Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Gerulis mažylis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Aš vat kaip tik šiandien ir mąsčiau apie meškų skirtingumą. Yra nemažai žinomų atorių, kurių meškiukai kaip ir panašūs - didesni, mažesni, bet iš snukučio iš karto aišku, kieno darbas. Iš kitos pusės, kai siuvi jau nemažai laiko, tai kaip išrasti dviratį per naują? Jis vis tiek bus su dviem ratais lotuliukas.gif Taip ir meškos. Padarai nosiuką didesnį , mažesnį, o kai pabaigi - žiūri, vėl tavo meška....ne kartą atsisėdus "iš dangaus" paišiau lekalus, o pasiuvus suprantu, kad meška kaip ir ta pati... smile.gif
Taigi, nuo braižo nepabėgsi, o ir nebėgu smile.gif
Zhuvycia, suintrigavai čia mus, visos išsiožioję laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 06, 10:59)
Ačiū, merginos 4u.gif
Aš vat kaip tik šiandien ir mąsčiau apie meškų skirtingumą. Yra nemažai žinomų atorių, kurių meškiukai kaip ir panašūs - didesni, mažesni, bet iš snukučio iš karto aišku, kieno darbas. Iš kitos pusės, kai siuvi jau nemažai laiko, tai kaip išrasti dviratį per naują? Jis vis tiek bus su dviem ratais lotuliukas.gif  Taip ir meškos. Padarai nosiuką didesnį , mažesnį, o kai pabaigi - žiūri, vėl tavo meška....ne kartą atsisėdus "iš dangaus" paišiau lekalus, o pasiuvus suprantu, kad meška kaip ir ta pati... smile.gif
Taigi, nuo braižo nepabėgsi, o ir nebėgu smile.gif
Zhuvycia, suintrigavai čia mus, visos išsiožioję laukiam lotuliukas.gif

Aha, aš irgi manau, kad tas pats žmogus siūna tokias pačias meškas. Nebent nutaria visiškai radikaliai pakeisti savo braižą, bet, žiūrėk, po kiek laiko vėl grįžta prie to paties.

Pedingtonai - tavo Sunnis labai labai teisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėėėėli, su gimtadieniu tave happybday.gif group.gif birthday.gif oro_buckis.gif

(žiūrau, vėžiukai valdo)

Aha, tiesa, raportuoju - aksesuarai nulipdyti (Im-bear, pamiršau tau visai pasakyti, kol prisiruošiau pas tave modelino, pakeičiau aksesuarus naujam meškiui, taip kad nebereikia rudo), beje, kaži kiek ji edžius, mažiukai tokie daikčiukai iš lėlinio modelino, 1-1,5 cm skersmens. Beliks nudažyti ir fotkijamės, nekantrauju pati thumbup.gif
Atsakyti
Jurginėli, sveikinimai dideliausi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Jurginėli-su Gimtadieniu!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir cia dar karteli pasveikinsiu Jurgineli su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Nu, tai čia mano mylimojo Brava...
Didelių dvasinių permainų ir išgyvenimų palydovė bei išdava ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kam persikų? bigsmile.gif
Atsakyti
O jau AKYS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 07 08, 18:09)
Nu, tai čia mano mylimojo Brava...
Didelių dvasinių permainų ir išgyvenimų palydovė bei išdava  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kam persikų?  bigsmile.gif

Šauniausi darbai tokių metu gimsta pas kūrėjus, nuostabu smile.gif
Atsakyti
Na, pagaliau, Zhuvycia, išvydom tavo Bravą smile.gif Bravo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražuolė, mėlynakė, bolndinė..oi blush2.gif brunetė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai dailūs persikai niam niam niam...o kaip jin juos siūlo biggrin.gif Tikrai susigundyčiau paragauti ! vnž - GRAŽU wub.gif
Atsakyti
Liepsnike, turbūt ne akys o blakstienos lotuliukas.gif

CiaRuta - aha, aš irgi taip manau, nors gal Brava nėra mano pati pati labiausiai vykusi, bet labai jautriai išgyventa blush2.gif

Pedingtonai, padružke mano, nu bajk jau čia blush2.gif
Atsakyti