Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Ačiū visoms už sveikinimus... Keista diena ta gimtadienis... nespėji visiems iš karto ir padėkoti blush2.gif blush2.gif

Daimushka, o sesutė tavo labai miela. Labai graži porelė thumbup.gif
Akytės tikrai labai gerai padarytos, o kokios blakštienoš!!! biggrin.gif
Čia virveliniai vokai? Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Pedingtonai, su gimtadieniu!!! Meškis gražuolis, Deimushka tavo irgi wub.gif

Im-bear, aš negaliu neprisidėt prie akcijos!!!! Bus kaip su konkursu nemiegosiu naktim bet pasiūsiu smile.gif
Atsakyti
Deimushka, jau tavo bloge palikau komplimentui mazylei ))) wub.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 23, 19:11)
Im-bear, aš negaliu neprisidėt prie akcijos!!!! Bus kaip su konkursu nemiegosiu naktim bet pasiūsiu smile.gif

dragonfly*, kito is taves ir nesitikejau mirksiukas.gif Aciu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pedingtonai, su gimtadieniu!!! Meškis gražuolis, Deimushka tavo irgi wub.gif

Im-bear, aš negaliu neprisidėt prie akcijos!!!! Bus kaip su konkursu nemiegosiu naktim bet pasiūsiu smile.gif tru tu tu. beje o kaip bus jei neparduos meškio? ar grąžins jį man?
Atsakyti
dragonfly*, kazkaip postus savo kartoji ))))

Negali buti, kad neparduos tavojo meskiuko - su rankom atples biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pranešti džiugią naujieną-LTsaulelei šiandien gimė sūnus!
Sveikiname ją ir mažąjį meškutį Rokutį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

deimushka, Pedingtonai - kokie puikūs jūsų meškiukai! wub.gif thumbup.gif smile.gif Išties labai gražūs ir įdomūs, detalės apmąstytos. Labai įdomu apžiūrinėti tokius meškučius, iškart akį patraukia.

Anksčiau man patikdavo ir nuogi meškučiai, tokie-tik pats maškutis, daugiau nieko. Dabar jau būtinai norisi kažko daugiau-tai aksesuarų, tai drabužėlių, kaip sakoma-kad būtų kur akis paganyti smile.gif Na, mažų mažiausiai turėtų būti įdomus tonavimas ar pati išraiška, jei jau nieko kito nėra.Kartais mielas meškiuko snukutis ar nenusakomai šilta išraiškėlė atperka viską...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 23 kovo 2010 - 21:44
Deimushka, pala pala, o kiek metų jau meškius siuvi? smile.gif Nes darbelis žiauriai kokybiškas atrodo bigsmile.gif . Tikrai neįsivaizduoju kaip tokiem mažiem kleckam taip tobulai akytes apdorot doh.gif . Nu žiauriai fainiai wub.gif

Dideliausi sveikinimai LT Saulelei!!!
4u.gif
Atsakyti
Jetau, mergaitės, ačiū už komplimentus blush2.gif Labai šaunią mokytoją turėjau, tai stenguosi jos neapvilti wub.gif O iki nepriekaištingos kokybės, ištikrųjų, tai dar oi kaip toli...

Ir nuoširdžiausi sveikinimai LT Saulelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 23 kovo 2010 - 23:07
Deimushka, labai grazi mergyte-meskyte wub.gif
LTsaulele, nuosirdziausi sveikinimai wub.gif

Atsakyti
O aš kaip tik ką tik sugalvojau pasidomėt, kaip ten LTsaulelei einasi biggrin.gif pasieskojau, nagi super thumbup.gif thumbup.gif Sveikiniami 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valiooooo!!!! Sveikinimai LT saulelei!!!!!
clap.gif 2.gif
Atsakyti
Deimushka, labai gražūs meškiukai wub.gif Mane sužavėjo subtilūs drabužiukai. Šaunulė, viskas išbaigta, vientisa.

LT Saulelei meškiški linkėjimai 4u.gif
Atsakyti