Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(sania @ 2013 01 23, 09:51)
Tiksliai nepasakysiu (vyro ner  salia), bet kazkur 2-3 metai.

Aš tai girdėjau gandus, kad tos dujos per metus kažkur išeina lauk g.gif Neteisybė kaži? Mes svarstom, ar tada išvis verta argonu užpildyti.
Papildyta:
QUOTE(Daynews @ 2013 01 23, 09:55)
O gal kas turi kokių atsiliepimų apie Hermio langus Kaune. Pasiūlė mažiausią kainą su pilnai analogiškais profiliais kaip ir kitų konkurentų, bet abejojam dėl kokybės.

Aš irgi apie juos svarstau g.gif Jų perpardavinėtojai dar mažesnes kainas pasiūlė. Bet tai su bankrotu man pas juos kažkas neaišku smile.gif

http://www.rekvizita...rmio_projektai/

O apie "Domus langai" niekas jokių atsiliepimų neturit? Jų pasiūlymas kol kas geriausias, bet deja info apie juos pačius - nulis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 23 sausio 2013 - 10:32
QUOTE(manjana @ 2013 01 23, 12:05)
Aš tai girdėjau gandus, kad tos dujos per metus kažkur išeina lauk  g.gif  Neteisybė kaži? Mes svarstom, ar tada išvis verta argonu užpildyti.

As ir ta pati girdejau.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 01 23, 10:05)
O apie "Domus langai" niekas jokių atsiliepimų neturit? Jų pasiūlymas kol kas geriausias, bet deja info apie juos pačius - nulis...

Va apie Domus ir man idomu. Kaina gera, o info nulis. vmi.lt svetainėj irgi jų nerandu...
Atsakyti
kokius besirinktumet,ziurekit montavimo kokybe ! Kas is to jei pvz musu profiliai geri,langai 3 stiklu,o languose nera sandarumo,kreivi sleivi,zodziu nera ka ir sakyt, o prisissaukt ju neimanoma,bet as tokia pikta, kad jei reiks tai ir iki teismo daeisiu su Fauga,nes sumokejom tooookius pinigus ir toki mesla padare!
Atsakyti
Pirmiausiai 5 vartotojų teises skundą (su čekukiais, laiškų kopijomis, atitikties sertifakais ir visais kitais popieriukais), tėvam man rods prieš 6 metus ši firma vidurį žiemos savo langus pasiėmė ir visus pinigus sugrąžino smile.gif
Atsakyti
Na kai mes užsakinėjom langus, tai mus iškart perspėjo, kad yra spec. juosta, kuri klijuojasi ant lango rėmo ir sienos (čia tam, kad apsaugoti montažines putas), nes putos nėra amžinos, todėl jas reikia saugoti nuo drėgmės. Bet jau kaina tos juostos blink.gif , vienas metras nuo 7-12 Lt., o jeigu klijuosi ir iš vidaus ir iš išorės doh.gif . Vis dėlto manau, kad reikės užsakyti tos juostos bent iš vidaus apklijuot.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2013 01 23, 17:46)
Na kai mes užsakinėjom langus, tai mus iškart perspėjo, kad yra spec. juosta, kuri klijuojasi ant lango rėmo ir sienos (čia tam, kad apsaugoti montažines putas), nes putos nėra amžinos, todėl jas reikia saugoti nuo drėgmės. Bet jau kaina tos juostos  blink.gif , vienas metras nuo 7-12 Lt., o jeigu klijuosi ir iš vidaus ir iš išorės doh.gif . Vis dėlto manau, kad reikės užsakyti tos juostos bent iš vidaus apklijuot.

