Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Ka manot apie toki vitrinos perskirima virsuje?

http://www.veikme.lt...59/dir2/5_1.php

Taip is akies numatavus visi langai yra grubiai 2,3m nuo grindu, vitrina yra ~2,6 ir perskyrimas kokia 0,3m.

Ar tai gerai ziuris jusu nuomone? Praktiska? Gal imanoma tai panaudot kaip fortke vedinimui smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 06 04, 20:43)
Ka manot apie toki vitrinos perskirima virsuje?

http://www.veikme.lt...59/dir2/5_1.php

Taip is akies numatavus visi langai yra grubiai 2,3m nuo grindu, vitrina yra ~2,6 ir perskyrimas kokia 0,3m.

Ar tai gerai ziuris jusu nuomone? Praktiska? Gal imanoma tai panaudot kaip fortke vedinimui smile.gif ?

Naudos iš tos nedidelės stikliuko dalies mažai, šviesos pritekėjimai minimalūs, bet dėl jų, lango šalčiausios dalies-rėmo plotas padidėjo keleriopai, kas ženkliai sumažina bendras lango šilumines savybes. Dėl ventiliacijos tikrai manau, kad galima bus sugalvoti ir geresnių variantų.

Man panaši dilema. Kai kurios langų firmos siūlo vitriną 6m2 skelti pusiau, kiti sako, kad sudėsim storesnius (ne 4 mm, o 6 mm stiklus) ir viskas bus gerai, tik stiklo paketas bus sunkesnis ir brangesnis (brangesnis keitimas nelaimės atveju). Tik mano atveju, storesni stiklai mažina argono tarpelių storį, tai reiškia - mažėja stiklo paketo šiluminės savybės, tad papildomas rėmas bendras lango šilumines savybes įtakoja mažiau.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 06 04, 22:02)
Naudos iš tos nedidelės stikliuko dalies mažai, šviesos pritekėjimai minimalūs, bet dėl jų, lango šalčiausios dalies-rėmo plotas padidėjo keleriopai, kas ženkliai sumažina bendras lango šilumines savybes. Dėl ventiliacijos tikrai manau, kad galima bus sugalvoti ir geresnių variantų.

Man panaši dilema. Kai kurios langų firmos siūlo vitriną 6m2 skelti pusiau, kiti sako, kad sudėsim storesnius (ne 4 mm, o 6 mm stiklus) ir viskas bus gerai, tik stiklo paketas bus sunkesnis ir brangesnis (brangesnis keitimas nelaimės atveju). Tik mano atveju, storesni stiklai mažina argono tarpelių storį, tai reiškia - mažėja stiklo paketo šiluminės savybės, tad papildomas rėmas bendras lango šilumines savybes įtakoja mažiau.

Pas mus bute siltuoju metu langai praktiskai visad praviri, ne tik del oro pritekejimo bet ir del naturaliu garsu (triuksma kelenciu dalyku aplinkui nera, sudeti roletiniai tinkleliai nuo uodu).

Sklype uodu be proto, neisivaizduoju kaip tokiu oru galetu megautis tokia gaivia vasara. Tinklelio nuo uodu i stumdomas duris nesudesi, padaryti kazkoki atskira varstoma langa nekaip fasade atrodys, priverstini vedinima labiau saltuoju metu noreciau naudot.

Del siluminiu savybiu viskas aisku, jai tai butu ne pietine puse tokio varianto ne nesvarstyciau.

PS pas mane nisa pagal projekta buvo apie 9m, viduri kambario metaline kolona, masciau apie 4 praktiskai kvadratinius langus kuriu vienas butu buves nustumiamas. Bet del mediniu ilgio apribojimu perskyriau nisa plytine 1m plocio siena. Nesinoretu kad du medinius remus sujungtu per viduri, bent jau bute taip sujungtas plastikinis remas praleidzia kazkiek vejo...

Pasak situ
http://www.vilbaivaf...tumiamos-durys/
ju lango remas gali but iki 12mx3.5m smile.gif megink pasidomet, pagal viska itariu kad kaina "nebloga" turetu but smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 05 birželio 2012 - 06:37
QUOTE(U_gutė @ 2012 03 04, 18:43)
Mes su vyru pasirinkom medinius šiltus 92 profilio langus ir stumdomas terasines duris, užsakinėjom iš Vilbaiva Fenster, ši žiema mums pirma ir kol kas viskas puikiai.

Gal dar kokiu atsiliepimu apie ju langus?
Atsakyti
Sveikos.

Gal galite pasiūlyti Kaune plastikinių langų gamintojus, tokius, kurie suteiktų gerą kokybę ir kainą smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Laurita_1 @ 2012 06 04, 15:31)
Butu idomu, kad kas apsviesu kokie mediniu langu oagaminimo terminai g.gif Parodoj vadybininkai minejo 2 savaites, bet kazkaip nerealu atrodo.

mums medinius langus gamino beveik 2men, greiciau nei per 6sav nelabai imanoma, sakyciau. Dbr daro medines vidaus duris, tai irgi min 6sav.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal kas turite "sulankstomus" terasinius langus? gal zinot kaip ju kaina- kokie apribojimai auksciui?
Atsakyti
Koks dar plastikiniu langu profilis, be Rehau Geneo, gali talpinti 52 mm stiklo paketa? Aciu.
Atsakyti
labas,as su klausimu,keisime langus,skaitau visas temas,ieskau komentaru,
mane domina tamsintu stiklu,gal veidrodiniai langai,
gal kas turit ,butu idomios nuomones,kaip su jais kambary,kaip is lauko.
paziureti man jie idomus tik kazi kaip praktine puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 06 liepos 2012 - 15:12
QUOTE(lingomina @ 2012 07 06, 15:06)
labas,as su klausimu,keisime langus,skaitau visas temas,ieskau komentaru,
mane domina tamsintu stiklu,gal veidrodiniai langai,
gal kas turit ,butu idomios nuomones,kaip su jais kambary,kaip is lauko.
paziureti man jie idomus tik kazi kaip praktine puse.

su jais viduje bus tamsiau nei su netonuotais stiklais.
Atsakyti
Sveiki.Mane domina stoglangiai.Gal kas dejotes paskutiniu metu,kokios kainos tu langu su idejimu? g.gif Aciu.
Atsakyti
Taip Pat gal dejotes kas trikampi dideli langa antrame namo aukste?Norejau pasidoemti kainomis ir praktiskumu.Tarkim jei darai is to kambario kuriame trikampis langas balkona,kaip su isejimu i ji?
Atsakyti