QUOTE(Margareta @ 2010 07 02, 08:37)
Irunia jau kaip grazu....
man maneirgi ploni kepinukai buna elastingi bet visko kali buti kad Linadai ir neiskepe del papildomu 10 min tikrai neieko neatsitiks
man maneirgi ploni kepinukai buna elastingi bet visko kali buti kad Linadai ir neiskepe del papildomu 10 min tikrai neieko neatsitiks
pakepiau toks pats minkstas bet matyt nekepimo diena. moregas per dviguba laika irgi minkstas liko dariau tada nekepama torta nesekasi man su orkaite niekaip....
QUOTE(Hytka @ 2010 07 02, 12:53)
Irunia, labai grazus akmenukas.
Del kietejimo as pastebejau, kad skirtingos spalvos ne tik skirtingai lipdosi, bet ir sukieteja kitaip. Va pvz, aukso spalva labai minksta minkant ir iskepus ji tokia elastinga labai, minksta. O va sidarbo splava labai man kieta pasirode, per pistoleta neisspausi taip lengvai, ir pakaitinta kietesne buna.
Del kietejimo as pastebejau, kad skirtingos spalvos ne tik skirtingai lipdosi, bet ir sukieteja kitaip. Va pvz, aukso spalva labai minksta minkant ir iskepus ji tokia elastinga labai, minksta. O va sidarbo splava labai man kieta pasirode, per pistoleta neisspausi taip lengvai, ir pakaitinta kietesne buna.
radau atsakyma butent aukso spalva ir kepu cia visa diena o tai ka daryt - ir liks toks pusminkstis visam laikui? nesitrauks?
vaikiuko antspaudukus iamzinom, o as ipareigota buvau "iskepti", todel labai atsakinga jauciuosi ir baisia cia pergyvenu
margareta - paprasta bet tikrai laabai grazu - kaip suprantu tai cia metalines detales ispaustos?