Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Naują temą norečiau pradėti nuo labai džiugios naujienos - mes turime savo blogą thumbup.gif Ten lauksime visų norinčių sužinoti daugiau ir laisvai bendrauti, niekam netrukdydami 4u.gif

Lietuvos meškiukai ir jų draugai

Ši meškiukinė tema tikrai gyvuos ir toliau - čia lauksime naujų "apsikrėtusių" meškiukų virusu, rodysime savo naujus darbelius? aptarsime bendrus reikalus (pvz. konkursus biggrin.gif )

Mūsų X-ta temukė

O įkvepimui šį kartą įdėsiu Denise Purrington naujausią darbelį

Atpažistate? biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir kaina nors ir dar negalutinė, bet jau įspudinga bigsmile.gif

e-bay auction
Papildyta:
It į naują temukę perkeliu paskutinius žveriukus gražuoliukus wub.gif

corrie meškutis Suodis Karamelius

user posted image

Pedingtono balerina Anabellė

user posted image

Ir pudros Kiškutė Meri

user posted image

Nuostabios naujienos, merginos thumbup.gif

Atsakyti
labai gražūs meškiukai visų wub.gif

paskaičiau blogą kaip ten faijna wub.gif , tik nežinau kaip komentarą rašyt?, reik registruotis ane g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos biggrin.gif 4u.gif Malonu jus visas pasveikinti naujoje temoje.
Apsvieskit mane, kas ten per personazas g.gif Ir taip ir kitaip ziuriu, ir zmogaus nuotrauka salia to lapino apziurineju, bet niekas man i galva neateina
mastau.gif Cia kazkoks piktas burtininkas? Vienu zodziu, atsilikus esu lotuliukas.gif
Senojoj temoj jau gyriau, bet ir cia dar pagirsiu biggrin.gif Uz sirdies griebiantys meskiukai wub.gif Kiek musu mazoj Lietuvelej talentingu zmogeliuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 09 kovo 2010 - 10:15
QUOTE(jurginelis @ 2010 03 09, 11:14)
Apsvieskit mane, kas ten per personazas g.gif

berods ten kazkuris johnny depp personazas.

siandien uzsukau i im-bear puslapiuka, o ten pasakiski eziukai apsigyveno wub.gif
labai labai grazus 4u.gif

Atsakyti
Čia iš naujojo filmo Alisa stebuklų šalyje

Man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 23:10)
paskaičiau blogą kaip ten faijna  wub.gif , tik nežinau kaip komentarą rašyt?, reik registruotis ane  g.gif

Komentuojant registruotis nereikia, bet jei rašai straipsniuką (post'ą) tada kažkaip reikia, bet čia Im -bear geriau paaiškins.

Įdomiausia tai, kad uždarius praeitą temą, nebegavau jokių žinučių , kad atsidarė kita. Galvoju, kur visos dingo? Visiškas štilis... apsirgo taip visi ar ką?
Bet dabar supratau, kad kažkas nesuveikė smile.gif
Tad sveikos naujoje temoje 4u.gif
Jonny Deppo personažas - tai viskas tvarkoj, tai labai talentingas aktorius, bet vat apie tą lapiną - katiną - meškiną schmoll.gif bijočiau jį namie turėti, nes stovėtų kaip žvėries iškamša. Prieš darbo atlikimą ir profesionalumą- lenkiu galvą...
Atsakyti
Pedingtonai, Pudra, gražuolės jūsų mergaitės wub.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje.
Man Pudros kiškutė labai patinka wub.gif (gal todėl, kad pas mane sukirpti 4 kiškiai? Vis tobulinu iškarpą)

Kadangi nesu menininkė, o tik amatininkė. Nebijau pasakyti, kad klystu. Esu pasiuvusi meškiuką, kuris man tikrai nepatiko dėl savo akių. Mergaitės tą meškiuką pasiliko sau, aš neprieštaravau, man jis buvo labai nekokybiškas. Bet negalėjau sau pasakyti, kad tiesiog reikia pakeisti akis, atsisakyti vokų, nu netiko gražios stiklinės akys jam, netiko ir tiek. Bet jis toks ir gyveno, labai mylimas, tąsomas (geros medžiagos ir gerai nešiojamas :hihihi) Bet šiandien ėmiau ir pakeičiau jam akis - gal iš meilės ax.gif Ir štai sėdi paprastas, geras meškis, visai artimas sielai (akys - sagos);
Išvada: nebijokite nukrypti nuo standartų mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Arbatėle-linksmuolis-fainuolis tavo meškiukas! wub.gif
Labai geros akys, tik gal vos vos mano manymu-didokos.Atrodo kaip odinės g.gif Fainos sagos. Nors man kažko jose trūksta...aš gal vyzdį išpieščiau akrilu (jei atrodytų be ryšio-nuplaučiau).
Atsakyti
Tas meškis jau toks nutampytas per metus, kad jau nieko jo akims nebedarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Arbatėle, fainuolis smile.gif . Akys gal kiek ir didokos, bet man medžiagėlė labai, romantiškas visas toks wub.gif
Atsakyti
Arbatėle, tikrai meškius thumbup.gif , o ir medžiagytė thumbup.gif , tad visai suprantu, kad vaikai jį tampo smile.gif

O dar norėjau paklausti dėl galvos siuvimo. Esu siuvusi galvą iš trijų dalių, keturių. Ar įmanoma ir dviejų su įsiuvais galvoje? Ar pakanka "išpūstumo" galvai iš dviejų dalių?
Atsakyti