Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

almante,kaip knyga? verta siustis?
Atsakyti
o-pa-pa, cia ne knyga, o video, dabar permetineju, tai rodo tai kas butu labai naudinga pradedancioms, bet ir pazengusioms, manau, galima ideju pasisemt wink.gif jei kas nezinos, kaip pasileisti video - rasykit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 23 birželio 2010 - 09:30
aciu almante,bo maniau kad knyga blush2.gif jei noreciau siustis tai reiktu kazka pratrint,nes pc pilnas pilnutelis doh.gif tai vat ir svarsciau reikia man ar ne blush2.gif
Atsakyti
Almante, help kaip ten padaryti kad rodytu 4u.gif
Atsakyti
Margareta, reikia parsisiusti visas dalis, tada jas visas pazymeti ir ant kurios nors vienos paspaudus su desiniu klavisu, padaryti extract to... ir pasirinkti kur norit issaugot. kai visas dalis isskleis, jas automatiskai sumontuos i video faila wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 06 23, 15:44)
Margareta, reikia parsisiusti visas dalis, tada jas visas pazymeti ir ant kurios nors vienos paspaudus su desiniu klavisu, padaryti extract to... ir pasirinkti kur norit issaugot. kai visas dalis isskleis, jas automatiskai sumontuos i video faila wink.gif

turiu visas dalis unsure.gif gal cia mano media player'is netobulas g.gif
Atsakyti
labas, aš norėjau paklausti, kaip padaryti tą iškočiotą "makaroną" tokį kietesnį, kad pjaustant plonais griežinėliais iš apvalios formos nepasidarytų į kiaušinio formą g.gif gal reikia pašaldyt kažkiek? ax.gif ir ant kokio paviršiaus geriausiai dirbti, kad neliptų? ant stiklinio padėklo man velniškai limpa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 24 birželio 2010 - 17:00
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 24, 16:59)
labas, aš norėjau paklausti, kaip padaryti tą iškočiotą "makaroną" tokį kietesnį, kad pjaustant plonais griežinėliais iš apvalios formos nepasidarytų į kiaušinio formą  g.gif  gal reikia pašaldyt kažkiek?  ax.gif  ir ant kokio paviršiaus geriausiai dirbti, kad neliptų? ant stiklinio padėklo man velniškai limpa  doh.gif

dazniausias patarimas ir buna, kad padarius ta makarona palaikyt saldymo kameroj, priesingu atveju prie visko lips. as pati dirbu ant stiklinio pavirsiaus, negaliu pasakyt, kad net labai minksta molis labai limpa, nes tas stiklas panasiai kaip marmuras visada toks saltas pas mane buna - kartais net persaltas doh.gif kai kas zinau, kad neliptu naudoja vandeni arba visokius miltus pabarstymams..
Atsakyti
pirmas blynas ax.gif daug broko, bet rezultatas vistiek džiugina ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 25, 19:59)
pirmas blynas  ax.gif  daug broko, bet rezultatas vistiek džiugina  ax.gif

O jau nuotrauka wub.gif thumbup.gif
Spalvos isteriškai mielos. Aš nešiočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Astyte, labai grazu, tikrai nepasakyciau, kad pirmas blynas thumbup.gif labai idomu rasta isgavai, atrodo kaip su dazais piesta butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 06 25, 21:11)
O jau nuotrauka  wub.gif  thumbup.gif
Spalvos isteriškai mielos. Aš nešiočiau mirksiukas.gif

prajuokinai su isteriškom spalvom biggrin.gif

QUOTE(munyt @ 2010 06 25, 21:49)
Astyte, labai grazu, tikrai nepasakyciau, kad pirmas blynas  thumbup.gif  labai idomu rasta isgavai, atrodo kaip su dazais piesta butu  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif labai daug žiūrėjau pavyzdžių kaip ir ką daryti, ir išėjo taip kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 25 birželio 2010 - 23:44