas kitus gamintojus languose, kur Ug 0,7.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 28, 21:11)
Kodėl profiliukai? Jau girdisi gaidelė, kad ir čia rasit ką supeikti? smile.gif
Labiausiai viliojantis yra Energy passiv, tik aišku ir kaina jau didesnė. Bet gal verta atsisakyti spalvos, dėtis baltus langus, iš to energy passiv profilio nei spalvotus iš Top confort (jei jau apsispręsiu pirkti iš faugos). Kuo energy passiv labiau patiko - nes ten šiluminės savybės išgaunamos pačiu profiliu, į jį nėra pripuškiama putoplasto, kaip pas kitus gamintojus languose, kur Ug 0,7.

Nu blem, gal ir nieko.. Ug tai cia stiklo silumos perdavimo koeficientas, profilio Uf. Ir 0.95 - ne stebuklas. Vekos siltesni visi tokie. Butu idomu sulygint kainas. Kas gerai (turbut) - stiklajuostes tvirtinimas dviejuose taskuose (bet blyn, kas gi lauzia stikla..), o kas mane visuose kituose, apart Veka *** - vidurine tarpine tabaluoja kaip, atleiskit, birka, pazekit kaip Alfalaine atrodo.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 28, 21:29)
Nu blem, gal ir nieko.. Ug tai cia stiklo silumos perdavimo koeficientas, profilio Uf. Ir 0.95 - ne stebuklas. Vekos siltesni visi tokie. Butu idomu sulygint kainas. Kas gerai (turbut) - stiklajuostes tvirtinimas dviejuose taskuose (bet blyn, kas gi lauzia stikla..), o kas mane visuose kituose, apart Veka *** - vidurine tarpine tabaluoja kaip, atleiskit, birka, pazekit kaip Alfalaine atrodo.

Aš čia bendrą lango koeficientą turėjau omeny. Dėl trečios tarpinės aš jau čia nenutuokiu, reiktų gyvai profilius apžiūrėt. Energy passiv jau apžiūrėta (beje, turi tris tarpines ir stiklo pakete), kiti kol kas planuose. Dėl Veka - mums kaip ir atkrenta, nes jie neturi stumdomų durų sistemos. Mums reikia 1700 plotis stumdomos dalies, Veka maksimum 1100 siūlo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 28, 21:38)
Aš čia bendrą lango koeficientą turėjau omeny. Dėl trečios tarpinės aš jau čia nenutuokiu, reiktų gyvai profilius apžiūrėt. Energy passiv jau apžiūrėta (beje, turi tris tarpines ir stiklo pakete), kiti kol kas planuose. Dėl Veka - mums kaip ir atkrenta, nes jie neturi stumdomų durų sistemos. Mums reikia 1700 plotis stumdomos dalies, Veka maksimum 1100 siūlo  blush2.gif

Geras, reikes pasidometi, maciau Vekiniu stumdomu duru - jopsikmat kaip tvirtai atrodo, bet gali but del tu plociu... Butu labai idomu suzinot tu fauginiu kainas - jei nebutu sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 28, 21:41)
Geras, reikes pasidometi, maciau Vekiniu stumdomu duru - jopsikmat kaip tvirtai atrodo, bet gali but del tu plociu... Butu labai idomu suzinot tu fauginiu kainas - jei nebutu sunku smile.gif

ta prasme kainas? Jei tikitės pigiau tai ne - kainos panašios su kitų. Pvz. skaičiavo Bodesa su tuo šiltuoju veka profiliu ir Fauga su Energy passiv, tai kaina panaši, reikalo esmės nekeičia, bet kaip jau minėjau, stumdomų durų tokio dydžio kokio mums reikia nepadaro, o fauga daro ir dar didesnes gali padaryt. Aišku prabangiai jos kainuoja, bet norisi ax.gif o atsižvelgiant į tai, kad lauko duris darysime standartines, tai baldus ir pan planuojam per terasines duris nešiot, jei plotis tik 1100, tai nieko doro...
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 28, 21:51)
ta prasme kainas? Jei tikitės pigiau tai ne - kainos panašios su kitų. Pvz. skaičiavo Bodesa su tuo šiltuoju veka profiliu ir Fauga su Energy passiv, tai kaina panaši, reikalo esmės nekeičia, bet kaip jau minėjau, stumdomų durų tokio dydžio kokio mums reikia nepadaro, o fauga daro ir dar didesnes gali padaryt. Aišku prabangiai jos kainuoja, bet norisi  ax.gif o atsižvelgiant į tai, kad lauko duris darysime standartines, tai baldus ir pan planuojam per terasines duris nešiot, jei plotis tik 1100, tai nieko doro...

Nu taip, palyginimui idomu kainos. Del duru plocio - nebuvo baldu, kuriu nebuciau prasineses per buto duris (iskaitant tikrai, mano manymu ispudingu egzemplioriu smile.gif ),
tai tikiuosi ir name per paprastas visa manta susigabensiu - terasiniu nedarysiu isvis. Aisku, gal ir smagu tokias turet.. Bet kazkaip ypatingai netraukia. Ziuriu tipiniam lietuviui privalomas tipinis sprendimas - bet cia gal ner blogai.
Atsakyti
Aš čia bendrą lango koeficientą turėjau omeny. Dėl trečios tarpinės aš jau čia nenutuokiu, reiktų gyvai profilius apžiūrėt. Energy passiv jau apžiūrėta (beje, turi tris tarpines ir stiklo pakete), kiti kol kas planuose. Dėl Veka - mums kaip ir atkrenta, nes jie neturi stumdomų durų sistemos. Mums reikia 1700 plotis stumdomos dalies, Veka maksimum 1100 siūlo

Veka turi stumdoma sistema, ir plotis jos neriboja... pas mus bus 1500 stumdomos durys ir nei zodzio negirdejau kad "per placios".
Atsakyti
Kaip tai neturi?

Veka turi viska, lauko duris, terasos duris, nustumiamas duris, atkeliamas nustumiamas duris. Be viso to jos visos gali buti su spalva is lauko bei vidaus.

Nustumiamos vekos apribojimai iki 2.36m aukscio.

Nustumiamos, varcia tubut gali buti kad ir 4m plocio.. Pats turiu 2m plocio (bendras gaminys gaunas 4m vitrina)
http://www.youtube.c...h?v=nxs2PdNP4UI

Atkeliamos nustumiamos su plocio apribojimu iki 1.3m
http://www.youtube.c...h?v=YWXUT6N0h4g

Aš čia bendrą lango koeficientą turėjau omeny. Dėl trečios tarpinės aš jau čia nenutuokiu, reiktų gyvai profilius apžiūrėt. Energy passiv jau apžiūrėta (beje, turi tris tarpines ir stiklo pakete), kiti kol kas planuose. Dėl Veka - mums kaip ir atkrenta, nes jie neturi stumdomų durų sistemos. Mums reikia 1700 plotis stumdomos dalies, Veka maksimum 1100 siūlo  blush2.gif

Itariu kad cia kalba apie atkeliamas nustumiamas, jie gaminami iki 1.3m plocio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 29 rugpjūčio 2013 - 07:02