QUOTE(Ramusis Svecias @ 2013 01 12, 16:47)
Mintui
Sveiki,gal galite pasidalinti,ka dabar darytumete kitaip,jei butumet nepaklause statybininku? Noretusi isvengt tokiu klaidu ateity. jei negalite sioj temoje, buciau dekingas jei parasytumet i AZ. Aciu
Sveiki,gal galite pasidalinti,ka dabar darytumete kitaip,jei butumet nepaklause statybininku? Noretusi isvengt tokiu klaidu ateity. jei negalite sioj temoje, buciau dekingas jei parasytumet i AZ. Aciu
Sveiki,
pirma klaida buvo, kai paklausiau statybininkų ir kartu su pamatais išbetonavau polius terasai, bei automobilio pavėsinei. Dabar ta iš žemės, šalia namo išlindus armatūra trukdo nerealiai ir transportui privažiuoti ir traumų susižalojus į ją buvo. Tuos polius išsibetonuot aš ir po metų galėčiau ir nieko tokio nebūtų nutikę. Matot statybininkai bapkių galėjo daugiau susižerti, tai jiems naudinga buvo maksimaliai daug darbų iškarto padaryti.
Tai buvo pirma mano pažintis su statybininkais. Daugiau tokių labai krentančių kliauzų stengiausi išvengti, bandau savo protu vadovautis, bet pastoviai su tokio lygio patarimais susiduriu ir dar kelis esu praleidęs, bet jie jau mažiau reikšmingi.
Atkreipiau dėmesį, kad statybininkai patarinėja tik tais atvejais, kada jie mato gausią daugiau pelno, arba moka tik taip ir tik su tomis medžiagomis dirbti, tad nieko keisto, jei sugalvosi, ką įmantresnio, darbininkai bandys atkalbėti "kabindami makaronus", kad tik vargo mažiau turėtų. Reti atvejai, kad darbininkas taip nuoširdžiai, be naudos sau, bandytų pagelbėti patarimais.