Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Aciu, Munyt 4u.gif Klientei irgi patiko, kad net uzsisake prie sio ziedo ir auskarus, ir apyranke showoff.gif
Atsakyti
paziurekit kokius grozius rusaite kuria va cia swoon.gif
Atsakyti
kas gal zinot ar keliant nuotraukas i cia is flickr arba fotki perkeltu visa nuotrauka ar tik nuoroda? g.gif nes man keliant is savo puslapio tai tik nuoroda belieka ir ta pati rodo labai mazyte nuotrauka verysad.gif
ka tik pakepiau mozaikines sirdukes blush2.gif , ziuresiu kas gausis unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau užbaigiau savo naujus karoliukus ir vėl čia ta iš amerikietiės pasiskolinta tachnika. Tiesa, pastebėjau, kad geriausia darosi tokie karoliukai iš labai minkšto polimero, jei jis kiek pastovėjęs ir pakietėjęs, tai nieko gero nesigauna, tiesiog tada trūksta plastiškumo paveikslėliui gerai išsukti.

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 21, 13:08)
paziurekit kokius grozius rusaite kuria va cia swoon.gif

jetau ta rusaite mane suzavejo, jau spalvu margumas, grazumas, thumbup.gif man patinka kad ryskios grazios spalvos, tie pilkumai ir minimalus pamarginimai jau taip atsibodo.

toks klausimukas, o jus nesibaiminat kad sukurus koki idomesni rasta ir imetus i interneta ji nusikopijuos auksarankes? Nors as kartais pagalvoju, kokios mes cia originales, tu rastu pilnas internetas, prisikopijuojam viena is kitos, kaip ir nera ko pykti , kad kazkas kieno nors rasta nukoses....
bet kai padarau kazka ypac idomaus, as siaip bijausi rodyt, jei atvirai, nz gal todel kad pati isgalvojai kazka blush2.gif kaip jums su tuo rodymusi? gal vis tik pasiliekat ir jus geriausius darbus tikl klientams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazanova: 22 kovo 2010 - 10:15
pamatyti rasta tai dar nereiskia zinot kaip ji isgauti o zinoti kaip tai daroma tai dar nereiskia, kad ir pavyks taip padaryti. smile.gif
Atsakyti
Kazanova: na nukosėti gali ir nesirodant. Pamatys pas ką nors ant kaklo ir rankos ir tiek tereikia. O kūryba gi vietoje nestovi, kaip sakoma, kuriam ir per daug nesigilinam kas ką kosėja. Aš dažnai lankausi parodose tiek europoje tiek amerikoje, kas yra buves, gali papasakoti kaip kiniečiai stovi su pieštukais ir kopijuoja darbus nes fotografuoti neleidžiama bigsmile.gif

Prieš kelias dienas perskaičiau tokią citatą ir taip taikliai pasakyta: "Daryti verslą be reklamos, tai tas pats kas mirgsėti merginai tamsoje. Tu žinai ką tu darai, bet niekas kitas to nežino" - Steuart Henderson Britt Na čia apie verslą, bet kai mes rodomės su darbeliais tai gi norime kaip ir pasireklamuoti ką mokame ax.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------

Man darbai, mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 22 kovo 2010 - 10:26
tiesa, savotiskai reklamuojames...siaip tai as nesusireiksminu iki tokio lygio, kad bijociau jog mane pakopins..butu visai smagu jei kas nors mane kopijuotu biggrin.gif cia jau ivertinimas
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 03 21, 23:56)
kas gal zinot ar keliant nuotraukas i cia is flickr arba fotki perkeltu visa nuotrauka ar tik nuoroda?  g.gif  nes man keliant is savo puslapio tai tik nuoroda belieka ir ta pati rodo labai mazyte nuotrauka  verysad.gif
ka tik pakepiau mozaikines sirdukes  blush2.gif , ziuresiu kas gausis  unsure.gif

kai ikelsi nuotrauka i albuma, su desiniu paspausk ant jos ir pasirink view image, tada tave perkels i saita, kurio nuoroda baigiasi .jpg, ta nuoroda nukopink ir ikelk i cia per IMG mygtuka, tada nuotrauka matysim tokio dydzio, kokio ir ikelei wink.gif ar aiskiai paaiskinau?
Beje, pritariu tesulkai: kopijavimo neisvengsi niekaip smile.gif as pati siuo metu dar tik mokausi, tik ne konkreciai kopijuoju o pasiimu kaip ideja blush2.gif aisku, jei grynai kazka kopijuociau, tai tikrai nepardavineciau smile.gif noretusi kazko originalaus smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat antrinu Almantei, pvz. paimti idėja nėra taip jau blogai ir pritaikyti ją savo kūryboje kaip priemonę o ne kaip copy paste. Aš taip užsižaidžiau tos amerikietės kurotmis gėlytėmis, kad pradėjau kurti auskarėlius, kažkaip sukau, sukau rankose karoliuką ir jis taip gržiai išvingiavo. O be je gi spalvos visiškai vienodos taip pat neis nukopinti.
Margareta: taip pat sutinku, kad jei jau tave kopina, tai kaip ir geras įvertinimas kurti toliau thumbup.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 22, 02:36)
Aš taip pat antrinu Almantei, pvz. paimti idėja nėra taip jau blogai ir pritaikyti ją savo kūryboje kaip priemonę o ne kaip copy paste. Aš taip užsižaidžiau tos amerikietės kurotmis gėlytėmis, kad pradėjau kurti auskarėlius, kažkaip sukau, sukau rankose karoliuką ir jis taip gržiai išvingiavo. O be je gi spalvos visiškai vienodos taip pat neis nukopinti.
Margareta: taip pat sutinku, kad jei jau tave kopina, tai kaip ir geras įvertinimas kurti toliau  thumbup.gif

he he as tai pastebejau toki dalyka, kam fantazijos truksta tas kopijuoja spalva, rasta ir forma idealiai, o meniskos sielos zmonems, tiesiog rankos nekyla toki pati darba daryti, jos bent jau kazkuri is isvardintu priemoniu pakeicia smile.gif,
mokinau mergaites kelias, tai ta kuri pirma kart dare, padare lygiai toki pati koki rodziau pvz. , o kita su praktika ir su gyslele, padare net grazesni darbeli nei dorziau pavyzdi thumbup.gif taip kad galim sakyti meniskai kopojuojant gali net pralenkti pati originala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazanova: 22 kovo 2010 - 11:04
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 22, 11:04)
he he as tai pastebejau toki dalyka, kam fantazijos truksta tas kopijuoja spalva, rasta ir forma idealiai

drinks_cheers.gif 100 proc pritariu smile.gif
o gal kas nors galetu man patarti del lakavimo. tas lakas, kur neturi acetono kvapo(aliejinis berods), ar jis atsparus vandeniui? nes pabandymui nulakavau akmenuka ir po poros dienu pabandziau nuplauti ir jis kuo graziausiai nusiplove blink.gif tai nesupratau, ar cia lakas sh.. ar tiesiog nepakankamai isdziuves buvo? ir ka darot kad teptuko zymiu neliktu? cia pabandziau kita laka, bet jis man tokias zymes palieka g.gif
Atsakyti