almante,kaip knyga? verta siustis?
o-pa-pa, cia ne knyga, o video, dabar permetineju, tai rodo tai kas butu labai naudinga pradedancioms, bet ir pazengusioms, manau, galima ideju pasisemt jei kas nezinos, kaip pasileisti video - rasykit
aciu almante,bo maniau kad knyga jei noreciau siustis tai reiktu kazka pratrint,nes pc pilnas pilnutelis tai vat ir svarsciau reikia man ar ne
Almante, help kaip ten padaryti kad rodytu
Margareta, reikia parsisiusti visas dalis, tada jas visas pazymeti ir ant kurios nors vienos paspaudus su desiniu klavisu, padaryti extract to... ir pasirinkti kur norit issaugot. kai visas dalis isskleis, jas automatiskai sumontuos i video faila
QUOTE(almantė_k @ 2010 06 23, 15:44)
Margareta, reikia parsisiusti visas dalis, tada jas visas pazymeti ir ant kurios nors vienos paspaudus su desiniu klavisu, padaryti extract to... ir pasirinkti kur norit issaugot. kai visas dalis isskleis, jas automatiskai sumontuos i video faila
turiu visas dalis gal cia mano media player'is netobulas
labas, aš norėjau paklausti, kaip padaryti tą iškočiotą "makaroną" tokį kietesnį, kad pjaustant plonais griežinėliais iš apvalios formos nepasidarytų į kiaušinio formą gal reikia pašaldyt kažkiek? ir ant kokio paviršiaus geriausiai dirbti, kad neliptų? ant stiklinio padėklo man velniškai limpa
QUOTE(ASTYT @ 2010 06 24, 16:59)
labas, aš norėjau paklausti, kaip padaryti tą iškočiotą "makaroną" tokį kietesnį, kad pjaustant plonais griežinėliais iš apvalios formos nepasidarytų į kiaušinio formą gal reikia pašaldyt kažkiek? ir ant kokio paviršiaus geriausiai dirbti, kad neliptų? ant stiklinio padėklo man velniškai limpa
dazniausias patarimas ir buna, kad padarius ta makarona palaikyt saldymo kameroj, priesingu atveju prie visko lips. as pati dirbu ant stiklinio pavirsiaus, negaliu pasakyt, kad net labai minksta molis labai limpa, nes tas stiklas panasiai kaip marmuras visada toks saltas pas mane buna - kartais net persaltas kai kas zinau, kad neliptu naudoja vandeni arba visokius miltus pabarstymams..
pirmas blynas daug broko, bet rezultatas vistiek džiugina
QUOTE(ASTYT @ 2010 06 25, 19:59)
pirmas blynas daug broko, bet rezultatas vistiek džiugina
O jau nuotrauka
Spalvos isteriškai mielos. Aš nešiočiau
Astyte, labai grazu, tikrai nepasakyciau, kad pirmas blynas labai idomu rasta isgavai, atrodo kaip su dazais piesta butu
QUOTE(Irunia @ 2010 06 25, 21:11)
prajuokinai su isteriškom spalvom
QUOTE(munyt @ 2010 06 25, 21:49)
Astyte, labai grazu, tikrai nepasakyciau, kad pirmas blynas labai idomu rasta isgavai, atrodo kaip su dazais piesta butu
ačiū labai daug žiūrėjau pavyzdžių kaip ir ką daryti, ir išėjo taip kaip gavosi