sveikos, merginos. parsisiunciau visai nebloga knyga apie karoliuku daryma:) sakau, jei reikia, galiu persiust. bet pas mane laaabai letas netas, tai galiu issiust vienai, o po to ji padalintu visoms, kaip manot?
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 15, 19:09)
sveikos, merginos. parsisiunciau visai nebloga knyga apie karoliuku daryma:) sakau, jei reikia, galiu persiust. bet pas mane laaabai letas netas, tai galiu issiust vienai, o po to ji padalintu visoms, kaip manot?
noriu margaryta.l@gmail.com paskui galiu persiusti jei kas nores
Ir as lauksiu irenala@gmail.com
siunciu bjauruskai ir margaritai, jei ka, kreipkites i jas tikiuosi per valanda laiko parsius
Aciu, as jau gavau
as ir gavau
ir as noriu ievoncas@gmail.com
QUOTE(Margareta @ 2010 07 15, 23:02)
as ir gavau
prasom ispudzius papasakot juk pervertei gal
QUOTE(Bjauruska @ 2010 07 15, 20:56)
Aciu, as jau gavau
QUOTE(Margareta @ 2010 07 15, 22:02)
as ir gavau
o kuri man atsius?
inieska@gmail.com
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 07 15, 21:36)
prasom ispudzius papasakot juk pervertei gal
perverciau grazu tai be proto...kai ko galima pasimokyti..siaip tai sakyciau pofu lygis
QUOTE(Margareta @ 2010 07 15, 23:06)
perverciau grazu tai be proto...kai ko galima pasimokyti..siaip tai sakyciau pofu lygis
aciu Margarita
bet tai eina sau grazu, neikandami groziai
tik vat toks klausimas iskilo foto toookiais gabalais modelina jie ten kocioja
jus ir su tokiais dideliais gabalais dirbate? ir kai kur atrodo kad ju tas modelinas kietas kietas net kur ne kur pas juos pirstai pabale nuo suspaudimo - kaip gi toks kietas pas juos tas modelinas????
beje kaip fakturas jumi darote? nes kiek ieskojau niekur nerandu su kuo tas fakturas ismust kazkada creativa.lt buvo bet daba is vis lyg nebeatidaro to psl
sveikutes, gal kuri ir man ta knygele galetumet atsiust?
dovile.sinkeviciute@hotmail.com
dovile.sinkeviciute@hotmail.com