Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus odontologijos kabinetas

Mano merginai yra 5 su pusę metukų, jai jau pasikeitė apatiniai du dantukai ir prie viso to išaugo gale dar du dantys, tai viso dabar turi 22 dantis. Perskaičiau daug literatūros, bet visur radau, kad dantys papildomi pradeda augti tik pasikeitus pieniniams, tai kaip suprasti dabar, beto galiniai dantukai dalinai yra po dantenom, ar reik pagalbos jiems išlysti ar ne, nes bijau, kad neusgestu.
Atsakyti
patarkit. Mano vaikui 6 m. iskrito pirmas apatinis dantukas. Kaip ir laikas, kaip ir normalu, bet... jis sake, kad buvo uzsigaves. kaip dabar zinoti ar jis iskrito laiku? ar uzsigavo ir isjudino ta danti? ar neliko kokios nuluzusios saknies? nenoriu buti kazkokia baile ir iskritus dantukui begti pas dantiste blush2.gif ka jus manot?
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zinote jeigu stovi Darbo Birzoi tai kiek zinau uz odontologes paslaugas moketi nereikia, tik uz plombas, o kiek jos kainuoja?? labai smalsu. aciu.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 12, 17:50)
Sveiki. Gal kas zinote jeigu stovi Darbo Birzoi tai kiek zinau uz odontologes paslaugas moketi nereikia, tik uz plombas, o kiek jos kainuoja?? labai smalsu. aciu.

kaip suprantu, tai klausiat apie polikliniką? man daugiausiai yra tekę mokėti už kanalų plombavimą, apie 40 lt, o šiaip, paprastos plombos, priklausomai nuo dydžio, tai iki 20 lt maždaug.
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2012 03 13, 20:15)
kaip suprantu, tai klausiat apie polikliniką? man daugiausiai yra tekę mokėti už kanalų plombavimą, apie 40 lt, o šiaip, paprastos plombos, priklausomai nuo dydžio, tai iki 20 lt maždaug.

Taip, apie poliklinika..
Aha, supratau tada, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2012 03 13, 20:15)

Ai dar idomu suzinoti, ten leidzia visokius nuskausminamuosius.. kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 20, 09:59)
Ai dar idomu suzinoti, ten leidzia visokius nuskausminamuosius.. kiek jie kainuoja?

10-20 lt.mes Vilniuje mokam po 10
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 20, 08:59)

nieko nekainuoja, leidžia juos visada. medžiagas irgi normalias naudoja, plombas analogiškas, kaip ir privačiuose kabinetuose. tik aplinka ne tokia graži mirksiukas.gif
ir dar tenka ilgokai laukti vizitų, tai tas bendras dantų tvarkymo alikas išsitęsia, bet šiaip, ndeturiu jokių priekaištų poliklinikos odontologams, tik geru žodžiu galiu paminėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fever Ray: 20 kovo 2012 - 20:30
QUOTE(Fever Ray @ 2012 03 20, 21:28)
nieko nekainuoja, leidžia juos visada. medžiagas irgi normalias naudoja, plombas analogiškas, kaip ir privačiuose kabinetuose. tik aplinka ne tokia graži  mirksiukas.gif
ir dar tenka ilgokai laukti vizitų, tai tas bendras dantų tvarkymo alikas išsitęsia, bet šiaip, ndeturiu jokių priekaištų poliklinikos odontologams, tik geru žodžiu galiu paminėti.

Ir as jokiu priekaistu poliklinikos odontologams neturiu smile.gif tiesiog as paskutini karta buvau pas odontologe kai dar nepilnamete buvau, ir tuomet man nemokamai tos paslaugos kainavo. O dabar tenka vel apsilankyti taciau esu pilnamete ir labai idomu suzinoti kiek visa tai kainuotu, mazdaug... Tarkim kanalu gydymas, plombavimas ir nuskausminimas... beje as stoviu Darbo Birzoi, esu bedarbe. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 22, 19:49)
Ir as jokiu priekaistu poliklinikos odontologams neturiu smile.gif tiesiog as paskutini karta buvau pas odontologe kai dar nepilnamete buvau, ir tuomet man nemokamai tos paslaugos kainavo.  O dabar tenka vel apsilankyti taciau esu pilnamete ir labai idomu suzinoti kiek visa tai kainuotu, mazdaug... Tarkim kanalu gydymas, plombavimas ir nuskausminimas...  beje as stoviu Darbo Birzoi, esu bedarbe. blush2.gif

bet kuriuo atveju uz medziagas reikes moketi,mes netgi vaikui mokam.tik jau uz darba nereikes primoket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 23, 14:05)
bet kuriuo atveju uz medziagas reikes moketi,mes netgi vaikui mokam.tik jau uz darba nereikes primoket 4u.gif

ką tik gyde kanalus "nemokamai", per tris kartus sumokejau 160 lt. suprantu, kad privaciai buciau sumokejusi daug daugiau.
Papildyta:
Patarkite, mergaitei 6 metu buvo plombuoti pieniniai dantukai, dvi plombos po metu iskrito ir danties praktiskai neliko. ka daryti, ar traukti, nes taisyti nebera ko, ar tai nepakenks nuolatiniams dantukams?
Atsakyti
QUOTE(rassi @ 2012 03 28, 18:56)
ką tik gyde kanalus "nemokamai", per tris kartus sumokejau 160 lt. suprantu, kad privaciai buciau sumokejusi daug daugiau.
Papildyta:
Patarkite, mergaitei 6 metu buvo plombuoti pieniniai dantukai, dvi plombos po metu iskrito ir danties praktiskai neliko. ka daryti, ar traukti, nes taisyti nebera ko, ar tai nepakenks nuolatiniams dantukams?

traukti negalima.tos sakneles laiko vieta nuolatiniams dantims,jei israusit su saknim-gali paslinkti lankas.ta tema jau buvo diskutuota sioje temoje ne karta 4u.gif
Atsakyti