Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Labukas, merginos! Isisirgom visa seima, tai visai ne iki meskiuku dabar doh.gif

QUOTE(pudra @ 2010 03 14, 11:48)
1)Nagi paspėliokim, kaip ten tų šunelių snukučiai padaryti. Kaip suprantu pati burnytė velta ir nosytė ant veltos dalies dar siuvinėta, ar aš klystu?  ax.gif

2)Turiu dar klausimą dėl nosyčių. Kas čia per daiktas? Man gal ir nelabai gražu, bet

1) Tu suneliu veideliai siuti is mohero, tikrai ne velti smile.gif
2) O situ meskiuku nosytes tiesiog lipdytos is Fimo - si autore beveik visiems savo meskiukams pati lipdo tokios formos nosytes biggrin.gif

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 03 14, 12:51)
Manau, kad šuniukų veideliai ne velti , o iš kailiuko, tik vat kaip padaryti raukšles? - čia mistika....

Ot sekancio jos suniuko rauksles tai tikrai mistika....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 14 kovo 2010 - 16:12
QUOTE(Im-bear @ 2010 03 14, 17:11)
Labukas, merginos! Isisirgom visa seima, tai visai ne iki meskiuku dabar  doh.gif
1) Tu suneliu veideliai siuti is mohero, tikrai ne velti  smile.gif
2) O situ meskiuku nosytes tiesiog lipdytos is Fimo - si autore beveik visiems savo meskiukams pati lipdo tokios formos nosytes  biggrin.gif
Ot sekancio jos suniuko rauksles tai tikrai mistika....

O aš žinau, kaip raukšlės padarytos blush2.gif Yra pasiuvami tikrąja ta žodžio prasme du šuniukai. Vienas iš paprastos medžiagos, kitas, šiek tiek didesnis - iš moherio. Ir tada (pirma vidinyjį prikimšus), antrasis sluoksnis raukšlelėmis tiesiog pridaigstomas prie ppirmojo, nemoherinio sluoksniuko. Labai, manau, sunkus darbas, reikia didelio kruopštumo ir pastangų. Bet rezultatas - ohoho thumbup.gif

O iš fimo nosiukus tai lipdo labai daug kas. Kaip kuriems meškiukams negražiai atrodo, o kitiems lyg ir visai tinka.
Atsakyti
Man tada kiti klausimai kyla - kokia tada turi būti iškarpa, kad gaut tokį snukutį, kad apatinė lūpa labiau įsitraukus gautųsi, nei viršutinė? Atrodo sudėtingiau viskas, nei atvira burnytė g.gif

O kaip tvirtinamos lipdytos nosytės? Klijais tiesiog?

Dar kartuką pasmalsausiu ir dėl pakavimo, gal galit pasidalint patirtim? ax.gif

Iš anksto ačiū ačiū ačiū ačiū ačiū ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl įpakavimo, tai aš ne ekspertas. Bet man atrodo, kad pritaikyta dėželė - yra labai gražu.
Baigiu padaryti kelionines dėželes visiems dar mano namuose gyvenantiems žvėrims. Na, o paskutinei languotai meškutei tenka tik dekoruotas popierinis maišelis, nes ji ir pati paprasta.
Pudra, tu tikriausiai mintis ore gaudai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 03 14, 17:28)
Dar kartuką pasmalsausiu ir dėl pakavimo, gal galit pasidalint patirtim?  ax.gif

Taip, šis klausimėlis neduoda man irgi ramybės. Prisipirkau jau popieriaus , storo kartono, prisižiūrėjau origami lankstymo schemų, bet dar neatradau tos dėžutės, kuri man tiktų.
Labai gražią dėžutę yra padariusi dragonfly* savo(mano smile.gif) Tilbei. Gal ji galėtų pasidalinti patirtimi?
Taip pat mačiau pirkti iš gofrakartono labai (bent jau man ) gražias dėžutes, bet netiko dydis ir vienos dėžutės kaina apie 10 Lt.

O susiraukšlėjęs šuniukas - tai atrodo neįmanomas dalykas bigsmile.gif Tiek darbo thumbup.gif , bet rezultatas tikrai geras. Labai daug laiko tam reikia sugaišti - juk reikia pasiūti du šuniukus doh.gif Aš čia suvau savo meškiui, apsimetusiam zuikiu, kepuraitę su su zuikio ausimis, tai pagalvojau, kad vos ne geriau antrą meškių pasiūti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pudra, naują blogą dar sugalvojai? Dėsi vsiokius gražius dalykėlius bei Tutorials? ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 14 kovo 2010 - 20:27
Aha, as irgi ka tik islindau is naujo Pudros blog'o biggrin.gif Kiek ten gerybiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 14 kovo 2010 - 20:31
Pasakysiu, ką manausi žinanti. Tas snukutis, kur apatinis žandikaulis labiau įlindęs nei viršutinis, beabejo sukurtas iškarpos pagalba, o po to dar greičiausiai ir reikiamose vietose su siūlais paformuota.