O kokią garantiją tom juostom duoda? Sertifikatą?
Atsakyti
Kazkaip nesidomejom dar, tik parodė kaip jos realiai atrodo, ir kad prieš darant apdailą būtų gerai jas užklijuoti. Kadangi mums iki apdailos dar toli, tai nesigilinom labai. Jų yra kelių rūšių, nes vienokios yra jei norima jas užtinkuoti, kitokios jei siena bus šiltinama. Tik tiek pamenu, kad jas reikia specialiai užsakinėti.
Būtų gerai, jeigu parašytų kokį atsiliepimą tie, kurie yra užsiklijavę tokias juostas.
Atsakyti
Siu juostu nauda nera lengvai apciuopama, sios juostos yra garui pralaidzios ir ne. Jos kaip ir raset apsaugo PU putas nuo dregmes ir taip issaugojamas sandarumas, angokrascius uztinkuoji, is isores padarai apdaila ir sudie eliza, juk nekrapstysi apdailos po metu kitu, kaip ten atrodo viskas, cia papildoma apsauga ir tiek. Man papildomai jos kainavo apie 1500 lt. Kolkas retai dar dedasi sias juostas cia pas mus lietuveleje, daug zmoniu apie jas net nera girdeje, o ir montuotojai apie jas nutyli, juk daugeliui rupi tik kaina, vienetai iesko paciu silciausiu langu, koks montavimo budas efektingiausias apsaugant nuo silumos nuotekio.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2013 01 23, 17:46)
Na kai mes užsakinėjom langus, tai mus iškart perspėjo, kad yra spec. juosta, kuri klijuojasi ant lango rėmo ir sienos (čia tam, kad apsaugoti montažines putas), nes putos nėra amžinos, todėl jas reikia saugoti nuo drėgmės. Bet jau kaina tos juostos  blink.gif , vienas metras nuo 7-12 Lt., o jeigu klijuosi ir iš vidaus ir iš išorės doh.gif . Vis dėlto manau, kad reikės užsakyti tos juostos bent iš vidaus apklijuot.

Aš pirkau tas juostas iš Soudal.lt (Vilniuje). Išorėje klijavau Soudal Folienband Outside . Viduje Soudal Folienband Inside. Abi juostas pirkau 7.5cm pločio (yra ir platesnių). Metro kaina 2,9Lt. Rulone 25m.
Galite tartis su firma, iš kurios langus pirksit, kad suklijuotų jūsų nupirktas juostas. Tačiau manau, kad maža tikimybė jog suklijuos kokybiškai, o už darbą paprašys nemažai pinigų. Taip, kad geriau patiems tas juostas klijuoti.
Patarimas. Juostas reikia priklijuoti ant rėmo prieš dedant langus, o ne poto kai sudėti langai ir siūlės užpustos montažinėmis putomis. Pagooglinkit ir tikrai surasite info, kaip reikia teisingai klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 01 23, 10:05)
Aš tai girdėjau gandus, kad tos dujos per metus kažkur išeina lauk  g.gif  Neteisybė kaži? Mes svarstom, ar tada išvis verta argonu užpildyti.

Kai kažkada dirbau su mediniais langais, kiek teko kalbėti su stiklo paketų gamintojais, tai per metus išgaruoja apie 1% argono iš stiklo paketo. Jei paketas išsisandarina, tai jame atsiranda kondensatas (pradžioje vos matomas rūkelis ant stiklo). Svarbu yra, kad gaminant stiklo paketą su selektyviniu stiklu atidarytas/išhermetintas selektyvinio stiklo pokas būtų sunaudojamas gana greitai, nes kitaip selektyvinio stiklo plėvelė (kelių metalų oksidas) reaguoja su oru ir praranda šilumos atspindėjimo savybes. Žinoma, jei kokia mažesnė stiklo paketų gamyklėlė nesuspės greitai sunaudoti pradaryto stiklo poko, niekas to labai nepastebės (vizualiai), tik sąskaitos už šildymą bus biški didesnės blink.gif
Atsakyti
Sveiki,prašau,gal kas galėtų pakomentuoti šiuos langus:
KS-18t-4-20t-KS
Ar jie verti kokio dėmesio,prašiau pačių šilčiausių smile.gif
Varstymo mechanizmai- vokiečių Gretsch Unitas
Stiklas-Pilkington(Japonija),Guardian(JAV),AGC(Japonija)-tai kaip suprantu,čia turbūt galima pasirinkti iš šių.
Garantinis aptarnavimas 5 metai.
Iš anksto Ačiū už komentarus. 4u.gif
Atsakyti