Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 25, 20:59)
pirmas blynas  ax.gif 

nerealiai zavintis darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 24, 16:59)
labas, aš norėjau paklausti, kaip padaryti tą iškočiotą "makaroną" tokį kietesnį, kad pjaustant plonais griežinėliais iš apvalios formos nepasidarytų į kiaušinio formą  g.gif  gal reikia pašaldyt kažkiek?  ax.gif  ir ant kokio paviršiaus geriausiai dirbti, kad neliptų? ant stiklinio padėklo man velniškai limpa  doh.gif

jeigu naudojiesi formelemis, tai prasminga pasinaudoti tokiu istarimu kaip plevele biggrin.gif na paprastas maiseliu celofanas mirksiukas.gif uzdedi, tada susipjautai su formlelemis, ir is formeliu isiima ir maziau deformuojasi. jeigu prilimpa prie kociojamo pavirsiaus, tai galima pasaldyti ir tada atsargiai atlupti cool.gif
Atsakyti
sveikos,
modelina naudojau tik koki karta gyvenime, dabar antra kart naudoju, bet bedele istiko - tai padekit prasau patyrusios blush-anim-cl.gif: nors viska dariau pagal instrukcijas- man rodos, kad darbelis pakankamai nesukietejo mastau.gif ar galima vel kaitinti?ar palikti? sudzius savaime?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 07 01, 18:15)
sveikos,
modelina naudojau tik koki karta gyvenime, dabar antra kart naudoju, bet bedele istiko - tai padekit prasau patyrusios blush-anim-cl.gif:  nors viska dariau pagal instrukcijas- man rodos, kad darbelis pakankamai nesukietejo mastau.gif ar galima vel kaitinti?ar palikti? sudzius savaime?

drąsiai gali dar kokį 10 minučių pakepti. Pats savaime jis nesudžius ir nesukietės biggrin.gif
Atsakyti
o nepersikeps ten kaip nors biggrin.gif sakau subyres gal i sipulius. einu kaist tuomet orkaites....kepsiu toliau biggrin.gif...seimininke visa - du kart per diena orkaite uzkuriu biggrin.gif
Atsakyti
tai gal ten pas tave kokie ploni lipdiniai? Pvz.: turiu nulipdžius tokių 2mm storio lipdinukų, tai man jie tokie elastingi ir po kietinimo- galima palankstyti, kaip kokia guma atrodo, nes sulenkus patys atsilenkia atgal. Nors lipdinys tikrai pilnai sukietintas ir neperkaitintas.
Gal tu tiesiog tikėjais akmens kietumo?
Atsakyti
nu plonoki - blynukai kokiu 2-3 mm didoki. akmeniskumo nesitikejau, bet pries metus kepinti kietesni buvo, o sie labai jau akivaizdziai lankstosi.
nu va apverciau tai net atrodo kad viduriukas dar slapias - lyg bangelem kokiom tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 01 liepos 2010 - 17:55
"Įdarbinau" senai dulkėjusį akmenuką biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Irunia wub.gif jau kaip grazu....

man maneirgi ploni kepinukai buna elastingi ax.gif bet visko kali buti kad Linadai ir neiskepe g.gif del papildomu 10 min tikrai neieko neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Irunia, labai grazus akmenukas.

Del kietejimo as pastebejau, kad skirtingos spalvos ne tik skirtingai lipdosi, bet ir sukieteja kitaip. Va pvz, aukso spalva labai minksta minkant ir iskepus ji tokia elastinga labai, minksta. O va sidarbo splava labai man kieta pasirode, per pistoleta neisspausi taip lengvai, ir pakaitinta kietesne buna.
Atsakyti
Turiu problemele su laku. smile.gif Pirkau Rayner firmos Triple gloss laka, visi nulakuoti dirbiniai lieka kazkiek lipnus, man tai ziauriai nepatinka, vienu zodziu nusivyliau.Kas is jusu, mergaites, lakuoja siuo laku, ar pas jus taip pat lieka tas lipnumas? Noriu nusipirkti Fimo laka, ar jis nebus toks pat lipnus? ax.gif
Atsakyti
nieko mandro bet man grazu ax.gif
user posted image
Atsakyti