Dėl pakavimo, pasakysiu, ką aš darau. Svarbu labai yra turėti etiketes-pasiukus, tada darbelis iškarto atrodo profesionaliai. O pašte visada nuperku pūslelinį maišelį ir įdedu visą siuntinuką į pašto kartoninę dėžę. Aš ilgai mąsčiau apie gražias dėžutes, ir po įvairias firmas skambinėjau, ir internete išklotinių prisiieškojau. TAčiau likau prie nuomonės, kad tai daryti 1. Labai neapsimoka, jei daryti fabričnas, 2. Neverta, nes dėžę pirkėjas vis tiek išmeta. 3. Nebent, kaip kad Im-bear buvo savo mažiukam šuniukam padariusi "valgomas" dėžutes, kurios buvo kaip ir dalis paties šuniuko, tada visą dėžutę dar reikia būtinai dėti į dėžę ir siūsti kitoje. O ir bet kokia dėžutė, jeigu bus graži padaryta, i arba bus netvirta, arba bus gaila ją apklijuoti pašto ženklais, adresais, trinti pašto siuntų jūroje. Žodžiu, mano nuomonė, kad per daug gražiai pakuoti neverta, nebent meškiukas bus skirtas dovanai, iš rankų į rankas perduotas ar pan.

O tps lipdytos nosytės tai tikrai, arba priklijuojamos elementariai, arba, kaip Im-bear kažkada darė - į dar nesukietėjusią nosytę "įmūrijama" kilputė, paskui ta nosytė už kilputės prisiūnama taip pat kaip prisiuvamos akytės.

Na štai... ax.gif

O dėl kursiukų nepamirštame bloge reikštis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2010 03 14, 20:31)
Aha, as irgi ka tik islindau is naujo Pudros blog'o biggrin.gif  Kiek ten gerybiu bigsmile.gif  thumbup.gif

dėkui, panelės 4u.gif bus daugiau mirksiukas.gif

Man tai jaučiu vistiek gražu, kad ir iš paprasto katono dėžutė sumeistrauta būtų, tokia visa rankų darbo ax.gif Tiktai, kad papildoma laiko ir kantrybės investicija. O tuo pačiu metu kiti dar nesiūti meškiai laukia biggrin.gif
Atsakyti
Va va tos dėžės tai irgi užima laiko padaryt, užtai man taip ilgai kažkaip. Meškį pasiuvau idėja aiški o kol su aksesuarais ir dėže susitvarkysiu...
Kaip tik darysiu dabar meškiui tai galėsiu pafotografuot patį procesą. Sudėtingo ten nieko nėra tik laiko ir kruopštumo reikia.
Aš tai esu užsibrėžus visiems siūnamiems kolekciniams padaryt gražias priderintas dėžes, kitaip man kažkaip neišbaigta. (Aš iš tų žmonių kur kvepalų nepirks jei buteliukas nepatiks ir saldainis jei ne taip supakuotas, čia profesinė liga jau, matyt nepagydoma tongue.gif).
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 15, 15:39)
Aš tai esu užsibrėžus visiems siūnamiems kolekciniams padaryt gražias priderintas dėžes, kitaip man kažkaip neišbaigta. (Aš iš tų žmonių kur kvepalų nepirks jei buteliukas nepatiks ir saldainis jei ne taip supakuotas, čia profesinė liga jau, matyt nepagydoma tongue.gif).

Man patinka tavo profesinė liga lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užtat meškiai turės namuose savo namus biggrin.gif
Gaila, kad neglai sudalyvauti kursuose, kad galėtum parodyti , bet jei bus foto pamokėlė - tau super thumbup.gif
Man tai irgi su meškiais viskas aišku, bet va tie aksesuarai - atima begalę laiko smile.gif Meškis pasiūtas, viskas OK, o visa kita dar laukia...
Atsakyti
Sveikutės.
Paskutinės žinios. Auksarankė mane informavo, kad susirgo Zhuvychios dukrytė. Kadangi Zhuvychia yra šiuo atveju pagrindinė pardavimų ekspertė, siūlau kursiukus dar kartą nukelti. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pudros iniciatyvos tai stulbina bigsmile.gif šaunuolė kad turi laiko ir užsiimi 4u.gif

labai viskas pas jus gražu wub.gif

Saulutte, jei jau turi sanariuku ir viso kito gerio kur šnekėjom iš pro bear, prašau, parašyk man slype, aš atlėkčiau pasipirkti pas taves pagal savo sarašiuką 4u.gif

Ina, rašau čia, aš savaitgali greičiausiai važiuosiu į jūsų pusę, tai galvoju galvoju užsuksiu. šeštadieni apie 17val. ar tiktu?
Atsakyti