Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Žm@nytė, Zhuvycia, Pedingtonas, prapieste, aciu, mergaites uz palaikyma ir gera nuotaika vakare lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pioneer.gif prabalsavau !
Atsakyti
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Prabalsavau už mūsiškes meškiniautojas, nors tiesą sakant, daugiau ir nebuvo už ką. Mūsų meškiai , lėlės ir t.t. - GRAŽIAUSI!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pedingtonai - visiškai sutinku. Neskaitant kelių jau ir taip nusipelniusių kūrėjų meškių - lietuviški meškiai patys gražiausi thumbup.gif
Atsakyti
Koks neapsakomas jausmas, kai gali savo balsa atiduoti uz sava zmogu wub.gif wub.gif wub.gif
MB irgi buvo trumpam atejes paziureti, ka taip isijautusi tyrineju kompo ekrane lotuliukas.gif Mano nuostabai jis taip pat pasake, kad "lietuviski" meskiai patys fainiausi thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Pabalsavau ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 07 03, 12:25)
Pedingtonai - visiškai sutinku. Neskaitant kelių jau ir taip nusipelniusių kūrėjų meškių - lietuviški meškiai patys gražiausi  thumbup.gif

Ir as sutinku biggrin.gif Musu meskiukai ir leles buvo graziausi, tai tik uz juos ir balsavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iš visos širdies sveikinu mūsų mylimą Zhuvytelę su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Esu laiminga, kad susipažinau su tavimi, mieloji drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat prisidedu prie sveikinimu clap.gif oro_buckis.gif Aciu tau, Zhuvycia, uz draugiskuma ir energijos uztaisa, kuris spinduliuoja net per monitoriu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia-dar kartą sveikinu tave su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir aš tik ką peržiūrėjau galybę konkurso dalyvių nuotraukų. Dar nebalsavau, nes nuovargis daro savo-akys merkiasi, bijojau ką lietuviško savo pražiopsoti. Ryt poryt šviežiom akim balsuosiu pioneers.gif

Jurginėli-o kur tavo meškis/-iai? Aš gal kažką pražioplinau , neatpažinau g.gif Prašau pasakyti mirksiukas.gif
Pedingtonai-o tavo tik vienas?
dragonfly-du pamačiau,
Pudros-irgi du kūrinius,
Im-bear-berods tris.
Kažin, ar teisingai?
Atsakyti
Nors ir pora valandų per vėlai ax.gif , bet taip pat norėčiau pasveikinti vieną smagiausių ir nuoširdžiausių mūsų meškiniautojų su gimtadieniu! birthday.gif Bus tų meškinų, Zhuvycia, mirksiukas.gif smagu jau vien todėl, kad esi mūsų kompanijoje group.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos, visos. Turiu prašymėlį: gal kas turi diskų miniukams: 12-max 15 mm? labai jau reikia blush2.gif
Atsakyti