Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(GaiLina @ 2010 03 22, 19:14)
Labas, as irgi gavau fimo modelino tai vakarisemiau jo gabaliuka ir pameginau tik paminkyti, tai jis labai kietas palyginus ar taip ir turi buti? Jei taip tai kaip ji suminkstinti ?

sveika, ji kaip ir paprasta plastelina, reikia paminkyti, pakocioti, kad nuo ranku susuiltu ir suminkstes wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif palipdau karts nuo karto, tik vis dar kreivokai man gaunas viskas biggrin.gif vienas is naujesniu darbuku smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millada: 22 kovo 2010 - 19:39
Labai originalus darbukas thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad meginu bet jis kaskoks visai kitoks nei plastelinas biggrin.gif "luzineja" kaskaip biggrin.gif nors ir kocioju nes maigyti tai neina.
Atsakyti
Nepamilau as to modelino schmoll.gif kazko man nieko nesigavo verysad.gif iskocioti neina, limpa, dar radau pirkti tik baltos spalvos, reikejo nusidazyti. Zodziu... pavydziu jums jusu graziu darbeliu.
Atsakyti
na pagaliau ir as kaip visi zmones ismokau ikelt nuotraukas doh.gif
cia mano vakaryksciai sirdukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 22, 11:36)
Aš taip užsižaidžiau tos amerikietės kurotmis gėlytėmis, kad pradėjau kurti auskarėlius, kažkaip sukau, sukau rankose karoliuką ir jis taip gržiai išvingiavo. O be je gi spalvos visiškai vienodos taip pat neis nukopinti.

gal kuri galit imesti nuotodele ax.gif , apie ta isgirtaja amerikiete, nes jau ne pirma katra skaitau, kad jos darbai labai grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinele123: 22 kovo 2010 - 20:53
QUOTE(GaiLina @ 2010 03 22, 20:43)
Tai kad meginu bet jis kaskoks visai kitoks nei plastelinas biggrin.gif "luzineja" kaskaip biggrin.gif nors ir kocioju nes maigyti tai neina.

nu kantrybes ten reikia, as nors su tik su fimo dirbu, bet jo paties skirtingos spalvos buna labai skirtingo minkstumo, ir kai kurie atrodo tikrai tik trupa ir visai nelimpa, kai kita paemus gali iskart daryt ka nori. o kociojimas nelipimo atveju man tikrai nepadedavo, nes nuo jo molis tik atsaldavo..
Atsakyti
Munyt, labai grazu thumbup.gif Gal tik nuotrauka galetu buti didesne, taip norisi is arti apziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
GaiLina, esu skaicius, kad modelina net sutrupina, ir tik tada minkyt pradeda, taip jis greiciau suminksteja wink.gif
Atsakyti
Aciu visoms, pameginsiu kaip nors nes man ir trupa kaip jus saket. Kai bus maziau nd reikeis ilgiau pasedeti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 03 22, 21:31)
Munyt, labai grazu  thumbup.gif Gal tik nuotrauka galetu buti didesne, taip norisi is arti apziuret  mirksiukas.gif

biggrin.gif aciu Hytka! Kad jau pagaliau ismokau idet nuotrauka, tai dabar bus galima tobulintis didinime biggrin.gif is tiesu tai sian labai jau nesvietiskai tingejos blush2.gif daugiau pafotkint, kad but is ko rinktis..
Atsakyti