Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(almantė_k @ 2010 06 13, 22:34)
Aciu, Munyt smile.gif sita rasta as jau seniai nusiziuejus, cia viena is paprasciausiu desreliu, bet uztat kaip efektingai atrodo  bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, merginos, gal zinot, kas tiksliai yra Natural clay? ar cia tikrasis molis? lipdziau pagrinda dekupaziniam pakabukui ir ir man jis tik kaip molis pasrode, ot bus grazu jei suduztu doh.gif

taigis, kad kas paprasta - tas grazu, man ta technika irgi labai patinka, paprasta ir efektinga. del to natural clay, tai sprendziant is pava dinimo tai turetu but molis, bet ir jis gi ne taip greitai truksta, nebent labai plona darei...g.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 06 14, 21:47)
taigis, kad kas paprasta - tas grazu, man ta technika irgi labai patinka, paprasta ir efektinga. del to natural clay, tai sprendziant is pava dinimo tai turetu but molis, bet ir jis gi ne taip greitai truksta, nebent labai plona darei...g.gif

As irgi manau kad ten tikras molis, tikiuosi kad laikys, ne toks jau jis plonas, buvau bent 4 kartus numetusi biggrin.gif
Atsakyti
Senei as besirodziau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Hytka, grazus paprastuciai smile.gif
Atsakyti
Hytka, labai grazu thumbup.gif o ir nuotraukoj kazkaip viskas super graziai suderinta! smile.gif
Atsakyti
Aciu, Almante k ir Munyt 4u.gif Paprastuciai jie, bet man mieli. Turbut keliaus i mano papuosalu dezute mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

vakar kepiau modelina toj savo mazytej orkaitytej (elektrine, mikrobanges dydzio) ir visai nebezinau kaip cia su ja kepti doh.gif
Kai pirma karta kepiau tai sudeginau juodai (tiesiogine prasme) visus darbelius.
Sikart akylai stebejau procesa, nustaciau viso labo 50 laipsniu, kad sildytu is virsaus, o darbeliai pacioj apacioj, tai vel eme rukti, bet kadangi priziurejau tai laiku isjungiau... trumpai tariant neruksta tik 30 laipsniu temp. doh.gif Didinau iki 40 tai vis tiek ruksta doh.gif Tai tada kepinau ilgai, gal viso 45 min., bet zinot ka... net visiskai atausus vis tiek mazumele lankstosi jei palankstyti doh.gif
Kol kas termometro negaliu nusipirkti, bet kaip kepti tokioj nesamoningoj orkaitej? g.gif
Papildyta:
Tiesa, dar norejau paklausti kaip ten perkeliami piesinukai ant modelino? g.gif Kazkur pasiskaiciau neidemiai ir pamirsau doh.gif Kokiu ten skysciu ka reikia terlioti? terpentinu? eee... ar dar kazkuo? Ar iskepta modelina ar minksta? Ar piesinukai turi buti ant popieriaus? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 06 17, 13:49)
Sveikutes,

vakar kepiau modelina toj savo mazytej orkaitytej (elektrine, mikrobanges dydzio) ir visai nebezinau kaip cia su ja kepti  doh.gif
Kai pirma karta kepiau tai sudeginau juodai (tiesiogine prasme) visus darbelius.
Sikart akylai stebejau procesa, nustaciau viso labo 50 laipsniu, kad sildytu is virsaus, o darbeliai pacioj apacioj, tai vel eme rukti, bet kadangi priziurejau tai laiku isjungiau... trumpai tariant neruksta tik 30 laipsniu temp.  doh.gif Didinau iki 40 tai vis tiek ruksta  doh.gif Tai tada kepinau ilgai, gal viso 45 min., bet zinot ka... net visiskai atausus vis tiek mazumele lankstosi jei palankstyti  doh.gif
Kol kas termometro negaliu nusipirkti, bet kaip kepti tokioj nesamoningoj orkaitej?  g.gif

nu zinok, man ruksta kartais net ir normalioj temperaturoj kepant, ir ruksta tik is pradziu, as irgi buvau nusigandus,kad jau dega, bet paruko ir viskas paskui normaliai, nors patalpa vedinu gerai, tai gal net nesimato, kad dumu pilna blink.gif nu bet siaip tai nusipirk termometra ir jei tinkamoj temperaturoj ruks tai matyt normalu, bent jau as po termometro nieko nesudeginau ir viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turbut atostogaujat ir modelina i sali numetusios, kad tema apmirus smile.gif bandziau daryt turkio imitacija, spreskit, ar pavyko, man rodos kad tu pajuodavimu per daug g.gif
user posted image
Atsakyti
Knyga apie modeliną, gal kam pravers: http://www.latestdow...donna-kato.html
Atsakyti
Almante, man labai grazus pakabutis good.gif tik noretusi is arciau apziureti ax.gif
Atsakyti
Margareta, cia idedu nuotrauka is arciau, ji tiesiai is fotoaparato wink.gif http://public.fotki....s/dscf3891.html
DZIN-BUDIZMAS, kaip ta knyga reiktu parsisiust? kaip surantu ten saite reikia registruotis, kad nemokamai siusti, ane?

PS. jau radau kaip parsisiust smile.gif tiesiog tas nuorodas reik nukopint i nauja langa smile.gif Aciu uz nuoroda Dzin-Budizmas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 22 birželio 2010 - 23:38