Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(inieska @ 2010 03 17, 13:18)
Puodziute ner sudetinga foto ikelt wink.gif

Nuotraukų kėlimas į forumą per www.part.lt:

1. Spaudžiame Talpink paveislėlį.
2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio.
3. Laukelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkame dydį (forumui tinkamiausi 400 px arba 640 px).
4. Spaudžiame Talpinti.
5. Kopijuojame nuorodą Paveikslėlis forumui ir per Paste tiesiog įdedame ją rašydamos žinutę.

Sėkmės!

Ooo, kas diena po naujiena, na gi aciu labai uz tokia gera zinia 4u.gif
nes as jau galvojau cia tik po kazkiek laiko leidzia kelti blush2.gif
Aciukas! 4u.gif
Papildyta:
Tai va kad susizinojau kaip jums pasirodyti, tai ir rodausi blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Puodziute: man tavo tos gėlytės labai labai gražios, o tu su fimu jas lipdai? Kažkur skaičiau, kad ploniems darbeliams yra kitos rūšies molis, bet nepamenu pavaidinimo. O čia mano nauji karoliukai, bandžiau tą amerikietės techniką, bet žvaigždę dariau ne 12 bet 8 kampų. Nesinorėjosi daryti per daug didelių karoliukų, o ant mažų 12 kampų truputį per sunkiai atrodo, na bent jau mano akimis schmoll.gif

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 17, 18:06)
Puodziute: man tavo tos gėlytės labai labai gražios, o tu su fimu jas lipdai? Kažkur skaičiau, kad ploniems darbeliams yra kitos rūšies molis, bet nepamenu pavaidinimo. O čia mano nauji karoliukai, bandžiau tą amerikietės techniką, bet žvaigždę dariau ne 12 bet 8 kampų. Nesinorėjosi daryti per daug didelių karoliukų, o ant mažų 12 kampų truputį per sunkiai atrodo, na bent jau mano akimis  schmoll.gif

user posted image
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas

Aciu 4u.gif
joa su fimu, nes cernitas per minkstas ir su juo man sunkiai sekas, bet kadangi dabar didelio pasirinkimo fimo ner tai imaisau cernito jei kokios spalvos reikia ax.gif siaip jau minkau tokias geles gal virs puses metu, kazkaip uzkabino ir nepaleidzia 4u.gif
beje grazus karoliukai smile.gif
Atsakyti
Dar papildau 4u.gif siandienos darbelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
o va sitas siandienis bais idomus bigsmile.gif grazu...

Tesulka, puikus bandymas, dar biski pasitobulinsi ir darysi kaip ta amerikiete thumbup.gif
Atsakyti
Margareta: aha, ten truputi sudėtinga tą jau sujungtą storą dešrą išsukti iki plonos ir kad paveikslėlis gerai išsilaikytų, Kitą dieną įdėsiu kitus karoliukus, ten bandžiau su mažiau briaunų. Na kaip sakoma tobulumui ribų nėra ir reikia tik daug darbelio įdėti, kad pasiektum norimą rezultatą: tongue.gif

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 17, 09:40)
Irunia, kaip grazu smile.gif, gal papasakotum kokiu budu darei akmenuka? 4u.gif as labai noreciau pasidaryti kazka panasaus i agata smile.gif

Tai kad čia tikrai nieko ypatingo. Nėr ką pasakoti. Imi ir sluoksniuoji modeliną, suki dešrytę, o po to pjaustai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 03 17, 22:03)
Tai kad čia tikrai nieko ypatingo. Nėr ką pasakoti. Imi ir sluoksniuoji modeliną, suki dešrytę, o po to pjaustai 4u.gif

aciu smile.gif bandysiu. mano galvoje naujas auskaru projektas bresta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 18 kovo 2010 - 09:57
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 17, 11:41)
Dar papildau 4u.gif  siandienos darbelis  smile.gif
user posted image

idomus blynelis smile.gif sunku suprasti kas cia ir kaip smile.gif
Atsakyti
Labai atsipra6au, kad braunuosi į temą. Aš tik pradedu pažinti šią nuostabią medžiagą, kol kas sunkiai sekasi išgauti tai, ko noriu. Bet aš su kitu reikalu.

Šiandien Vilniuje, Gedimino 9, nuo 17 val. bus knygos apie dekupažą pristatymas. O kartu ir prekės rankdarbiams (taip pat ir fimas) 15 procentų pigiau. ČIA NE REKLAMA. Tiesiog galima pasinaudoti proga.

Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 18, 12:00)
idomus blynelis smile.gif sunku suprasti kas cia ir kaip smile.gif

Vakarop idesiu kita foto sonu fotografuota, kur neatrodo tokia plokscia smile.gif
Cia mano interpretacija povandenines geres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 18, 03:35)
Vakarop idesiu kita foto sonu fotografuota, kur neatrodo tokia plokscia smile.gif
Cia mano interpretacija povandenines geres  ax.gif

o akmenukus klijavai cia po to ar tiesiai i fima spaudei?
labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 03 18, 02:12)
Labai atsipra6au, kad braunuosi į temą. Aš tik pradedu pažinti šią nuostabią medžiagą, kol kas sunkiai sekasi išgauti tai, ko noriu. Bet aš su kitu reikalu.

Šiandien Vilniuje, Gedimino 9, nuo 17 val. bus knygos apie dekupažą pristatymas. O kartu ir prekės rankdarbiams (taip pat ir fimas) 15 procentų pigiau. ČIA NE REKLAMA. Tiesiog galima pasinaudoti proga.

blogai suprantate zodi reklama, reklama tai informacijos skleidimas smile.gif))
taip kad reklama pati is esmes nera blogai, ji tiesiog placiau supazindina su preke, paslauga ar ivykiu. O va ikyrios, melagingos informacijos tai jau ira blogis, taip kad arbatele viskas cia ok wink.gif thumbup.gif
Atsakyti