Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Būčiau dėkinga už patarimą blush2.gif Turim langą virtuvinį rytuose, svetainės vitriną 5m*2m. pietuose ir terasines į vakarus 2m* nepamenu ax.gif Svarstyme, ar kartais nevertėtų per du blokelius (80cm) dar užmūryt pietinę vitriną blush2.gif Fasadas truputį nukenčia, bet namo viduje man vien kiauros sienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2013 08 18, 22:38)
Būčiau dėkinga už patarimą blush2.gif  Turim langą virtuvinį rytuose, svetainės vitriną 5m*2m. pietuose ir terasines į vakarus 2m* nepamenu ax.gif Svarstyme, ar kartais nevertėtų per du blokelius (80cm) dar užmūryt pietinę vitriną  blush2.gif Fasadas truputį nukenčia, bet namo viduje man vien kiauros sienos blush2.gif

Sunku ką pasakyti nematant fasadų ar plano. Bet aš nebijočiau sumažinti jūsų vitrinos.
Pas mus pvz svetainės-valgomojo sienos ilgis yra 12 m, o joje du langai po 2 m pločio+ant kitos sienos išėjimas į terasą. Žiūrint ant popieriaus atrodė viskas normaliai, bet kai dabar išsimūrijo, tai atrodo, kad ta ilgoji siena kiaura.
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2013 08 18, 23:38)
Būčiau dėkinga už patarimą blush2.gif  Turim langą virtuvinį rytuose, svetainės vitriną 5m*2m. pietuose ir terasines į vakarus 2m* nepamenu ax.gif Svarstyme, ar kartais nevertėtų per du blokelius (80cm) dar užmūryt pietinę vitriną  blush2.gif Fasadas truputį nukenčia, bet namo viduje man vien kiauros sienos blush2.gif

Jus pirma pasvarstykite( jei jau turite sttybu leidima) ar tikrai norite keisti fasada? Tiksliau langu angas nes tai bus esminis nukrypimas nuo projekto ir jum reikes keisti projekta. Ir dar,kiek prisiklausiau,dar niekas nesiskunde kad ju langai dideli.. Skundziasi tie kurie ju neturi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 16, 20:12)
Zinot, ten isoreje, apacioje yra tokios skylutes, tai reikia labai stipriai priglausti makroflekso balioneli ir visa supusti i remo vidu.

blink.gif blink.gif blink.gif

ar po šio pokšto neatsiras langų tokiu būdu užpildytu makrofleksu? Lietuva yra stebuklų šalis, kur į visus klausimus užduotus google, atsakymus randi SM`e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 19 rugpjūčio 2013 - 13:00
Ką galvojat apie KÖMMERLING 88 proEnergyTec profilį? Blaškomės tarp šito ir KÖMMERLING 88 plus ...
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 08 20, 20:40)
Ką galvojat apie KÖMMERLING 88 proEnergyTec profilį? Blaškomės tarp šito ir KÖMMERLING 88 plus ...

Žiūrint kainos ir kokybės santykį, manau vienas geriausių pasirinkimų. Nelabai tinka dideliems langams, nes silpnesnis armavimas. 88 plius kiek šaltesnis bet tvirtesnis.
Baigiu ir aš pasirinkti proEnernergyTec.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 08 21, 11:30)
Žiūrint kainos ir kokybės santykį, manau vienas geriausių pasirinkimų. Nelabai tinka dideliems langams, nes silpnesnis armavimas. 88 plius kiek šaltesnis bet tvirtesnis.

Parasykit i plastikiniu langu tema, ten gal kazkas kazka.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 08 21, 11:30)

O kas yra dideli langai? Pas mus didžiausias turbūt 1.8x2... bet paskaičiavo, garantijas duoda tai kaip ir nelabai sukam galvą. Ar turėtumėm?
Atsakyti
Parekomenduokit, kas gamina nustumiamas vitrinas. Planuojam vitriną 3400 pločio, norim kad per pusę būtų nustumiama (1700). Kol kas žinau, kad Fauga gamina. Kiti siūlo nustumiama dalį daryt siauresnę, kad būtų patikima. Bet mums kažkaip norisi per pusę ir norisi rinktis ne iš vieno gamintojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 08 21, 21:26)
Parekomenduokit, kas gamina nustumiamas vitrinas. Planuojam vitriną 3400 pločio, norim kad per pusę būtų nustumiama (1700). Kol kas žinau, kad Fauga gamina. Kiti siūlo nustumiama dalį daryt siauresnę, kad būtų patikima. Bet mums kažkaip norisi per pusę ir norisi rinktis ne iš vieno gamintojo  blush2.gif

bandėt kalbėt su http://www.hermiolangai.lt/ ?
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 08 21, 20:43)
O kas yra dideli langai? Pas mus didžiausias turbūt 1.8x2... bet paskaičiavo, garantijas duoda tai kaip ir nelabai sukam galvą. Ar turėtumėm?

Reikėtų kalbėti apie varstomos dalies dydį. Jei jums iš ties tokio dydžio, varstomą, nesudalintą dalį pasiūlė tai turėtumėt smile.gif

Jei neklystu max plotis šiems langams 1,5 - 1,6 prie 1,6 aukščio. Prie 2 m aukščio gal kokia 1,1.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 08 22, 06:33)
Reikėtų kalbėti apie varstomos dalies dydį. Jei jums iš ties tokio dydžio, varstomą, nesudalintą dalį pasiūlė tai turėtumėt smile.gif

Jei neklystu max plotis šiems langams 1,5 - 1,6 prie 1,6 aukščio. Prie 2 m aukščio gal kokia 1,1.

Ai ne. Varstomos dalys tada pas mus nedidelės smile.gif
Atsakyti