Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

as asmeniskai su tokiais kiekiais niekad nedribu schmoll.gif man ir molio gaila ir siaip... unsure.gif
del fakturu tai nzn...gal jas pasidaro is kokio tai silikono g.gif arba "fabrikines" ten...

man idomu, kad tuos karolius daro ten at kazkokiu virbalu iskarto ir kaip suprantu kepa kartu o paskui iskepusius nuima g.gif nereikai zaisti su greziojimais ir skyliu badymais, kas labai deformuoja. tik va idomu kaip ten taip lengvai nusiima iskepe g.gif reiktu pameginti...

tokie dalykai kaip tekinimas su kaltu tai cia neikandama man...va kai ko nesupratau..to kur toki dviguba karoli kociojo ant molio ivynioto i plevele unsure.gif kame ten kampas?
Papildyta:
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2010 07 16, 07:55)
sveikutes, gal kuri ir man ta knygele galetumet atsiust? ax.gif
dovile.sinkeviciute@hotmail.com

tavo pasto dezute arba pilna arba netalpina tokio informacijos kiekio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes
ir as noteciau knygutes: rasa.jaselioniene@not-perfect.com

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Jau gavau, aciu Margaritai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu Almante, gavau knygele 4u.gif
buvau vartinejus as ta knygele pasirodo seniau, yra neblogu ideju, bet tik va, kad ten praktiskai reikia turet dirbtuves su staklem ir visokiais irengimais, kad tokius dalykus daryt g.gif bet siaip knyga manau verta pagyrimo uz unikaluma, nes ji tokia gerokai kitokia nei dauguma matytu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munyt: 16 liepos 2010 - 11:12
galima ir man tą knygą atsiųst? astyyte@gmail.com

ačiū jau gavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 16 liepos 2010 - 12:11
Merginos, ir aš norėčiau tos knygutės - labai jau masinančiai apie ją čia pasakojat psigita(eta)takas.lt rolleyes.gif

QUOTE(Margareta @ 2010 07 16, 11:08)
del fakturu tai nzn...gal jas pasidaro is kokio tai silikono  g.gif  arba "fabrikines" ten...

Yra specialių priemonių atspaudams ir tekstūroms gaminti. Lietuvoj aš mačiau tik tokią. Dar neišbandžiau, bet nagai niežti...

QUOTE(Margareta @ 2010 07 16, 11:08)
man idomu, kad tuos karolius daro ten at kazkokiu virbalu iskarto ir kaip suprantu kepa kartu o paskui iskepusius nuima  g.gif  nereikai zaisti su greziojimais ir skyliu badymais, kas labai deformuoja. tik va idomu kaip ten taip lengvai nusiima iskepe  g.gif reiktu pameginti...

Būna tefloniniai virbalai, tai prie jų nelimpa tas molis. Bet ir nuo paprastų metalinių nusimauna, tik šiek tiek suktelt su jėga reikia. Ant virbalo daryt nebandžiau, bet esu kepus - nusimovė nesunkiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 16 liepos 2010 - 12:31
Smilga, gavai ar atsiusti dar? smile.gif
Atsakyti
Ne dar, negavau. Atsiųsk, jei gali ax.gif
Atsakyti
gal galit ir man kas ikelti klnygele ax.gif
kristinajanusev@gmail.com
Atsakyti
LABAI SKUBIAI NORECIAU SUZINOTI: GAL VILNIUJE KAS MATET PIRKTI FIMO DECO LIQUID CLAY? ar panasiai vadinasi. reiktu skubiai, internetu per ilgai. nuvaziuociau ir nupirkciau g.gif
Atsakyti
Nieks nezino? verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti