Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Ievushka - grožis nematytas, ypač akys, nuotaika visa katytės wub.gif wub.gif wub.gif Man lbai patinka jos stovėsena - to snuleistos rankytės tokios melancholiškos, kaip ir akys... Ir spalva nuostabi viso žvėrelio. Labai labai gražu (o kur čia Egiptas ta iman visai neaišku g.gif )
Atsakyti
Ievushka, man irgi tavo katytė Sofi labai graži 4u.gif Tikra modistė - suderinta nuo galvos iki kulnų smile.gif
Atsakyti
Arbatėle, Zhuvycia, Pedingtonai- man smagu, kad įvertinot mano katytę biggrin.gif Visgi-pirmąkart tokį gyvūną kūriau/siuvau/vėliau ax.gif

Zhuvycia-o kai dar ji neturėjo akių, anei nosytės, nei ūsų, buvo tik pasiūta galva ir nubadytas snukutis, grynai egiptietiška katė buvo. Paskui tos visos detalytės ir tonavimas užgožė tuos bruožus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 25 birželio 2010 - 20:55
Nuostabi katyte, ievuschka!!! Labai ispudingas darbelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, meškiniautojos 4u.gif
Noriu priminti, kad nepamirštumėt palaikyt saviškių mirksiukas.gif

Spausti čia - http://cyberdendesig...0/Category1.htm

Iš viso yra 15 kategorijų. Už kiekvieną kategoriją balsuojam atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū tau, pudryte, už agitaciją 4u.gif Bet kaip svarbu yra gražios kokybiškos nuotraukos drinks_cheers.gif Dideliausi linkėjimai nuotraukų autoriui MarijuiB

Mergaites, kadangi iš mūsiškių mergaičių daugiau niekas šiame konkurse nedalyvauja, tai paprašysiu jūsų pagalbos biggrin.gif Prabalsuokite, prašau už mano dalyvius (kategorijos 11, 12, 14 ir 15 ))) Štai jie:

user posted image

Balsavimo nuoroda yra viršuje - pudros poste

O už kelių dienų prasidės kitas balsavimas TTBAF saite, tai ten jau mūsų mergaičių nemažai dalyvaus - oi teks pasukt galvą balsuojant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 07 02, 00:54)
Ačiū tau, pudryte, už agitaciją  4u.gif Bet kaip svarbu yra gražios kokybiškos nuotraukos  drinks_cheers.gif  Dideliausi linkėjimai nuotraukų autoriui MarijuiB

Nėr už ką drinks_cheers.gif Linkėjimai perduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
būtinai bigsmile.gif
Atsakyti
Jau padaryta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi raportuoju lotuliukas.gif : PADARYTA!!! LIETUVA, LIETUVA, LIETUVA!!!
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 02, 12:39)
Aš irgi raportuoju lotuliukas.gif : PADARYTA!!! LIETUVA, LIETUVA, LIETUVA!!!

Aha, čia dar tiktų lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Kažkaip įtariu, kad mūsų maža Lietuvėlė su savo nuostabiom meškiukų kūrėjom ima kelti didelę grėsmę didžiulei Amerikai, Australijai ar Rusijai g.gif Einam toliau!
Atsakyti
Einam Einam lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti