Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 04, 08:05)
Sveikos, visos. Turiu prašymėlį: gal kas turi diskų miniukams: 12-max 15 mm? labai jau reikia blush2.gif

O!ačiū, Ievushkai, jau turiu thumbup.gif
Atsakyti
Ievuschka, mano ALice novice bear kategorijoje. Aciu tau blush2.gif Nezinojau (ir dabar nezinau tongue.gif ) ar galiu rodyti.
Atsakyti
Mergaites,imeskit nuoroda ax.gif Im-bear zveriukus radau,o kitu-niekaip schmoll.gif blush2.gif Gal ne ten ieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 07 04, 14:23)
Mergaites,imeskit nuoroda ax.gif Im-bear zveriukus radau,o kitu-niekaip schmoll.gif  blush2.gif Gal ne ten ieskau biggrin.gif

Balsavimas

Man atrodo, as tau sita nuoroda ir siunciau biggrin.gif Tu maniskius gal URSA balsavime radai drinks_cheers.gif
O TBAAF saite reikia uzsiregistruoti, nes kitaip neleis balsuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 04 liepos 2010 - 14:26
Jau radau viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 07 03, 22:30)
Iš visos širdies sveikinu mūsų mylimą Zhuvytelę su gimtadieniu 
Esu laiminga, kad susipažinau su tavimi, mieloji 

QUOTE(jurginelis @ 2010 07 03, 23:19)
As taip pat prisidedu prie sveikinimu  Aciu tau, Zhuvycia, uz draugiskuma ir energijos uztaisa, kuris spinduliuoja net per monitoriu

QUOTE(pudra @ 2010 07 04, 01:35)
Nors ir pora valandų per vėlai , bet taip pat norėčiau pasveikinti vieną smagiausių ir nuoširdžiausių mūsų meškiniautojų su gimtadieniu! Bus tų meškinų, Zhuvycia,  smagu jau vien todėl, kad esi mūsų kompanijoje

Oi, mergytės, atėjau aš, supranti, apie meškius pasiskaityti, o čia mat, tortas, arbata man paruošta aušta blush2.gif Ačiū labai už sveikinimus
clap.gif clap.gif clap.gif Nebeįsivaizduoju, ką beveikčiau be SM, FB ir Teddy B lotuliukas.gif

Beje, jau išūžiau jums ausis apie drugelius ir grįštančius meškius, bet dabar jau tikrai tikrai yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Stovi va, mėlyom akelėm į mane žvelgia ir laukia tonavomo bei aksesuaro mirksiukas.gif Kitą sav turėtume pasirodyti yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Įsirašiau ir aš į mini meškučių gamintojų gretas biggrin.gif ir ką gi, patiko thumbup.gif
Ačiū, Ievushkai, kad pagelbėjo man realizuoti idėją smile.gif
Susipažinkite - meškutis 12 cm Sunny, visas pasiūtas kaip tikros meškos su visais sąnariais, akiais, nosiais lotuliukas.gif

user posted image

Daugiau nuotraukų Sunny
Atsakyti
Koks mielas meskutis wub.gif wub.gif wub.gif Tikras Sunny thumbup.gif Sypsena man is karto iki ausu nusidrieke ji pamacius wub.gif
Atsakyti
Labai mielas, vis tik man mazi labiausiai veza smile.gif wub.gif
Super 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Jurginėli ir Saullute 4u.gif Aš tai net nežinau, kas mane labiausiai veža: su miniais kas gerai, kad greitai rezultatas matosi biggrin.gif O didesnių - procesas veža lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 07 04, 16:35)
Stovi va, mėlyom akelėm į mane žvelgia ir laukia tonavomo bei aksesuaro  mirksiukas.gif Kitą sav turėtume pasirodyti yahoo.gif

Jau kaip laukiam!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 05, 09:35)
Susipažinkite - meškutis 12 cm Sunny, visas pasiūtas kaip tikros meškos  su visais sąnariais, akiais, nosiais lotuliukas.gif

Neapsakomai simpatiškas mažylis išlaikytam Pedingtono stiliuje wub.gif
Atsakyti
Va va, aš irgi norėjau pasakyti, kad didelis meškiukas ar mažas-jis vistiek pedingtoniškas biggrin.gif Iš tolo autorių atpažinti galima mirksiukas.gif
Labai fainuolis tavo Sunny, Pedingtonai thumbup.gif

Zhu-vy-cia ,Zhu-vy-cia, Zhu-vy-cia!!!!!!!!!!!
Laukiam meškio!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 05 liepos 2010 - 23:15